Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a mała się bawi

Larciu dzieki raz jeszcze za wszystkie Twoje porady. Ja rozwazam zmiane lekarza GP, bo ten nawet nie zauwazyl, ze mala ma cos z oczkiem, tylko zobaczyl to inny lekarz jak pojechalam do niego kiedy ten z Headford mojej molly zapisywal juz 3antybiotyk zaraz po dwoch kolejnych bo nie mogl utrafic a mala miala 7miesiecy wtedy. MOzesz jakiegos polecic??Kasiun no zauwazylam, ze lekarz kolo Was ciagle mowi, ze zapalenie gardla, a przeciez przyczyn moze byc wiele,a nie tylko to. Ja cale szczescie mam super gp w galway, nigdy go nie zmienialam, nawet jak mieszkalam w Headford. Jakma goraczka to przede wszystkim daj calpol albo panadol albo nurofen (ja uzywam tylko to). Kup do smarowania albo snuffle albo vick i smaruj stopki i albo plecki albo klatke piersiowa, ale najlepiej tylko na noc. Kropelki otrivine child NAPEWNO tam dostaniesz w aptece, kup to, bo one swietnie odblokowuja zatkany nosek. Ah no i jesli ma goraczke to nie czekaj z wizyta u lekarza zbyt dlugo, bo jesli goraczka sie utrzyma z 3-4 dni lub zwiekszy sie, to lepiej idz. Teraz,skoro ma goraczke, gardlo chore i katar, to na 99% ma infekcje jakas, ktora pewnie trzeba bedzie zwalczyc antybiotykiem. Goraczka to dobra oznaka, byleby nie byla zbyt wysoka. Kup w Joyce taki sok Liga C ( na dzieciecej polce) i rozcienczaj jej z woda. Jest pyszny i bardzo zdrowy, ma duzo wit C. Niech pije teraz bardzo duzo. To najwazniejsze. A z jedzenia staraj sie unikac dla Niej teraz ciezkostrawnych rzeczy, lepiej jakies zupki jej dawaj.Powodzenia!
A ja juz od dawna na nogach, prysznic wziety, kawka wypita, ide troche sie polenic do lozka, bo zle dzis spalam, a dziecku wlacze bajke na kompie. Milego dnia!

No,ale jeszcze 2 tygodnie i koniec laby,jak ja się zwlekę z łóżka w środku nocy
Już teraz jak robię P śniadanie do pracy to jak neptyk i zaraz hop z powrotem do wyrka
no,ale najgorzej się rozkręcić,potem już jakoś to będzie

Kasiun-jak dojedziesz do Limerick kierujesz się na Tipperary a stamtąd już tylko 15kmTo kiedy mogę się spodziewać wizyty
))