• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Madbebe dla takich maluszków to jedynie kropelki Nosal lub ta woda morska, aha ja kiedys dostalam od sasiadki masc vick i smarowalam jej leciutko pod noskiem i na lozku wieszalam pieluszke posmarowana ta mascia wtedy malej sie lepiej oddychalo(ponoc jest ta masc i tu w aptekach)i jeszcze jedne M kiedys kupil takie kapsulki Karvol i kropi sie nimi poduszke.
Tichonku o kurcze ale Was diabelswo zlapalo , zdrówka!
ooo moja Oliva stwierdzila ze jej burczy w brzuchu i zajada teraz kawalek chlebka z maselkiem.

reklama
Madbebe zgodze sie z Kasiuleczka dobry jest vick tylko my zamiast vicka uzywalismy pulmex baby to jest masc rozgrzewajaca na tej samej zasadzie co vick i jak malej troszke smarowalam pod noskiem to lepiej sie oddychalo...u nas tez sie sprawdzila masc majerankowa...
Musze pokazac dla J o tych speed kamerach :)

Tichonek biedactwo,wymeczylas sie niemilosiernie....szybkiego powrotu do zdrowia zycze

no to ja sie niestety nie załapałam :-(
zabrakło trochę punktów.... yhhh szkoda ....;-)
kupię jej misia w sklepie :-p

a na ramkę to było chyba 20 pierwszych osób... ale nie pamiętam dokładnie....

no to ja sie niestety nie załapałam :-(
zabrakło trochę punktów.... yhhh szkoda ....;-)
kupię jej misia w sklepie :-p

a na ramkę to było chyba 20 pierwszych osób... ale nie pamiętam dokładnie....

tak na ramke 20 osob ale jeszcze nie ma wynikow ....

nastepnym razem jak bedziesz brac udzial w konkursie to daj znac to bede glosowac i ja i moi znajomi :-)

Laseczki dzwoniłam do Louhwel pet farm czy bylaby opcja zeby 6 Grudnia przyjechac grupa na świętego mikołaja i możliwe ze by sie udało, wiec jest któras chetna , bo jak by nas sie trochez zebrało to by była swietnia zabawa:)

Kamcia fajny pomysl ja bym sie pisala gdybym mieszkala w Galway :)
Chyba ze dziewczyny z moich okolic sie pisza na Mikojaki dla dzieci i maja jakies propozycje to ja bardzo chetnie :)nawet u mnie w domu :)

Ostatnia edycja:
tak na ramke 20 osob ale jeszcze nie ma wynikow ....

nastepnym razem jak bedziesz brac udzial w konkursie to daj znac to bede glosowac i ja i moi znajomi :-)
dzięki za propozycję ale jakoś się trochę zniechęciłam do konkursów na bebiko:sorry2::-p
ale jak co to się zgłoszę:tak:

kamcia
fajny pomysł... ale moja mała chyba trochę za mała na taką zabawę...
a i ja w moim stanie gdzie co 2 dzięń źle się czuje nie wiem czy bym podołała...:sorry2:

Aania-u mnie właściwie po chorobie śladu nie ma:)))
Kamcia-musisz Ty tak daleko mieszkać?
Tichonek-masakra-wyobrażam sobie jak się musisz czuć...Bidulka:)))
Madbebe-J mi właśnie ostatnio o tych kamerkach mówił:)

reklama
Hey
Ja zalatana bo jutro lece do PL
Mój M dotarł caly i zdrowy do domu, dzieki Margaritto za pocieszenie ;-)
wczoraj go juz do pracy nie puściałam, a dzieci to na krok nawet od tatusia nie odchodziły

Kamcia ja sie pisze na te zabawe
oo musze isc bo maly wrzaskunek krzyczy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry