Crazy Girl
Fanka BB :)
Dobrze wiedziećja mieszkam bardzo blisko zoo;-)
.. Jak będę w Zoo to dam znać to może w końcu się zobaczymy..
;-)Dziękuję i współczuję bidulce małej.. Ja też to miałam..crazygirl najlepszego na te 6 latek
pogoda cudowna jest a my wczoraj w szpitalu wyladowalismy bo nasza przychodnia zamknieta a hania dostała jeszcze budulka do tego przeziebienia zapalenia pecherza moczowego co chwile robila siusiu trzy kropelki a placzu i bolu co nie miaradostalismy w tym szpitalu antybiotyk i dzis juz lepiej ;-) ale zawsze tak jakos jest ze w zyciu jest spokoj spokj a potem nagle bum
nie wiem kiedy znowu bedzie taki ladny weekend a my po szpitalach jezdzimy zamiast korzystac
![]()

Pamiętałam kilka dni wcześniej a wczoraj po prostu zapomniałam..Crazy Girl - no jak mogłaś zapomnieć???![]()
Jak najbardziej, zrozumiałe;-):-) Trzymaj się ;-)Hello mamcie.Ja jak zwyke o tej samej porze,bo czekam do 24 na antybiotyk.Noc dzis byla koszmarna.Dziewczynom siessanie wrzzucilo straszne,Zoska miala znow bole brzuszka.Nie spalismy obdwoje do 6 rano. W dzien aniolki.Spia4 godziny,jedza i znow spia.Ale noc..ciekawe jak bedzie dzis...To tyle,zadnych rewelacji.Sorry za nie komentowanie postow aleie mam czasu was nadrobic,to chyba zrozumiale..
My jeszcze dziś siedzimy w domku..
..Żadnej poprawy nie ma u Emilki.. Jest nawet gorzej a antybiotyk już prawie skończony.. Jutro lecimy znowu do lekarza..Zobacz załącznik 274178
dostalismy w tym szpitalu antybiotyk i dzis juz lepiej ;-) ale zawsze tak jakos jest ze w zyciu jest spokoj spokj a potem nagle bum
Biedna Haneczka:-(Jessu ja wiem jaki to ból:-(Zdrówka i siusiania bez bólu życzę
piekna pogoda za oknem ani pol chmurki nie ma
Normalnie nie wiem czy nie zmienie...
Bo to już któyś dzień z kolei... Posprzątałam komputer, ogarnęłam zakładki w przeglądarce i jeszcze go skanowałam i dalej nie tak
...
tyle,ze z
i jak zwykle było wesoło.