Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Bry:-)
Dziewczyny wracam do żywych
Czuję się dużo lepiej.Przespałam calutką noc,małe tego zasnęłam przed 21-szą
Nie mdli mnie już tylko strasznie słaba jestem.Wczoraj wciągnęłam na kolację kaszkę bananową bo tak mnie ssało,że szok
Dziś jadę na sucharkach jeszcze,ale czuję się dobrze.Sił tylko muszę nabrać.Koleżanka mi Radka do szkoły zabrała i przyprowadzi
Misia strasznie Ci współczuję:-(To jest coś okropnego
Pij dużo,choć wiem,że może się nie chcieć,albo zwracasz po każdym łyku ale mój P mnie nastraszył przedwczoraj,że jak dalej będę haftać to bierze mnie na kroplówkę przeciw odwodnieniu do szpitala
Na szczęście wczoraj już nie zwracałam i wlewałam w siebie hektolitry herbaty miętowej i wody
Nie możesz się odwodnić bo to w ciąży bardzo niedobrze
Nie chcę straszyć dziewczyny ale ponoć jelitówka znów powróciła,uważajcie.Mam koleżankę,która w szpitalu sprząta i mówi,że pełno nowych pacjentów z wirusem przyjmują
Do sufitu wczoraj przyjechał zajrzeć tylko landlord z wieczora i ponoć dziś kogoś przyśle
Przyśle albo nie,im się nigdy nie śpieszy
Biola bidulko,mam nadzieję,że Ci szybko przejdzie
Ja w obu ciążach czułam się fantastycznie i dzięki Bogu za to
Brzuch mi też szybko wywaliło ale ponoć w drugiej ciąży szybciej się pojawia bo mięśnie brzucha są już po pierwszej ciąży osłabione,ale oczywiście reguły nie ma;-)W każdym bądź razie ja od początku ciąży schudłam jak na razie 2,5 kg.a brzuch mi odstaje większy niż wcześniej (bo przed ciążą też miałam
)Bez spodni ciążowych byłaby już bida
Pauletta zarzuć zdjęciami swoimi i zakolczykowanej Zuzki
Jakbym ja miała córę to też chyba jak najszybciej bym się zdecydowała na kolczyki
Moniadan szczęśliwej podróży i udanego pobytu
No i wreszcie na koniec:Tadam moje nowe piękne suwaczki ciążowe!Pierwsze w drugim trymestrze
Dziewczyny wracam do żywych
Czuję się dużo lepiej.Przespałam calutką noc,małe tego zasnęłam przed 21-szą
Nie mdli mnie już tylko strasznie słaba jestem.Wczoraj wciągnęłam na kolację kaszkę bananową bo tak mnie ssało,że szok
Dziś jadę na sucharkach jeszcze,ale czuję się dobrze.Sił tylko muszę nabrać.Koleżanka mi Radka do szkoły zabrała i przyprowadzi
Misia strasznie Ci współczuję:-(To jest coś okropnego
Pij dużo,choć wiem,że może się nie chcieć,albo zwracasz po każdym łyku ale mój P mnie nastraszył przedwczoraj,że jak dalej będę haftać to bierze mnie na kroplówkę przeciw odwodnieniu do szpitala
Na szczęście wczoraj już nie zwracałam i wlewałam w siebie hektolitry herbaty miętowej i wody