Kasiun80
Zaangażowana w BB
Kasiun-jak dojedziesz do Limerick kierujesz się na Tipperary a stamtąd już tylko 15kmTo kiedy mogę się spodziewać wizyty
))
ps. a jaki tam ladny zamek macie fju fju.kiedys tam dobije. mielgo dnia Lubicznko.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kasiun-jak dojedziesz do Limerick kierujesz się na Tipperary a stamtąd już tylko 15kmTo kiedy mogę się spodziewać wizyty
))

więc poszłam dałam jej cyca na śpiocha a ta się rozbudziła i mi pół godziny zajęło jej usypianie
no ale jak zasnęła to do 8:15 pospała:-) P wykorzystał że dzieci długo śpią i mnie wyczochrał
ledwo skończyliśmy W przyczłapał do sypialni
zdążyłam już zaliczyć zakupy młoda właśnie śpi Wiktor bawi się nowym samochodem który zakosił z Lidla
skapnęłam się dopiero w domu myślałam że bawi się swoim samochodzikiem który miał w samochodzie
no i oczywiście płukanie noska i jeszcze maść majerankowa no i wysłałąm priv do Ciebie z namiarami
:-)

Ciagle przy cyckach siedzial a ja nie moglam sie nawet spokojnie wysikac. Ada przez to chyba ze 3-4 godz. bajki ogladala, bo nie mialam sie nia jak zajac:-No tak myślałam o vicku dla dorosłychpauletta chyba myslisz o vicku dla doroslych, ja pisalam o vicku dla dzieci, jest on powyzej 3 miesiaca zycia, tu masz strone : http://www.vicks.com/products/babyrub , ja mam taki.
ten dla dzieci nigdy mi się w oczy nie rzucił

Mój w porównaniu do Twojego to bułka z masłemTichonek-już mnie mierzwi na samą myśl o znowu napiętym grafiku![]()

Dlatego chyba dostałaś takiego pęda od rana
Tzn,dostałaś na pewno pęda,ale mi chodziło o szybkość

dasz rade 

i żeby chociaż było widać, że ona dużo je. Od pobytu w Polsce apetyt bardzo jej się poprawił i je właściwie wszystko.