• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
mam pytanko i chyba odpowiedz na nie bedzie znala Anineczka albo Misia...powiedzcie mi ile kosztuje doba w hotelu dla psow??
bo mam zamiar zostac niania dla pieskow albokotkow jak ktos wyjezdza na wakacja..hahaha

Kasiun-on tylko tak wygląda"fiu fiu"-uwierz-żadna rewelacja:(((a pewnie i mnie Wassze strony wywieje-może będzie okazja się spotkać:)
Tichonek-już mnie mierzwi na samą myśl o znowu napiętym grafiku:(

Hejooo:-) Zuza w nocy znowu przeszła samą siebie...zasnęła o 21 a o 5 obudził mnie rwący ból myślałam że mi cycek eksploduje:szok::sorry: więc poszłam dałam jej cyca na śpiocha a ta się rozbudziła i mi pół godziny zajęło jej usypianie:confused2: no ale jak zasnęła to do 8:15 pospała:-) P wykorzystał że dzieci długo śpią i mnie wyczochrał :-D ledwo skończyliśmy W przyczłapał do sypialni :-D zdążyłam już zaliczyć zakupy młoda właśnie śpi Wiktor bawi się nowym samochodem który zakosił z Lidla:eek: skapnęłam się dopiero w domu myślałam że bawi się swoim samochodzikiem który miał w samochodzie:zawstydzona/y:
Kasiun zdrówka dla Molly przede wszystkim i ja też polecam jak najbardziej snuffle baby z vickiem poczekałabym bo on jest powyżej 2-go roku:tak: no i oczywiście płukanie noska i jeszcze maść majerankowa no i wysłałąm priv do Ciebie z namiarami :tak::-)
chciałam coś jeszcze napisać ale już nie pamiętam bo posta zaczęłam pisać zanim jeszcze do sklepu pojechałam:sorry::sorry::sorry:

pauletta chyba myslisz o vicku dla doroslych tzn tym zwyklym(bo on jest od 2 roku zycia), ja pisalam o vicku dla dzieci, jest on powyzej 3 miesiaca zycia, tu masz strone : http://www.vicks.com/products/babyrub , ja mam taki i polecam, zawsze super wygrzewa przeziebienie.

Ok uciekam, bo ja dalej w szlafroku, ciagle cos robie w domu, ze pozbierac sama sie nie moge!Milego dnia

Ostatnia edycja:
Hello
Ale mnie tu dlugo nie bylo:sorry:
Wczoraj mialam dzien mokry (placzliwy) jak i pogoda za oknem:-( Rodzice z siostrzencem wyjechali, A. do 22. siedzial w pracy a ja sama w domu. W domu cicho, pusto, dziwnie... I do tego jeszcze Julek marudzil, bo byl glodny a wypil wszystko, co mi sie w cyckach naprodukowalo:baffled: Ciagle przy cyckach siedzial a ja nie moglam sie nawet spokojnie wysikac. Ada przez to chyba ze 3-4 godz. bajki ogladala, bo nie mialam sie nia jak zajac:-(:-(:-(
Na szczescie dzisiaj juz mi troche lepiej i mam nadzieje zapanowac nad tym wszystkim w ciagu kilku dni.
Dzisiaj Julek juz spokojny i najedzony. Teraz spi a Ada uklada puzzle.

Dziewczynki, ja chcialam jeszcze raz prosic Was o pomoc w sprawie Amelki.
Jej rodzice zapisali ja w PL do fundacji a w IE zostalo otworzone specjalne konto. Strona internetowa zostala troszke zmodyfikowana i wszystko od strony technicznej jest juz ok.
Teraz mozna wplacac pieniadze tam, gdzie komu wygodniej.
Pamietajcie, dla Amelki liczy sie kazdy grosz a raczej cent. Im szybciej uda sie uzbierac potrzebna na operacje magiczna kwote, tym szybciej Amelka ma szanse na odzyskanie wzroku i na normalne zycie!!!
http://www.szansa-dla-amelii.pl/

pauletta chyba myslisz o vicku dla doroslych, ja pisalam o vicku dla dzieci, jest on powyzej 3 miesiaca zycia, tu masz strone : http://www.vicks.com/products/babyrub , ja mam taki.
No tak myślałam o vicku dla dorosłych:tak: ten dla dzieci nigdy mi się w oczy nie rzucił:sorry:
Zgaguś tulaski dla ciebie wiem że nie jest łatwo ogarnąć większego szkraba z noworodkiem przy cycku jak coś to wal jak w dym przyjadę i pomogę :tak:

Tichonek-już mnie mierzwi na samą myśl o znowu napiętym grafiku:(
Mój w porównaniu do Twojego to bułka z masłem:sorry:
A powiedz mi Twoja Dadzia cosik po angielsku mówi,cosik po angielsku kuma?Bo mam pietra w związku z Radkiem:sorry:
Pauletta,to miałaś poranek:szok::rolleyes2::-p:-DDlatego chyba dostałaś takiego pęda od rana:-DTzn,dostałaś na pewno pęda,ale mi chodziło o szybkość:-D

hej;-)
ladyzgago ja tez tak zaniedbałam hanie na początku życia antosia :sorry:
nie ma na to rady chyba tylko wdrożenie się do zaistniałej sytuacji a na to trzeba czasu, takze nie obwiniaj sie :tak: dasz rade :tak:

reklama
Zgaguś dasz radę, kto jak nie Ty.
Pauletta :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Moje dziecko ma dzisiaj mega apetyt, przed drzemką zjadła mleko, jak wstała to pokazywała, że chce jeść, wciągnęła dwa jogurty, za pół godziny zupę i teraz z nami znowu zupę. Gdzie ona to wszystko mieści.???:rofl2::-p i żeby chociaż było widać, że ona dużo je. Od pobytu w Polsce apetyt bardzo jej się poprawił i je właściwie wszystko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry