• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

andzulinko-wcale tak nie pomyslalam;-)Dzieki Ci raz jeszcze.a do Pauletty to i ja sie pisze;-):tak:
misia-zdrowka dla A.Oby Alexa nie dopadlo:-(
Sorry ze ci znowu d**e zawracam:zawstydzona/y:Zamawiasz te mieso dalej?Od tygodnia patrze na stronke i zadnego info o dostawach w tym miesiacu:no:Wszystko odnosnie pazdziernika jeszcze...Wiesz cos na ten temat?:sorry2:

reklama
Witam

Pauletta nie dostalas nic w gabinecie do przemywania uszkow?ja swojej przemywam taki specjalnym balsamem ktory zostawila mi kosmetyczka,mozesz przemywac perfuma
Szczesliwego lotu zycze.

Tichonek to super wiadomosc ze masz sie lepiej

A my sobie z corcia dzis pospalysmy o 10 wstalysmy :)Slonko swieci J wroci z pracy to przejdziemy sie na spacerek

i ja sie witam
A ja od wczoraj hepii jestem ze szokk.Udalo sie zabukowac bileciki do PL na swieta hurraa. Tutaj spedzilismy 3 ostatnie wigilie wiec teraz w Polandii bedziemy sie objadac mamusiowymi przysmakami he he Nio i juz ponad rok nie bylismy w Pl wiec czas najwyzszy sie wybrac chociaz na 14 dni.
tak mysle slonko swieci chyba trzeba ruszyc tylek i isc na jakis spacerek, bo moje dziewcze to juz zapomnialo jak na dworze sie biega.

i ja sie witam
A ja od wczoraj hepii jestem ze szokk.Udalo sie zabukowac bileciki do PL na swieta hurraa. Tutaj spedzilismy 3 ostatnie wigilie wiec teraz w Polandii bedziemy sie objadac mamusiowymi przysmakami he he Nio i juz ponad rok nie bylismy w Pl wiec czas najwyzszy sie wybrac chociaz na 14 dni.
tak mysle slonko swieci chyba trzeba ruszyc tylek i isc na jakis spacerek, bo moje dziewcze to juz zapomnialo jak na dworze sie biega.

My tez chcielismy leciec raz ze J nie dostal wolnego na Swieta a dwa jak patrzylam ceny to sa kosmiczne!J ma urlop od konca listopada do polowy grudnia dostalismy zaproszenie do Londynu ale bilety drogie wiec sobie odpuscimy patrze codziennie moze ceny spadana ale watpie :(

anineczka- przykro mi, że tak się czujesz i ze sytuacja dla Ciebie jest nie wygodna chyba w każdej rodzinie musi się znaleźć ktoś kto dla innych będzie tzn "czarną owcą" ale na to nic nie poradzisz niestety...
lubiczanka- zgadzam się w 100% ale tylko z początkiem twojej wypowiedzi.Fakt-miłość jest ślepa ale "tupanie nóżką"?? Każdy ma prawo do własnych błędów. Ja jestem raczej zwolennikiem rozmowy, gdybym była z tym kimś zaprzyjaźniona lub w bliskiej relacji rodzinnej usiadłabym i powiedziała co czuję i co myślę, ale nigdy bym "nie tupała nóżką" nie narzucała decyzji i nie układała życia. Nie chciałabym by ktoś układał mi moje życie i wybierał partnera.
asienka_r- wybacz ale totalnie powaliła mnie Twoja wypowiedź. :szok: Bo sobie nie życzysz?? A co gdyby Tobie ktoś tak mówił o Twoim małżeństwie? Gdyby ktoś podejmował decyzje za Ciebie, wybierał Ci partnerów, zawód jakiekolwiek życiowe decyzje itd zupełnie jakbyś miała 5 lat? Nigdy w życiu nie próbowałabym komuś układać życia. Dla mnie takie podejście i myślenie jest pełne arogancji i myślenia tylko o sobie.

Wiem, ze jestem nowa i wcale nie mam takich opinii jakie mam znikąd, także o wielu sprawach nie będę szczegółowo opowiadać, ale uważam że czasami ludzie zapominają o tym by usiąść na spokojnie pomyśleć i spojrzeć na sytuację nie tylko swoimi oczami.

Ale tak samo moja mamuśka mogłaby i powiedziała, że nie życzy sobie mojego M w rodzinie, bo uwaga pochodzi z za dobrej rodziny:szok:. Wiadomo, że powiedzieć tobym sobie mogła, a mamuśka tudzież ja zrobiłabym swoje. Każdy ma prawo do błędów, ale czasem trzeba przed nimi przestrzec, nawet jak to nie pomoże.

Tylko_chwilka-ale jeli ktoś nam bliski,ktoś kogo kochamy na naszych oczach popełnia te błędy to raczej naturalne jst,że chcemy ją przed nimi ochronić,a przynajmniej ostrzec...Niektórzy dzięki takim wyznaniom naprawdę potrefią przejrzeć na oczy:)

Dokładnie tak:-)

no tak,wiedziałam,że czegoś mi brakuje. :unsure:
eee tam stare rapszle....Starsze panie,albo moherki.

edit.mam nadzieję,że wsie zrozumiały,że chodzi mi o staż na forum :eek:
:cool2::cool2::cool2::cool2:

My po szczepieniu, dzielna córcia zapłakała, bo zobaczyła strzykawkę, ale teraz rozrabia i łobuzuje:-p, więc chyba jest ok. Dobra idę na kawkę:-)

Asieńko-czy to to szczepienie na 13cie mies?Nie przypóznawo?Ale i tak na niej wrazenia chyba nie zrobiło,bo szybciutko doszła do formy-Daniel po dwóch ostatnich potulny jak baranek był;)))

Lubiczanko ,tak ,ja mam zasilek (JA) a m pracuje,ale tylko do jutra:(...nawet jakbym teraz nie dostala to bym skladala ponownie:)

Jak skladalam apikacje w okienku to babeczka mi pwiedziala ze u nas czeka sie od 3do 6tyg...czasami dluzej.

Puletta perfumami mozesz psikac,albo troszeczke spirytusem smarowac:)

niech to szlag....od rana swiecilo slonko,a teraz zaczyna padac:angry::wściekła/y:a ja do Lidla musze isc jak mlody wstanie

Lubiczanko jak poszlam z mlodym na szczepienie jak akurat mial te 13mieisecy to mnie odeslala babka i powiedziala ze mam sie zjawic za 1,5tyg bo zawczesnie jeszcze...wiec na pewno nie za pozno

Hej dziewczyny:)

Mam bardzo ważną sprawę!!!!

Czy ktoś mógłby zadzwonić do mamy ady - lady zgaga i powiedzieć jej żeby jak najszybciej skontaktowała się z moim mężem?! Plis to naprawdę bardzo ważne...

sama bym zadzwonila ale numer mam na innym telefonie zapisany..:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry