• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanka, Didi super fotki zdecydowanie wycieczki udane :tak:

Lubiczanka ja modelki na ajrisz tv oglądam :tak:
czytałyście to?? normalnie mi łzy w oczach stanęły nawet nie potrafię sobie wyobrazić co czuje matka:-(
Noworodek ożył w trumnie - Media - WP.PL
OMG:szok::szok::szok: normalnie szok...chyba bym pozabijala tych lekarzy:-(
matka pewnie zalamana ....:-( szkoda dziecka

sandrulinska fajnie ze z Haneczka lepiej.... oby wyzdrowiala jak najszybciej:tak:

Bry:-)
No tak i u nas po upale:sorry:
Nic to bo i tak mam pranie ,sprzątanie i zmianę pościeli więc jest co robić:tak:
Wiesz co,tak prawdę mówiąc,jak przyjdzie weekend to nie wiemy co ze sobą zrobić bo za wiele nie ma,a myśmy wszędzie już byli w okolicy:tak:
Ale polecam kilka miejsc:molo w Howth,Malahide Castle,choć niewielki zameczek to za to wokół dużo zieleni,duży plac zabaw z piaskownicą (co,nie wiedzieć czemu jest tu rzadkością:eek:)jest tam też maleńkie muzeum koleji:tak:Poza tym,oczywiście Dublin,zoo,muzeum Guinessa(widać na fotkach Didi),ogród botaniczny,Phoenix Park...

:confused2:Tak,ten Fineasz i Ferb:confused2::-D
Boszsz...ten artykuł:szok:Zabiłabym lekarza gołymi rękoma:wściekła/y:
Ale miałyście dziewczyny fajowe weekendy:tak:Ja na swój też narzekać nie mogę:tak:
no wlasnie sie zastanawialam i mialam pytac didi gdzie to bylo... dziekuje za odpowiedz:tak:

kasiun80... MartaF... ewelcia duzo zdrówka dla waszych malenstw

reklama
witam;-)
ale nocka,moje nowe baby sie tak rozdarło o 24.00 ze myślałam ze ktoś mu krzywde robi:szok:,a ten wlazł na schody i nie mógł ani wejść dalej ani zejsc:baffled: jeszcze raz i śpi w szopie:sorry:teraz mi dywan gryzie:crazy:łazi za mną wszędzie ale jak chce go poglaskac to ucieka:confused2:

dzieciaki jeszcze śpią więc mam czas spokojnie kawke wypic;-)

Witam
Ka.Mcia-raczej nie wywiewa-z łóżek:))))
Kasiun-to ja nawet nie na privie,ale oficjalnie mogę Cię zaprosić-Cashel:)))
Marta-co się nie odzywasz.co?
Wszystkim chorowitkom szybkiego powrotu do zdrówka
teraz mykam,bo śniadanko zdałoby się zrobić:)Miłego dnai:)

Witam wszystkich. ale pogoda az sie nie chce z domu wychodzic:-(. Moj P byl ostatnio chory ale wyleczylam go antybiotykiem i jest dobrze ale mnie zarazil i zlapaly mnie moje zatoki a juz z 1.5 roku na nie nie chorowalam:wściekła/y:. Siedze i ledwo dycham. Katar ropny a tu nawet antybiotyku nie moge sobie zaaplikowac:baffled:. jutro juz Polska a ja tu chora:szok:. naszczescie mam dzisiaj wizyte kontrolna u GP wiec moze chociaz jakimis kroplami mnie poratuje. pozdrawiam i zycze zdrowka wszystkim i tym chorym i tym zdrowym. trzymajcie sie.

Ostatnia edycja:
witam

jennnyyy z lozka nie chce mi sie wychodzic a musze bo w brzuszku burczy..haha

wszystkim chorowitka duzo zdrowka..niech te paskudne chorobska ida jak najdalej i nie mecza
witam;-)
ale nocka,moje nowe baby sie tak rozdarło o 24.00 ze myślałam ze ktoś mu krzywde robi:szok:,a ten wlazł na schody i nie mógł ani wejść dalej ani zejsc:baffled: jeszcze raz i śpi w szopie:sorry:teraz mi dywan gryzie:crazy:łazi za mną wszędzie ale jak chce go poglaskac to ucieka:confused2:

dzieciaki jeszcze śpią więc mam czas spokojnie kawke wypic;-)

sama tego chcialas..takie uroki posiadania szczeniaczka...to tak jak z malym dzieckiem nie zrozumie jak powiesz ze nie wolno.,,..

Witam wszystkich. ale pogoda az sie nie chce z domu wychodzic:-(. Moj P byl ostatnio chory ale wyleczylam go antybiotykiem i jest dobrze ale mnie zarazil i zlapaly mnie moje zatoki a juz z 1.5 roku na nie nie chorowalam:wściekła/y:. Siedze i ledwo dycham. Katar ropny a tu nawet antybiotyku nie moge sobie zaaplikowac:baffled:. jutro juz Polska a ja tu chora:szok:. naszczescie mam dzisiaj wizyte kontrolna u GP wiec moze chociaz jakimis kroplami mnie poratuje. pozdrawiam i zycze zdrowka wszystkim i tym chorym i tym zdrowym. trzymajcie sie.
Zdrówka życzę i baaardzo przyjemnego pobytu w Pl.A u nas słonko :)Idę pranie wstawić:)

Kasiun no zauwazylam, ze lekarz kolo Was ciagle mowi, ze zapalenie gardla, a przeciez przyczyn moze byc wiele,a nie tylko to. Ja cale szczescie mam super gp w galway, nigdy go nie zmienialam, nawet jak mieszkalam w Headford. Jakma goraczka to przede wszystkim daj calpol albo panadol albo nurofen (ja uzywam tylko to). Kup do smarowania albo snuffle albo vick i smaruj stopki i albo plecki albo klatke piersiowa, ale najlepiej tylko na noc. Kropelki otrivine child NAPEWNO tam dostaniesz w aptece, kup to, bo one swietnie odblokowuja zatkany nosek. Ah no i jesli ma goraczke to nie czekaj z wizyta u lekarza zbyt dlugo, bo jesli goraczka sie utrzyma z 3-4 dni lub zwiekszy sie, to lepiej idz. Teraz,skoro ma goraczke, gardlo chore i katar, to na 99% ma infekcje jakas, ktora pewnie trzeba bedzie zwalczyc antybiotykiem. Goraczka to dobra oznaka, byleby nie byla zbyt wysoka. Kup w Joyce taki sok Liga C ( na dzieciecej polce) i rozcienczaj jej z woda. Jest pyszny i bardzo zdrowy, ma duzo wit C. Niech pije teraz bardzo duzo. To najwazniejsze. A z jedzenia staraj sie unikac dla Niej teraz ciezkostrawnych rzeczy, lepiej jakies zupki jej dawaj.Powodzenia!

A ja juz od dawna na nogach, prysznic wziety, kawka wypita, ide troche sie polenic do lozka, bo zle dzis spalam, a dziecku wlacze bajke na kompie. Milego dnia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry