reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi
a powiedzcie mi jeszcze co moge stosowac na sucha skure bo zauwazylam ze jednemy sie skura przesusza chyba oliwka to troche za malo a moze cos do dodania do kapieli ?

mialam taki problem i mi gp doradzila hydromol - emulsje do kapieli (w kazdej aptece) , troszke dolac do wanienki U nas zadzialalo ale czasem zauwazam miejscowo przesuszona skure to smaruje te miejsca epikremem ale to juz z pl mam :tak:;-)

reklama
Witam

moje dzieci piszą list do Św.Mikołaja i posiłkują się katalogami argosa :-D

Dobrze, że nie ze Smyka:-)

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi
a powiedzcie mi jeszcze co moge stosowac na sucha skure bo zauwazylam ze jednemy sie skura przesusza chyba oliwka to troche za malo a moze cos do dodania do kapieli ?

Bardzo często oliwka też wysusza

jestem back!
jak zwykle wydalam duuuzo za duzo.Pocieszam sie ze to na jedzonko i Wikte,na co zalowac nie moge przeciez;-)
kasiuleczka
-dzieki za zabawki:tak:Juz czekam na mine Wikty;-)
anineczka
-a uzywaja nazw czy numerow z katalogu?Mogliby Mikolajowi ulatwic..;-)
Zgaga
-raszplo!;-):blink::-D:-Da co nt szczepionki od tezca?tez zbedna?;-)Ja tam szczepie i na obowiazkowe i na reszte tez:tak:
alex
-z tego,co wiem oliwka wysusza,wiec jesli juz to wlewaj ja do wody.Na pewno oilatum jest dobre i do kapieli i balasamy.Ja trzymalam sie jednego-im mniej chemii,tym lepiej,wiec parafina do wody i vaselina na tylek;-):tak:

Witajcie
Weszlam na chwilke sie przywitac i zaraz zmykam sie szykowac na impreze :-)
30 min temu wrocilismy z zakupow bylismy na Swords w Pavilonach,mezulo kupil mi tuniczke:-)zaskoczyl mnie niesamowicie.Prezent dla kolezanki kupiony mam nadzieje ze bedzie zadowolona:-)corcia naciagnela tatusia na auto i traktor z przyczepa :-D:szok: jest mega szczesliwa,wlasnie sie bawi:-)

Uciekam.Udanej soboty zycze...

alex 2339 infacol lub plantex { ale to tylko w Polsce kupisz}

madbebe wycinali z katalogu i przyklejali na list.będę miała troche roboty ze znalezieniem numeru :-D
no właśnie zgaga przecież na tężec i odrę mało dzieci choruje :sorry2:
Aniaaa83 miłej imprezki.

a ja przejechałam psa :-(
Masakra bo to był piesek domowy,szedł na spacer z panem i dziecmi i po prostu wleciał na ulicę,te dzieci tak płakały :-(:-(

Anineczko..ale mialas jazde..wspolczuje przezycia..ja sama ostatnio mialam taki przypadek ze pies mi prosto pod kola lecial a i przez 2 godz dochodzilam do siebie.. ale pamietaj mi to P powtarza nie wolno wtedy gwaltownie hamowac.. trab ile sie da..ale czasami no niestety nieuda sie...
ale tu tez wina wlasciciela ..ze nie trzyma pieska na smyczy przy ulicy... mojego nigdy nie spuszcze kolo ulicy bo niektore pieski kochaja przegryzac opony samochodow i niewazne czy jada czy tez nie

Madbebe:-) ha ha a moja sie kapnela ze autko zniknelo, i jej musialam tlumaczyc ze wyrosla juz z niego i pieniazka pokazalam ze teraz bedzie mogla sobie kupic nowá zabawké, nio i trzeba bylo pomaszerowac do Tesco po nowá zabawké i ciastolinké i juz chyba 3 h siedzi sie bawi.
Anineczko:szok:

didi no właśnie nie hamowałam,szczerze to tak szybko się stało,że za mało czasu na reakcję...tylko łubu dubu pod kołami.:sorry2:
piesek był mały,rudy i po prostu rozpędzony z chodnika wlecial.
Zatrzymaliśmy się,ale to M wyszedł do faceta bo ja się bałam,ze się rozryczę z tymi dzieciakami...pan nas przepraszał,ale faktycznie to jego wina,że pies nie był na smyczy,co nie nie zmienia faktu,ze mam wyrzuty sumienia :sorry2:
Mój psiak w polsce zginął identycznie,ale ja byłam juz tutaj.Klara szła z moimi rodzicami i przebiegała przez ulicę do ojca :sorry2:

Madbebe, ja tez szczepie dzieci ale nie uwazam, ze nie szczepienie jest nieodpowiedzialne;-):-)
Madbebe, Anineczko nie dopytywalam sie konkretnie o kazda szczepionke z osobna (dopiero po wyjsciu z gabinetu uswiadomilam sobie, o ile rzeczy chetnie bym zapytala:baffled:). Ale mniemam, ze chyba tez uwaza je za zbedne, skoro kwalifikuja sie do tych podstawowych z kalendarza.
Ja nie opowiadam sie tu za szczepieniem, badz nie szczepieniem!
Przekazuje tylko to, co zaszlyszalam od najbardziej kompetentnej osoby (bo kto moze byc kompetentny bardziej niz lekarz pediatra, ktory z tymi szczepionkami ma ciagle do czynienia:confused::-))
A wiem, ze zastrzyk przeciw tezcowi jest pierwsza rzecza, ktora robia na pogotowiu, szpitalu przy urazach.

I przykro mi z powodu pieska Anineczko:-( Wiem, co musisz czuc, bo ja w zeszle wakacje, w ciagu miesiaca autem trafilam 3 ptaki:baffled: A raczej, to one trafily mnie...:dry:

reklama
Ja dlatego napisałam,że szczepienia to temat delikatny.Nie wtrącam się do rodziców innych dzieci,robią jak im sumienie podpowiada :tak::tak:

zgaga,ale szyba cała była?Matko jedyna zawał na miejscu gdy taki ptak uderza w szybę :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry