• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry:-)
Dziewczyny wracam do żywych:tak:Czuję się dużo lepiej.Przespałam calutką noc,małe tego zasnęłam przed 21-szą:sorry2:Nie mdli mnie już tylko strasznie słaba jestem.Wczoraj wciągnęłam na kolację kaszkę bananową bo tak mnie ssało,że szok:dry:Dziś jadę na sucharkach jeszcze,ale czuję się dobrze.Sił tylko muszę nabrać.Koleżanka mi Radka do szkoły zabrała i przyprowadzi:tak:
Misia strasznie Ci współczuję:-(To jest coś okropnego:no:Pij dużo,choć wiem,że może się nie chcieć,albo zwracasz po każdym łyku ale mój P mnie nastraszył przedwczoraj,że jak dalej będę haftać to bierze mnie na kroplówkę przeciw odwodnieniu do szpitala:sorry:Na szczęście wczoraj już nie zwracałam i wlewałam w siebie hektolitry herbaty miętowej i wody:tak:Nie możesz się odwodnić bo to w ciąży bardzo niedobrze:no:
Nie chcę straszyć dziewczyny ale ponoć jelitówka znów powróciła,uważajcie.Mam koleżankę,która w szpitalu sprząta i mówi,że pełno nowych pacjentów z wirusem przyjmują:sorry:
Do sufitu wczoraj przyjechał zajrzeć tylko landlord z wieczora i ponoć dziś kogoś przyśle:sorry2:Przyśle albo nie,im się nigdy nie śpieszy:dry:
Biola bidulko,mam nadzieję,że Ci szybko przejdzie:tak:Ja w obu ciążach czułam się fantastycznie i dzięki Bogu za to:blink:Brzuch mi też szybko wywaliło ale ponoć w drugiej ciąży szybciej się pojawia bo mięśnie brzucha są już po pierwszej ciąży osłabione,ale oczywiście reguły nie ma;-)W każdym bądź razie ja od początku ciąży schudłam jak na razie 2,5 kg.a brzuch mi odstaje większy niż wcześniej (bo przed ciążą też miałam:zawstydzona/y:)Bez spodni ciążowych byłaby już bida:-D
Pauletta zarzuć zdjęciami swoimi i zakolczykowanej Zuzki:tak:Jakbym ja miała córę to też chyba jak najszybciej bym się zdecydowała na kolczyki:tak:
Moniadan szczęśliwej podróży i udanego pobytu:tak:
No i wreszcie na koniec:Tadam moje nowe piękne suwaczki ciążowe!Pierwsze w drugim trymestrze:-D

reklama
Witam....

Biola u mnie w pierwszej ciazy brzuszek byl widoczny dopiero na poczatku piatego miesiaca.

Asienka _R moja tez sie budzi z budzikiem tatusia az ze ma teraz na pierwsza zmiane to dzis obudzila sie po 4 rano ale powiedzialam jej ze jeszcze dzieci spia przytulila sie i na szczescie zasnela o 7 wstala juz na dobre :)a mi tak sie oczy kleily ze jeszcze bym sobie pospala...

Pauletta dobrze ze teraz corci przekluas uszka bo pozniej bylby problem.Ja swojej przekulam jakies miesiac temu przyjechala kosmetyczka do nas i powiem Ci ze ciezko bylo,sama wybrala kolczyki jakie chce wystraszyla sie strzalu z pistoletu ale jak zobaczyla jak wyglada w lusterku to juz nie plakala.Kto nas odwiedzal to sie chwalila ze ma kolczyki :)

Tichonek dobrze ze lepiej sie czujesz.Piękny suwaczek :)

Madbebe mam ta masc clotrimazolum jesli chcesz to moge Ci wyslac.

Spac mi sie chce.Za godzinke ma przyjsc kolezanka na kawke i pogaduchy :)

Bry:-)
Dziewczyny wracam do żywych:tak:Czuję się dużo lepiej.Przespałam calutką noc,małe tego zasnęłam przed 21-szą:sorry2:Nie mdli mnie już tylko strasznie słaba jestem.Wczoraj wciągnęłam na kolację kaszkę bananową bo tak mnie ssało,że szok:dry:Dziś jadę na sucharkach jeszcze,ale czuję się dobrze.Sił tylko muszę nabrać.Koleżanka mi Radka do szkoły zabrała i przyprowadzi:tak:
Misia strasznie Ci współczuję:-(To jest coś okropnego:no:Pij dużo,choć wiem,że może się nie chcieć,albo zwracasz po każdym łyku ale mój P mnie nastraszył przedwczoraj,że jak dalej będę haftać to bierze mnie na kroplówkę przeciw odwodnieniu do szpitala:sorry:Na szczęście wczoraj już nie zwracałam i wlewałam w siebie hektolitry herbaty miętowej i wody:tak:Nie możesz się odwodnić bo to w ciąży bardzo niedobrze:no:
Nie chcę straszyć dziewczyny ale ponoć jelitówka znów powróciła,uważajcie.Mam koleżankę,która w szpitalu sprząta i mówi,że pełno nowych pacjentów z wirusem przyjmują:sorry:
Do sufitu wczoraj przyjechał zajrzeć tylko landlord z wieczora i ponoć dziś kogoś przyśle:sorry2:Przyśle albo nie,im się nigdy nie śpieszy:dry:
Biola bidulko,mam nadzieję,że Ci szybko przejdzie:tak:Ja w obu ciążach czułam się fantastycznie i dzięki Bogu za to:blink:Brzuch mi też szybko wywaliło ale ponoć w drugiej ciąży szybciej się pojawia bo mięśnie brzucha są już po pierwszej ciąży osłabione,ale oczywiście reguły nie ma;-)W każdym bądź razie ja od początku ciąży schudłam jak na razie 2,5 kg.a brzuch mi odstaje większy niż wcześniej (bo przed ciążą też miałam:zawstydzona/y:)Bez spodni ciążowych byłaby już bida:-D
Pauletta zarzuć zdjęciami swoimi i zakolczykowanej Zuzki:tak:Jakbym ja miała córę to też chyba jak najszybciej bym się zdecydowała na kolczyki:tak:
Moniadan szczęśliwej podróży i udanego pobytu:tak:
No i wreszcie na koniec:Tadam moje nowe piękne suwaczki ciążowe!Pierwsze w drugim trymestrze:-D

Tichonku dobrze ze juz ci lepiej oby tak dalej:)))a u mnie spodnie ciazowe tez by sie przydaly:)w sobote jade na male zakupy moze cios wypatrze:)))Tichonku w jakimm sklepie kupias te spodnie???

witam mamusie,jak milo powrocic znow na forum ,nie zagladalam tutaj grupe kilka miesiecy,pozdrawiam nowe mamuski no i te ktore sa na tym forum kuuupe latek.
u nas duzo sie pozmienialo,moja malutka shannon ma juz nie jest taka malutka,miala 2 latka jak zapoznalam sie z waszym forum,dzis juz ma 4 latka i chodzi do montesori school.ja natomiast spodziewam sie drugiego malenstwa,jestem w 18tyg.ciazy i jestesmy poprostu wniebowzieci ze bedziemy miec dzidziusia.
porod mam na 24 kwietnia wiec troche czasu jeszcze mam.
mam nadzieje ze zapoznam sie z nowymi mamusiami i czesciej bede mogla poplotkowc z wami,fajnie jest znow byc z wami.
pozdrawiam

AsienkaM jak sie czujesz?kaszel juz niedokucza?

Hejka dziewuszki.
Aniaa83 dzieki ze pytasz:-)
Kaszel zmienil sie z suchego w mokry, wole taki bo nie ciagnie mnie az z zoladka:dry:. wczoraj zasnelam bardzo szybko, juz dawno tak szybko nie zasnelam, Ale o 3:30 obudzil mnie atak kaszlu:sorry2:, wypilam z 2 szklanki wody i posiedzialam z godzinke w salonie zeby meza nie budzic, uspokoil sie i polozylam sie i zasnelam szybko. o 7 przebudzilam sie na antybiotyk i dopiero teraz wstalam:tak:.
Kaszel jeszcze jest ale slabszy i brzuch mi sie tak nie telepie teraz jak kaszle.

Zjem sniadanko i musze wysc z domu bo ladna pogoda, moze jakis spacer ale jeszcze nie wiem.
Tichonek dobrze ze juz lepiej sie czujesz
Moniadan spokojnego lotu.

hejka ale dzis sobie pospalysmy do 9.30 he he
Ach te choróbska niech juz idá precz!!! Wczoraj o 17 Oliva znowu goraczke dostala ze musiala sie zdrzemnác i znowu syropek wiec wieczór nalezal do niej tak ja to uzdrowilo ehhh.No ale naszczescie nocka byla spokojna i dzis jak narazie bez goraczki chociaz nie chce jesc tylko actimel wypila.
Kurcze u nas pada a wyszlabym z nia chociaz na chwilke zeby sie przewietrzyla, no zobaczymy moze sie poprawi.
Zdrówka dla wszystkich!

reklama
Hej BINA66 witamy witamy i gratulujemy ciąży :tak::tak:

Lubiczanko pozytywy?
No moje dzieci już zdrowieją,wczoraj naszekrokiety smakowały ludziom i nawet na barszcz instatnt się rzucali :-D

misia zdróweczka.
Tichonku dobrze,że już lepiej się czujesz :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry