reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko-też:)))))))))))))))Kochana-nie szalej tak z tym powerem!!!Dziś się nalatasz a jutro z wyrka nie będziesz mogła wstać;)Niestety nie pomogę z słuchaczem,ale z doświadczenia powiem,że czasem można prościej i za darmo-do przyjaciela:)))

reklama
Ok juz rozumiem :)))) doszlam do ostatniego posta dzisiejszego dnia -ale tego bylo:)
U nas dzien juz sie kaczy domek prawie posprzatany chociaz powiem ze ciezko bylo no ale przeciez sam sie nie posprzata:)))ale sie ciesze ze juz weekend:)))milej nocki dziewczynki:))

ja dzisiaj miło spędziłam dzionek...

troche przed kompem:-D norma:-p
a później z małą na sacerku, bo aż żal w taka pogodę nie wyjść...

jutro mnie ciężki dzięń czeka...:baffled: jadę do dublina na lotnisko po rodzinkę .. 260 km.. i spowrotem:errr:
chyba umrę....

a jak tak czytam i pomyślę ile będe miała szykowania na Vi urodziny to mi słabo:-D a będzie ze 20 osób:-D

Hey mamuśki! :-)
Melduję się z Pl, doleciałam szczęśliwie, pogoda przywitała mnie okropna, deszcz, wiatr, ciemność i mgła, ale dziś juz było całkiem przyjemnie

Rodzinka cieszy sie z mojego przyjazdu, a w szczególności tata :tak:
M na razie jakos daje radę, dzieki pomocy Wilwii, dziekuje Ci kochana
Misia, czyli to jednak jelitowka :baffled: współczuje i mam nadzieje, ze Alusia ominie

Powiadaciei orzechy do prania....? nie słyszałam, musze sie doinformowac ;-)
a ja jestem z tych "nieodpowiedzialnych" i nie szczepię dzieci :no:
Zmykam sie myc i spac, bo jutro znow dzien na pełnych obrotach
Good nite mamuśki

Hej mamunie widzę że u was ok i trochę nowych mam i fasolek super...u mnie ok Julia rośnie zdrowa z nerkami już nie ma problemów tak że jakoś się kula..Pozdrawiam was

ale produkcję zrobiłyście dzisiaj;-)
Tylko_chwilka - ja też nie słyszałam o tych orzechach, więc nie doradzę
Ali - my jedziemy na aptamilu
Moniadan - busy kobietko;)
Crazy Girl - a ty może częściej się odzywaj... chociaż z raz w tyg... żebyśmy wiedziały, że wszystko ok u was;)

Ja tylko na chwile, choc chcialabym popisac ale padam juz! Musialam sie do szkoly przygotowac, ugotwac na jutro kompocik dla Alencjusza, posprzatac chate po tornadzie- czyt.Alex. Kupilam mu flamastry no i sa wszedzie! naszczescie takie zmywalne...a jaka ma radoche!lk

Tylko-chwila- obilo mi sie cos o Reni Jusis...no wiec ona wlasnie o tych orzechach prawila. Prowadzi teraz taki cykl 'Eko Mama' w DDTVN. Generalnie jak slucham to najprawdopodobniej stosuje diete 5 Przemian..przynajniej wszytsko na to wskazuje. Jedzenie jakie wymienia itp. No i te orzechy pokazywala i mowila jak sie pierze...bardzo intrygujace.
Ja bardzo wsiakam w takie eko....bynajmniej nie za sprawa Reni...hehe....marzy mi sie bycie eko mama z prawdziwego zdarzenia...ale narazie tylko elementy czyt zmienilam diete. Przestalam tez uzywac mikrofalowki:)
Wogole pomyslalam,ze zaloze watek nowy 'Eko rodzicielstwo'. Mam wspaniale ksiazki i chetnie podziele sie info o diecie, zilolecznictwie i naturalnych sposobach leczenia w domu.
Ale to nie dzis juz...teraz lece...Alencjusz zaczyna cos marudzic....

No to dobranocka!

Hejoo laski ja już w doma
normalnie jak dobrze teraz wszyscy siedzimy i piwkujemy a dzieciaki śpią w najlepsze :-) a jak super mam pokoje odmalowane normalnie aż się miło zaskoczyłam :tak:
Andzulina no kurcze byłoby super taki nalocik już się doczekac nie mogę :-) bo ostatnio już myślałam że o mnie zapomniałyście :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: madbebe i jak Ty dasz radę to świetnie :tak:
Widzę że szczepienia na tapecie ja nie wyobrażam sobie że mogłabym nie zaszczepić dziecka i w życiu nie powiązałabym ich z autystycznymi zaburzeniami Wiktorka :sorry2: i o Renni i tych orzechach mama mi w Pl właśnie mówiła ale ja nie wiem czy bym tak potrafiła się wkręcić jak ona:sorry2:
Co do mleka Zuzia pije Aptamil ja kupowałam wpierw mleka w tych ma łych kartonikach gotowe i zobaczyłam które małej pasi no i zaakceptowała aptamil reszta była beee;-):-)
A teraz lecę zająć się gośćmi Dobranoc

reklama
Witam
Pauletta-witaj w domku:)A co z tymi ścianami?Landlord Wam pomalował?Faktycznie rewelacyjna niespodzianka:)
mONIDAN-a mogę wiedzieć"po czemu"?
Emili-a gdzieś Ty się kobieto podziewała???
Ja już od godzinki nie śpię,ale z dzećmi oglądamy rodzinę adamsów:)Nadszedł sądny dzień i spać nie mogę chyba;))Miłego dnia Kobietki Wam życzę i weekendu tak w ogóle:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry