Czesc Mamuski,
Witam Was cieplutko ta wieczorowa pora. Dzisiaj nie bylo zbyt duzo do nadrabiania i do czytania, a szczegolnie, ze nie zagladalam tu przez jakis czas.
Moze na poczatek chcialam podziekowac Dziewczynom za ich rady, za odpowiedzi na moje pytania czy kwestie dotyczace zachowania mojej corki.Super, ze mozna komus sie wyzalic i ze nie jestes z tym sam.
Dzieki Pauletta, KAMCIA ENNIS, Joanna.
Lubiczanko fretka fajne zwierzatko, zawsze marzylismy o takim, ale jak nie mielismy naszej Konczity, czyli MOlly.Ma kilka imion hihi ale tak czy inaczej moglabys mi przeslac info w tej sprawie na priv co by tu KObietom nie zasmiecac forum, ile za taka Frecie i Jaki to hodowca. Moze jak mala podrosnie to kto wie.
Wilwia, wszystkiego najlepszego dla Twojego Slodziutkiego Pierwszoroczniaka.Kiedy party mu organizujesz? Napisz koniecznie co wybierze.
Kamcia Ennis bardzo mi przykro z powodu wypadku Twojej kuzynki. To masakra jakas. Zawsze tak jest, ze cierpia niewinne osoby a ten Pijak pewnie ani nic nie poczul.Trzymam kciuki za powrot do zdrowia Twojej kuzynki.
Agusiek mam nadzieje, ze syrop wystarczy Twojemu Synkowi i nie bedzie potrzebny antybiotyk. Te cholerne chorobska!!!Daj znac jak tam Twoj Chlopczyk sie czuje. Tez jestem pod wrazeniem, ze dostalalas syrop jakis. To byl Irlandzki lekarz??
Moniadan witamy w POlsce, pzrepraszam wczesniej za pomylke, ale jedne Kobitki jechaly Ty wracalas juz calkiem mi sie pomieszalo. Ja za moja jeszcze nigdy nie lecialam, tez sobie tego nie wyobrazam, choc czasami bywa i tak ze wcale nie musi byc az tak zle. Planuje ja wziac w podroz samolotem za rok.
Larcia, moze Amanda byla po prostu padnieta co??Trzymaj sie i wypoczywaj. Ja tez po scenach mojej Dziewczynki musze sobie delikatnie rozladowac jakos nerwy. hahha Na szczescie moja dzisiaj byla cudowna. I do tego byl piatek 13nasteg

d dzisiaj chyba 13 bedzie moja ulubiona data. Usciski dla Twojej Ladniutkiej coreczki.
No i na sam koniec nie moge pominac tego, ze z naszje
Andziuliny niezla foczka co??
Zycze Wam spokojnej nocy Babeczki i do jutra papap