• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

ja mieszkam bardzo blisko zoo;-)
Dobrze wiedzieć:-p.. Jak będę w Zoo to dam znać to może w końcu się zobaczymy..:tak:;-)
crazygirl najlepszego na te 6 latek:tak:
pogoda cudowna jest a my wczoraj w szpitalu wyladowalismy bo nasza przychodnia zamknieta a hania dostała jeszcze budulka do tego przeziebienia zapalenia pecherza moczowego co chwile robila siusiu trzy kropelki a placzu i bolu co nie miara:sorry: dostalismy w tym szpitalu antybiotyk i dzis juz lepiej ;-) ale zawsze tak jakos jest ze w zyciu jest spokoj spokj a potem nagle bum:sorry: nie wiem kiedy znowu bedzie taki ladny weekend a my po szpitalach jezdzimy zamiast korzystac :sorry:
Dziękuję i współczuję bidulce małej.. Ja też to miałam..:baffled:
Crazy Girl - no jak mogłaś zapomnieć??? :-p
Pamiętałam kilka dni wcześniej a wczoraj po prostu zapomniałam..

Hello mamcie.Ja jak zwyke o tej samej porze,bo czekam do 24 na antybiotyk.Noc dzis byla koszmarna.Dziewczynom siessanie wrzzucilo straszne,Zoska miala znow bole brzuszka.Nie spalismy obdwoje do 6 rano. W dzien aniolki.Spia4 godziny,jedza i znow spia.Ale noc..ciekawe jak bedzie dzis...To tyle,zadnych rewelacji.Sorry za nie komentowanie postow aleie mam czasu was nadrobic,to chyba zrozumiale..
Jak najbardziej, zrozumiałe;-):-) Trzymaj się ;-)

My jeszcze dziś siedzimy w domku..:baffled:..Żadnej poprawy nie ma u Emilki.. Jest nawet gorzej a antybiotyk już prawie skończony.. Jutro lecimy znowu do lekarza..

Zobacz załącznik 274178

reklama
Dobry:-)
Ja pospalam dzis troche dluzej, ostatni dzien wykorzystalam siostre jako nianka:-(

Crazy girl no to wszystkiego najpiekniejszego Wam zycze;-) zdrowka dla Emilki;-)

Sandrulinska biedna Hania, wiem cos o tym ile sie biedna nacierpiala:-(tulaski

Larcia udanego wypadu do kina i do zobaczenia:-)

Gastone buziaczki dla kruszynek i nie przejmuj sie ze Cie mniej tu, choc nie mowie ze nie tesknimy:-p

Andzia to czekam :)

Margaritta hello :)

Udanej niedzieli:-)

Ostatnia edycja:
Witam
ja tak na szybko z partyzanta
Larcia-ja też od 7mej nie spałam,ale kąpiel sobie urządziłam z kosiarką w roli głównej,potem na śniadanko zapiekanki i dopiero odpaliłam kompa
Tichonek-fajnie,że Radek zwarty i gotowy do szkoły
Sandrulińska-uuu...Bidulka Twoja.Dobrze,że już lepiej-a jutro ma być już super;)))
renni-będę wdzięczna
Margaritta-no cieszę się,że Cię widzę...Stęskniłam się.Fajnie,że się wybawiliście:)
Kamcia-niestety nie pomogę(choć w hISYPANII salou polecam na 1000%+patrzysz na loty do Reus)zwłaszcza takie rodzinne:)))
Uciekam-żeby J nie jęczał(w psie się zakochał):))))Miłej niedzielki

Witam sie i ja.
No widze ze to tylko my takie spiochy jestesmy,choc dzis pierwsza pobódka byla o 6 na siusiu to i tak Oliva pomaszerowala do lozka dalej spac i wstalysmy przed 9.
Sandrulinska zdrówka dla twojej malej ksiezniczki oj joj joj na samá mysl o tym bólu ciarki mi przechodza a co dopiero takie malenstwo.
Crazy girl oby choróbsko szybko Emilke opuscilo.

A u nas dzis pogoda super sie zapowiada przez caly dzien ma swiecic slonko a temperatura do 23 stopni ha ha to i tak lepiej niz 18 jak do tej pory co nie?
Milej niedzieli mamuski.

Bry:-)
U nas lata ciąg dalszy:tak:
Spijamy kawkę na razie i spadamy gdzieś,na początek musimy car boota zaliczyć,a potem jeszcze koncepcji brak:sorry:
Renni:sorry:tulaski:tak:Myślę,że już niedługo,jeszcze troszkę:tak:
sandrulińska:szok:Biedna Haneczka:-(Jessu ja wiem jaki to ból:-(Zdrówka i siusiania bez bólu życzę:tak:
Lecę do mamy dryndnąć i trza się zbierać:tak:
Miłego...

witam sie slonecznie :-D piekna pogoda za oknem ani pol chmurki nie ma :tak:
znow mam zaleglosci w czytaniu ale nawet nie prubuje bo tyyyyle :szok: piszecie ze szans nie ma

wpadlam sie pochwalic ze wczoraj ochrzcilismy patryczka :-)

milej niedzieli wszystkim:-):-)

Czesc Mamuski,
Kamcia Ennis bardzo mi przykro z powodu wypadku Twojej kuzynki. To masakra jakas. Zawsze tak jest, ze cierpia niewinne osoby a ten Pijak pewnie ani nic nie poczul.Trzymam kciuki za powrot do zdrowia Twojej kuzynki.
tak czytam i sie yastanawiam... co mialas na mysli ze ten pijany koles nic nie poczul podczas wypadku??
nie wiem czy doczytalas ale on zmarl na miejscu:-(
przez to kierowca (kumpel kuzynki) jest strasznie zalamany i placze po nocch ,bo nie dal rady go uratowac a jak juz przyjechala karetka bylo za pozno...:-(
Witam:-)

Coś mi przeglądarka zamula:confused2:Normalnie nie wiem czy nie zmienie...:wściekła/y:Bo to już któyś dzień z kolei... Posprzątałam komputer, ogarnęłam zakładki w przeglądarce i jeszcze go skanowałam i dalej nie tak:no:...

Ale przynajmniej humor mam z powodu jednego:tak:... Idę dziś w końcu testować Shellac w pracy! Czkaliśmy prawie dwa miesiące:baffled: i w końcu jest.. I już mamy zapisów tyle... W końcu coś zacznie się kręcić ;-)

Noc ciężka.... Po 5 razach przestałam liczyć ile wstawałam:baffled:..Poza tym coś mi się mała dusi... Jak zacznie kasłać to i 5 minut bez przerwy kaszle kaszle i kaszle...I strasznie jej rzęzi....
crazy u mnie z kompem to samo doslownie... teraz mi niby D naprawil , nie mam na kompie nic wgranego ... i nadal muli i nie dziala, literki sie przestawiaja...:baffled: sama nie wiem o co kaman:eek:

zdrowka dla corci

witam sie!
nie nadrabiam bo wpadlam dorywczo od znajomego...Net bedzie..kiedys:confused2::eek:
My sie nadal urzadzamy,ogolnie powoli do przodu..
pozdrawiam!
to pewnie masz tak jak ja ostatnio:baffled: net mial byc wkrotce, 4 miechy nie bylo.. az wkoncu sie okazalo ze nie ma zasiegu wogole .. wiec sie wyprowadzilismy:-p
witam serdecznie na irlandzkiej ziemi :-)

co do netu na moim zadupiu to se wyobraz ze śmiało bym znalazła :happy: tyle,ze z
witaj witaj:happy:

Hello mamcie.Ja jak zwyke o tej samej porze,bo czekam do 24 na antybiotyk.Noc dzis byla koszmarna.Dziewczynom siessanie wrzzucilo straszne,Zoska miala znow bole brzuszka.Nie spalismy obdwoje do 6 rano. W dzien aniolki.Spia4 godziny,jedza i znow spia.Ale noc..ciekawe jak bedzie dzis...To tyle,zadnych rewelacji.Sorry za nie komentowanie postow aleie mam czasu was nadrobic,to chyba zrozumiale..
jasne ze rozumiemy:tak: oby wszystko sie unormowalo , a nocki byly przespane gastone....:tak:

sandrulińska zdrowka zycze dla Haneczki... ehhh tez mialam ten problem:baffled: wspolczuje
witam sie slonecznie :-D piekna pogoda za oknem ani pol chmurki nie ma :tak:
znow mam zaleglosci w czytaniu ale nawet nie prubuje bo tyyyyle :szok: piszecie ze szans nie ma

wpadlam sie pochwalic ze wczoraj ochrzcilismy patryczka :-)

milej niedzieli wszystkim:-):-)
w takim razie dla Patryczka :
Niech w każdej życia godzinie
Strzeże Cię Bóg łaskawy.
Niech Jego miłość będzie dla Ciebie drogowskazem, A Twoje serce do końca dni swoich niech będzie ufne i czyste. W dniu Chrztu Św. Obfitych łask Bożych

u nas pogoda super :tak: mozna gdzies wyskoczyc... jestem, happy:-D
we wtorek D ma wolne wiec mam nadzieje ze p;ogoda sie utrzyma:tak:
na dzisiaj w planach wypad do kumpeli woieczorem bo D wkoncu mial na rano wiec zostanie z mala...
w innym wypadu nie ma kiedy do niej isc bo ona zawsze konczy o 21 a mala juz wtedy spinka sobie.. a D w praacy do 23:baffled: a ja sama w domu... wiec trzeba wykorzystac okazje ze tata wykapie nakarmi i uspi mala:-D
ps jesli ktos jest zainteresowany co z moja kuzynka to lezy caluy czas biedulka w szpitalu, ma zawrosty glowy , zle sie czuje... ma wybite 3 zeby:eek: i nie wiem kiedy wyjdzie ze szpitala....

Hej hej

nie nadrabiałam jeszcze wczorajszego dnia,bo od rana sprzątamy,rosołek się pyrka.
Wczoraj byliśmy na jagodach.Udało nam się uzbierac moze z jedną miseczkę i spierdzielaliśmy szybko do auta bo muszki i komary tak nas żarły,że szok.Nawet na du*** jestem pogryziona :eek: A Matt to miał całe czoło czerwone.Dziś tylko chodzę i się drapię.No ale jagody na deser są :-D:-D

Później zajechaliśmy do Ewelci zobaczyc turboSzymona :tak::tak::tak:
Pośmialiśmy się,Ewelcia chciała mnie upic winem :rofl2: i jak zwykle było wesoło.:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry