reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzień dobry

Lubiczanko
kciuki zaciśnięte:-D:cool2:
Moniadan no właśnie czemu??? Mi się zawsze wydawało, że szczepienia są potrzebne, bo wiem, że nie chronią przed zachorowaniem, ale łagodzą przebieg.
Misia zakładaj, zakładaj, chętnie poczytam
Pauletta witaj w domu:tak::-)

reklama
Hejka kobitki
Mam pytanie, wiecie moze jakie leki przeciwbolowe mozna brac w ciazy na bol zebow. bo znowy moja osemka wylazi i razi mi inne zeby i juz nie moge wytrzymac a juz mialam spokoj z 2 miechy. Ja mam dosc jak nie zeby to kaszel teraz znowu zeby. zdechne

hellooo Lasencje;)
Misia - zdróweczka dla was
Lubiczanka - ty wiesz...
Pauletta - a witamy witamy na tej "naszej" ziemi - a zlocik zrobimy - tylko muszę laski zmobilizować;P
u nas szare niebo od samego rana, więc szanse na słońce raczej marne... ale pewnie i tak wyjdziemy;)

Witam
U mnie z jednej strony domu świeci słońce a z drugiej pochmurnie ale to mi nie przeszkadza w wybraniu się do Galway na zakupy i pogaduchy.Wczoraj domek wysprzątany na błysk więc spokojna jestem że nie musze wracać szybko i sprzątać, nawet obiadek ugotowałam na dziś wczoraj.

Asienkam1986- wiem że można brać paracetamol (oni tu na wszystko mają te tabletki). Jeśli masz w domu szałwie to zaparz ją i płucz nią jame ustną oraz przykładaj czymś zimnym.Też mam takie problemy z ósemką i na mnie to pomaga .Spróbuj może i tobie pomoże

Dobra ja zmykam się szykować bo zaraz mężuś bedzie mnie gonił

Zdrówka dla chorych
pozdrawiam

Bry:-)
U nas ciemno jakby się wieczór zbliżał a nie dzień zaczynał:sorry2:Pewnie niedługo bedzie lać,a wczoraj tak pięknie było:dry:
AsienkaM tak,Paracetamol i Apap,ale tego drugiego to tu raczej niet:sorry2:
Misia jak A dziś?Na Alexa nie przeszło to cholerstwo?
Lubiczanko miłego tygodnia,mimo wszystko:sorry2:Boszsz...jak ja bym chciała,żeby moja teściowa do mnie przyleciała:blink:No ale do nas to niestety nikt z Polski nigdy nie przylatuje:-(
Pauletta welcome:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry