• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hej mamuski

Crazy Girl i ja równiez powodzenia zycze oby wszystko sie WAm poukladalo jak sobie zaplanowaliscie.
Tichonku dobrze ze Twój Radzio taki odwazny i szpitala sie nie boi, a rana jak to mówiá do wesela sie zagoi.
Moja mala ostatnio skakala po fotelach z tym chlopcem i sie spierdzielila do tylu i tylem glowy walnela o lawe, normalnie serce mi stanelo.... huk byl,krzyk jak nie wiem no masakra a ja tylko myslalam zeby jakiego wstrzasu mózgu od tego nie bylo, pytalam sie czy glowa ja boli a ona ze nie i bawila sie dalej...
Asienko M udanych wakacji w polandii.
A z tymi osami to faktycznie jakas plaga w tym roku jest,ostatnio bylam na placu i po chwili musialam sie ewakuowac bo mi nad glowa latalyyy tylko sobie pomyslalam ze moze jakies dziecko gdzies soczek wylalo i sie zlecialy, no ale kilka dni temu znalazlam jedná ose na schodach siedziala sobie na dywanie, jak já z laczka potraktowalam to ho ho ho dobrze ze mala na nia nie nadepla ( a lata w skarpetach samych po domku)
A my po sniadanku , odrazu kawusie wypilam i trza królikowi zminic trociny buuu i wloski wyprostowac.

witam w wysmienitym humorze:-D. po 13 czeka nas tylko wyprawa na lotnisko po 16 start a o 20:20 POLSKA. wypoczynek 4,5 tygodnia.:-) pozdrawiam:rofl2:
Milego dnia wszystkim zycze.

AsienkoM1986 zycze Ci spokojnego lotu i zeby nozki Ci nie spuchly!!!Oraz wypoczynku i jeszcze raz wypoczynku i odpowiedniej pogody dla przyszlej mamusi.
A ja wszystkich witam ze sloneczno-deszczowego Headford. Juz w pewnej chwili myslalam,ze znowu lato do nas wraca, weszlam tylko na pietro i tak lunelo, ze juz nie mialam watpliwosci, ze niestety,ale lato nas tutaj opuscilo. A juz plany w glowie snulam sobie na caly dzien. Mala na ogrodzie potem spacer potem jeszcze jakis jeden, bo jeszcze ja katarek trzyma wiec dobrze by jej sie oddychalo a tutaj plany musza sie zmienic na siedzenie w domu, bo do tego jakis wiatr sie zerwal dziwny.Nie mam juz pomyslu na organizowanie czasu z moja wymagajaca coreczka.A moze ktos mialby ochote nas odwiedzic?
Nic trzeba teraz pomyslec nad jakims obiadem dopoki Mollun spi.
Zycze wszystkim mielgo dnia.

Na ławce w parku siedzi smutny facet, w ręku trzyma butelkę. Siedzi i tylko w nią patrzy. Siedzi tak godzinę. Nagle do jego ławki podchodzi dresiarz, rozwala się obok, zabiera facetowi flaszkę, wypija jednym łykiem zawartość i beka potężnie.
Smutny dotąd mężczyzna zaczyna płakać.
- Stary, nie becz, żartowałem - mówi zakłopotany dresiarz.
- Chodź, tu obok jest monopolowy, kupię ci nową flaszkę.
- Nie o to chodzi - tłumaczy mężczyzna. - Nic mi się nie udaje. Zaspałem i spóźniłem się na bardzo ważne spotkanie. Moja firma nie podpisała kontraktu, więc szef mnie wywalił. Wychodząc z firmy zobaczyłem, że ukradli mi samochód, więc wziąłem taksówkę do domu. Kiedy taksówka odjechała, zorientowałem się, że zostawiłem w niej portfel ze wszystkimi dokumentami. A w domu - co? W domu moja żona zdradza mnie z najlepszym przyjacielem! Postanowiłem więc popełnić samobójstwo. Przygotowałem sobie truciznę... i nagle przychodzi ciul, który mi ją wypija!!

A ja latam z praniem tam i z powrotem bo piękne słonko świeci i nagle pada i znów słonko i pada i tak wkoło:eek:A teraz to świeci słonko i pada równocześnie:eek:
Czy oni przepisują dzieciom inne antybiotyki niż Augumentin Duo?:eek::-D
No nic,ważne,że jest..Chciała mnie babka w aptece dyszkę skasować a ja jej,że mam MC no i kazała pokazać bo na recepcie nic nie pisze:baffled:A dawaliśmy kartę wczoraj podczas rejestracji,taka baba zakręcona jak słoik z korniszonami siedziała,że może nie wbiła do systemu:sorry:Hi,hi jaja będą jak nam rachunek przyślą:eek::-DAle się nie przejmuję,karta jest i to od 27 lipca ważna:tak:Czyli przyznali nam w tydzień:szok::-)Ale za to jak szybko szła:sorry:3 tygodnie :eek::sorry:

reklama
Hej:-)
Ostatnio tylko zaglądałam poczytać, bo miałam wenę na porządki, więc chciałam to wykorzystać i w efekcie mam posprzątany garaż, umyte chodniki w ogródku, poprzesadzane kwiatki, poprane pościele, firanki, zasłonki... przydałoby się jeszcze okna umyć, ale to już w przyszłym tygodniu zrobię:tak:
Tak mi czasu ostatnio brak:sorry: A Wy produkujecie niezłą ilość postów, szkoda tylko, że ja nie zawsze jestem w stanie to ogarnąć:sorry:
Zauważyłam, że spora ilość z Was myśli o kolejnym dziecku - powodzenia w takim razie!:tak: Ja to najpierw bym chciała mieć lepszą wizję naszej przyszłości czyt. własny dom, pracę i wtedy pewnie mogłabym się skusić na kolejne dziecko, o ile faktycznie czułabym taką potrzebę;-) Ale ja młoda jestem jeszcze i wszystko przede mną, na razie to marzę o tym, żeby odpocząć i wziąć się za siebie, bo siedzenie w domu mnie trochę przybija:sorry:

CrazyGirl gratuluję decyzji! Trzymam kciuki, żeby wszystko się udało i poszło zgodnie z planem:tak: Jeszcze niedawno sama myślałam o czymś podobnym, ale niestety Victor już najmniejszy nie jest i trzeba było się wcześniej obudzić, a nie jak szkoła za pasem:sorry: Tak czy inaczej ja zawsze dopinguję ludzi, którzy inwestują w siebie i swoje wykształcenie, jeszcze raz powodzenia! No i dużo zdrówka dla córci, oby to nie było nic poważnego:happy:

Tichonku
ależ się Radek dorobił:-( Ale dzisiaj dzielnie wszystko zniósł - brawa dla niego! Dobrze, że obyło się bez szycia:tak: Mam przynajmniej taką nadzieję, że dobrze:sorry:

Racja, w tym roku duużo os, wszędzie się pałętają:baffled:

AsienkaM
spokojnego i bezproblemowego lotu do PL, no i oczywiście miło tam spędzonego czasu:tak:

Lubiczanko miłego spaceru:-)

Miłego dnia Dziewczyny:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry