• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

eeeh no właśnie,ja wpływu na ojca nie mam,dlatego zapewne weźmie ten ślub nawet kosztem nas,swoich dzieci ;-) ale przywykłam do tego,że my u niego to na szarym końcu jesteśmy...
muszę to przetrawic i zając się swoimi dziecmi i mężem, i wiem tylko jak nie postępowac względem swoich dzieci,mam przykład z góry :sorry:

dzięki za poklepanie po pleckach :blink:

idem sprzątac, to jest najlepsze na nerwy i smutek :cool2:

reklama
Aania-a no włśnie jest zakochany-a w takim stanie nie zauważa się wieeeelu rzeczy złych-wiem co mówię...Ja też nie chciałam swego czasu słuchać rodziny,bo wydawało mi się,że znalazłam tego jedynego...lepiej casem tupnąć nóżką wypowiadając swoją opinię niż potem gdy się coś posypie mówić-a ja wiedziałam od samego początku,że to cz tamto:(

Lubiczanko ale on wie co sądzimy o niej i ślubie,moja bratowa dobitnie wygarnęła mu wszystko,ja na spokojnie powiedziałam.Sam się dzisiaj zaśmiał,że mnie zatkało jak powiedział o ślubie.On jest świadomy tego.Tylko nie wie,że cała rodzina jest przeciwko (jego ojciec,siostra itp) bo to zachowałam dla siebie co mi mówili,nie będę peplą :-p
no nic zyska jeszcze 5 dzieci :wściekła/y::-D:-D to ja się mogę usunąc :cool2:

Aania-a no włśnie jest zakochany-a w takim stanie nie zauważa się wieeeelu rzeczy złych-wiem co mówię...Ja też nie chciałam swego czasu słuchać rodziny,bo wydawało mi się,że znalazłam tego jedynego...lepiej casem tupnąć nóżką wypowiadając swoją opinię niż potem gdy się coś posypie mówić-a ja wiedziałam od samego początku,że to cz tamto:(

Anineczka musi porozmawiac z Tata moze rozmowa cos da choc jak jest zaslepiony to watpie...Jedyne co pozostanie to uszanowac decyzje i z tym zyc
Dadam tylko tyle ze moja Mama jest szczesliwa ale nie zamierza po raz drugi brac slubu ...rozmawialam z nia i powiedziala ze jest jej tak dobrze jak jest teraz i nie chce niczego zmieniac

Ostatnia edycja:
anineczka- przykro mi, że tak się czujesz i ze sytuacja dla Ciebie jest nie wygodna chyba w każdej rodzinie musi się znaleźć ktoś kto dla innych będzie tzn "czarną owcą" ale na to nic nie poradzisz niestety...
lubiczanka- zgadzam się w 100% ale tylko z początkiem twojej wypowiedzi.Fakt-miłość jest ślepa ale "tupanie nóżką"?? Każdy ma prawo do własnych błędów. Ja jestem raczej zwolennikiem rozmowy, gdybym była z tym kimś zaprzyjaźniona lub w bliskiej relacji rodzinnej usiadłabym i powiedziała co czuję i co myślę, ale nigdy bym "nie tupała nóżką" nie narzucała decyzji i nie układała życia. Nie chciałabym by ktoś układał mi moje życie i wybierał partnera.
asienka_r- wybacz ale totalnie powaliła mnie Twoja wypowiedź. :szok: Bo sobie nie życzysz?? A co gdyby Tobie ktoś tak mówił o Twoim małżeństwie? Gdyby ktoś podejmował decyzje za Ciebie, wybierał Ci partnerów, zawód jakiekolwiek życiowe decyzje itd zupełnie jakbyś miała 5 lat? Nigdy w życiu nie próbowałabym komuś układać życia. Dla mnie takie podejście i myślenie jest pełne arogancji i myślenia tylko o sobie.

Wiem, ze jestem nowa i wcale nie mam takich opinii jakie mam znikąd, także o wielu sprawach nie będę szczegółowo opowiadać, ale uważam że czasami ludzie zapominają o tym by usiąść na spokojnie pomyśleć i spojrzeć na sytuację nie tylko swoimi oczami.

Ostatnia edycja:
tylko chwila pomimo całej mojej przeciwności nie powiem ojcu,że ma nie brac ślubu,chyba by mnie wyśmiał :-D
będzie jak będzie,nic nie poradzę,smutno mi i tyle.

aniaaa83 ja nie poradzę bo używałam z Polski Mustelle,choc nie...tutaj używałam Bio Oil czy jakoś tak,ale rozstępy na cyckach mam...na szczęście małe i tylko kilka.:sorry2:

Aniaa83- polecam mustellę! Tania nie jest ale dobra! Rzecz w tym tylko, że te wszystkie kremy to i tak pic na wodę najważniejsze jest nawadniane skóry pij dużo wody i wtedy zwykła oliwka wystarczy. A jeśli z kobiety na kobietę w rodzinie były rozstępy przy ciąży to szanse i tak są wtedy ogromne że się pojawią nawet przy najlepszych kremach świata- na genetykę mało co działa. Także ja polecam najbardziej picie min.2l wody dziennie plus oliwkę do ciała.:tak:

reklama
Aniaa83- polecam mustellę! Tania nie jest ale dobra! Rzecz w tym tylko, że te wszystkie kremy to i tak pic na wodę najważniejsze jest nawadniane skóry pij dużo wody i wtedy zwykła oliwka wystarczy. A jeśli z kobiety na kobietę w rodzinie były rozstępy przy ciąży to szanse i tak są wtedy ogromne że się pojawią nawet przy najlepszych kremach świata- na genetykę mało co działa. Także ja polecam najbardziej picie min.2l wody dziennie plus oliwkę do ciała.:tak:

Skoro tak polecacie ta mustalle to kupie ja :)na piersiach rozstepow nie mam ale na brzuchu po pierwszej ciazy mam niestety duzo nie przytylam bo tylko 8kg przez cala ciaze ale ja z tych szczuplawych :)mala tak w ostatnim miesiacu sie rozpychala ze wlasnie wtedy pokazaly sie rozstepy nie mam ich duzo ale sa ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry