• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku dobrze ze juz ci lepiej oby tak dalej:)))a u mnie spodnie ciazowe tez by sie przydaly:)w sobote jade na male zakupy moze cios wypatrze:)))Tichonku w jakimm sklepie kupias te spodnie???
Jedne kupiłam w Next a drugie w New Looku:tak:Ale obie pary to dżinsy:tak:
anineczko gratuluję nowego członka rodziny:sorry:
AsienkaM zdróweczka życzę,męczysz się już tak długo:sorry2:
BINA66 gratuluję Fasolki,a że ją masz to już na wątku: https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/mum2be-czyli-mamusie-w-ciazy-45877/ widziałam:tak:Mój syn też ma 4 lata:tak:
Troszkę się ciężarówek nam znów nazbierało:tak:Będziemy się razem kulać:-D
Apropos mojego czterolatka,nie wszystkie mają mnie w znajomych na NK więc się tu chwalę moim Juniorem z Infant Class:happy2:

Załączniki

• szkoła_648x800.jpg
    szkoła_648x800.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Tichonek, chcialam sie Ciebie zapytac jak to zrobilas ze masz tyle suwaczkow. U mnie pokazuje sie ze tylko 4 linijki moge miec, Nie mam pojecia jak to zrobic.
A mecze sie juz 7 tygodni. Jak mi antybiotyk nie pomoze to lekarz powiedzial ze dostane skierowanie do szpitala zeby mnie przebadali od stop do glowy..

Ja nie wiem jak to jest z tymi suwaczkami:no:Kiedyś też mogłam tylko cztery wkleić,potem była modernizacja forum i od tego czasu wklejam i wklejam i końca nie widać:-DA wiem,że nie każdy może bo kilka osób już mnie o to pytało:sorry:Nie mam pojęcia od czego to zależy:confused:

Ciao!

Ja dzis jak nowo narodzona. Calkiem mi przeszlo. Rano bolala mnie jeszcze glowa ale juz jest ok. I jesc tez juz moge takze ufff.....

Okropne to chorobsko!

Czekam na A i jedziemy na zakupki. Moj maz dowiedzial sie wczoraj ,ze w sobote zamykaja klub w ktorym pracuje na nocki...no i zeby w sciane!

Anineczko-bo ciągle takie wieści pogodowe niezbyt nastrajające podajesz,więc o pozytywy poproszę;)))Widzę z pl też super wieści:(Rozumiem,że Cię to nie uszczęśliwiło;)
Misia-wreszcie.Dobrze,że tak szybko po ptokach:)
Tichonek-faktycznie suwaczków u Ciebie bez liku...;)
Bina66-nie miałyśmy przyjemności-więc witam:)I oczywiście gratuluję fasolki

hej

zdrowka wszystkim chorujacym

Anineczka..ale wiesci... nie dziwie sie ze serduszko boli...

u mnie choroby ciag dalszy ..mnie lapie ..goni na kibelas itd...P nie poszedl do pracy jutro idzie do lekarza bo tez cos zle sie czuje..no cudownie normalnie a glowe zaraz mi rozsadzi
noale dzisiaj wstalam oooo 10 szok jak zobaczylam ktora godzina nie pamietam juz kiedy spalam do 10 haha..ale nocka byla zawana biegalam od jednego dziecka do 2 itd...w koncu wyladowlam u Ala w lozku a pozniej przyszla do nas Ewa i tak juz spalismy do 10 z Ewula a Al wstal po 11 ...

Patrycja3007 ... czy to Ty takie piekne torty robisz bo widzialam na str Galway i mail bym podobny do Twojego nicka tutaj

Z tymi suwaczkami to moze zalezy ile sie juz jest na forum i jak czesto sie pisze.
Ja wlasnie wrocilam ze spacerku i biore sie za lepienie pierogow.

Mi się wydaje, że bardziej chodzi o to, z jakiej stronki wkleja się te suwaczki

Anineczko to niefajnie, ja bym się chyba pochlastała, jakby mamuśka mi taki numer wywinęła. Zresztą już jej to powiedziałam kiedyś:cool2:

Patrycja3007 ... czy to Ty takie piekne torty robisz bo widzialam na str Galway i mail bym podobny do Twojego nicka tutaj[/QUOTE]

Witam
Ja tylko na chwilke,bo obiad musze ugotować a na 17:30 mam szkołe rodzenia(pierwszy raz)
Dziś piękna pogoda za oknem
a nigdzie wybrać się nie mogę,
bo katarek dopadł mnie
więc chusteczki muszę mieć.

Ja robie te "piękne" torty oraz ciasta

Odezwę się wieczorkiem jak wróce ze szkoły

Pozdrawiam

reklama
Witam;)
Tichonku, Misia - super, że już wam lepiej...
pozostałym chorowitkom - dużo zdrówka
Kamcia - mi też bardziej by pasowała niedziela... tym bardziej, że akurat w tym czasie będą moi rodzice.
Anineczka - ale wieści...
Moniadan - spokojnego lotu i pobytu w PL
Pauletta - ulalala a co to za zmiany? dawaj fotkę;) albo my przyjedziemy do ciebie;P
a my postanowiliśmy zostać na tej chacie - mimo podwyżki czynszu. jakoś do kwietnia to przełkniemy, a potem się zobaczy - albo wracamy do PL albo się przenosimy. nie dam tej mendzie zarobić :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry