lubiczanka
Fanka BB :)
Tylko tam o nas nie zapomnijwitam w wysmienitym humorze. po 13 czeka nas tylko wyprawa na lotnisko po 16 start a o 20:20 POLSKA. wypoczynek 4,5 tygodnia.:-) pozdrawiam
Milego dnia wszystkim zycze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tylko tam o nas nie zapomnijwitam w wysmienitym humorze. po 13 czeka nas tylko wyprawa na lotnisko po 16 start a o 20:20 POLSKA. wypoczynek 4,5 tygodnia.:-) pozdrawiam
witam w wysmienitym humorze. po 13 czeka nas tylko wyprawa na lotnisko po 16 start a o 20:20 POLSKA. wypoczynek 4,5 tygodnia.:-) pozdrawiam
A teraz to świeci słonko i pada równocześnie

A dawaliśmy kartę wczoraj podczas rejestracji,taka baba zakręcona jak słoik z korniszonami siedziała,że może nie wbiła do systemu
Hi,hi jaja będą jak nam rachunek przyślą
Ale się nie przejmuję,karta jest i to od 27 lipca ważna
Czyli przyznali nam w tydzień
:-)Ale za to jak szybko szła
3 tygodnie 

A Wy produkujecie niezłą ilość postów, szkoda tylko, że ja nie zawsze jestem w stanie to ogarnąć
Ja to najpierw bym chciała mieć lepszą wizję naszej przyszłości czyt. własny dom, pracę i wtedy pewnie mogłabym się skusić na kolejne dziecko, o ile faktycznie czułabym taką potrzebę;-) Ale ja młoda jestem jeszcze i wszystko przede mną, na razie to marzę o tym, żeby odpocząć i wziąć się za siebie, bo siedzenie w domu mnie trochę przybija
Jeszcze niedawno sama myślałam o czymś podobnym, ale niestety Victor już najmniejszy nie jest i trzeba było się wcześniej obudzić, a nie jak szkoła za pasem
Tak czy inaczej ja zawsze dopinguję ludzi, którzy inwestują w siebie i swoje wykształcenie, jeszcze raz powodzenia! No i dużo zdrówka dla córci, oby to nie było nic poważnego
Mam przynajmniej taką nadzieję, że dobrze