• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Tynk odpadł:sorry2:Z tym,że to nie pierwszy raz,strasznie naprawiają fachowcy,przychodzi deszcze i znów mam salon zalany.Dziś się zastanawialiśmy coby to była jakby tak zalało nam telewizor (nasz) czy laptop:sorry2:Już to widzę jakby nam landlord coś za to oddał:sorry2:A człowiek lata non stop ze szmatą bo by mu już dawno wszystkie panele podłogowe odpadły.

reklama
Ewelcia-i tak się mogliście długo pogodą cieszyć-u nas od 14tej jakby zlot czarownic na łysej górze:(
Tichonek-to ci pech-nie dość że chora,że z sufitu się leje to jeszcze mężowski musi haru haru:(((
Pauletta-no to dajecie z małą czadu na całego:)))

a ja zamiast sie pakowac, to siedze na forum i NW ogladam ;-)
Odezwe sie jutro
Nie zdążyłam sie nacieszyc moim M i juz musze leciec, nie chce mi sie, no ale jak trzeba to trzeba
Do poklikania pa

Hej dziewczyny wpadlam sie przywitac bo ostatnio sie jakos opuscilam w udzielaniu sie na forum:(
Bonciu jak ja sie zle czuje mdlosci mnie wykoncza,jestem wciekla ze na nic nie mam ochoty sily zeby cokolwiek zrobic w domu,nie mam wogule energii,dobrze ze chociaz moj R jest wyrozumialy i mi bardzo pomaga w sumie to on wszytsko robi ,bo mi jest zle caly czas:(
Dziewczyny kiedy to mninie:((((((czekam do tego 2 trymestru jak na zbawienie,mam nadzieje ze za 2 tyg zaczne pajac energia bo szlak mnie trafii:(
A tak wogule dostalam list z szpitala mam wizyte na 10 grudnia na 12.05 zabawna godzina nieprwadaz a przeciez wiadomo ze nie wejde tam o tej wlasnie godz:)z waszych doswiadczen jestem przygotowana na kilka godz:)))

Hej dziewczyny wpadlam sie przywitac bo ostatnio sie jakos opuscilam w udzielaniu sie na forum:(
Bonciu jak ja sie zle czuje mdlosci mnie wykoncza,jestem wciekla ze na nic nie mam ochoty sily zeby cokolwiek zrobic w domu,nie mam wogule energii,dobrze ze chociaz moj R jest wyrozumialy i mi bardzo pomaga w sumie to on wszytsko robi ,bo mi jest zle caly czas:(
Dziewczyny kiedy to mninie:((((((czekam do tego 2 trymestru jak na zbawienie,mam nadzieje ze za 2 tyg zaczne pajac energia bo szlak mnie trafii:(
A tak wogule dostalam list z szpitala mam wizyte na 10 grudnia na 12.05 zabawna godzina nieprwadaz a przeciez wiadomo ze nie wejde tam o tej wlasnie godz:)z waszych doswiadczen jestem przygotowana na kilka godz:)))

Wiesz mnie mecza do tej pory ale na szczescie tylko rano jak wstane ale wczesniej to bylo tak samo jak u Ciebie w domu praktycznie nic nie robilam wc odwiedzalam kilkanascie razy dziennie:baffled:
Jem czesciej to wtedy mnie nie mecza mdlosci.
A powiedz u Ciebie tez tak wysadzilo brzych bo ja jak na 10 tydzien [jutro bedzie} to mam spory...

Ostatnia edycja:
Ciao

Noc i dzien wyciete z zyciorysu....jelitowka mnie dopadla. Pol nocy rzygalam ..... A. nie poszedl do pracy bo nie moglam sie podniesc z lozka. Caly dzien dzis cierpie- boli mnie glowa, jestem tak slaba,ze na nogach nie moge ustac. Mam ogromna tylko nadzieje,ze Alus nie zalapie...Skad mnie to dopadlo?? Jestem zalamana i nie pamietam kiedy sie tak zle czulam. Takze Tichonku- znam Twoj bol i lacze sie z Toba....

Lece - musze sie przygotowac do szkoly, a cala sie trzese...wiec musze sie skupic szybko i isc do lozka.
Kamcia- ja tez sie pisze na farme. :)

kamcia-czyli to w pn. na tej farmie?qrcze nie wiem czy uda mi sie auto zalatwic:baffled:A.musialby wziac cos z pracy na weekend,bo nie chce i sie go w pn.rano odwozic:baffled:
misia-zdrowka!
biola-przejdzie,przejdzie,poczekaj jeszcze chwilke:tak:;-)

reklama
Monianad szczesliwego lotu!!
Paulletta kiedy wracasz? chyba juz nie dlugo?
Misia Tichonku wspolczuje jelitowki...mam nadzieje ze szybko minie....
Biola oj ja tez dluugo sie zle czulam...mam nadzieje ze szybko wsio wroci do normalnosci!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry