Tylko_chwilka - dzieki, ze zauwazylas moje pytanie
ja nie odstawiam Malego calkowicie, chce go tylko powolutku przyzwyczajac, z koncem lutego wracam do pracy i nie bede miala mozliwosci karmienia, a ponoc do 3 miesiecy jest latwo dziecko odstawic, a potem jest trudniej dla obu stron..tak mi doradzila moja gp!i owszem znam angielski i moge przeczytac etykiety, ale zawsze rady doswiadczonych Mam sa cenne...o Aptamilu easy digest slyszalam, moze rzeczywiscie sprobuje
poza tym moj Maly potworek je co 2 godziny i to mnie troszke ogranicza, a odciaganie mleczka nie bardzo mi wychodzi...dzieki za odpowiedz

ale ok nie odzywam się już bo jestem nowa na forum i że jestem wygadana i mam swoje zdanie to jeszcze zaraz lincz jakiś będzie i się w towarzystwo nie wpasuję 
No i tu masz akurat rację, ze później będzie ciężej odstawić syneczka więc dobrze, ze zaczynacie już stopniowo. Powodzenia!
muszę poczekać aż TŻ wróci ze szkoły i skoczy do Dunnes. Przez ostatnie dwa lata stawałam na głowie, szykowałam ogrom jedzenia na Kubusia urodziny, wymyślałam a teraz Wam powiem nie mam totalnie weny. jestem p całym tygodniu szkoły tak zmęczona, mam tak mało czasu ze najzwyczajniej w świecie olałam sprawę i poszłam na łatwiznę, aż mój chłop w szoku jest bo to do mnie nie podobne. Po raz pierwszy w torcie biszkopt nie robiony, a kupny. Część warzyw do sałatki warzywnej nie gotowana i krojona a kupiona ze słoiczka i już