• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Moja corcia wygrala konkurs,,Pogodnie sie usmiecham gdy... wybor internautow :) aha zdobyla misia :)
jeszcze bedzie ocena przez komisje konkursowa mozna zdobyc elektroniczna ramke fotograficzna i misia poki co wynikow narazie nie ma...

reklama
andzulina moze i masz racje, ze z bobasem trudniej. Moze po prostu narazie nam tu dobrze, bo dla nas jest miejsca full, a zobaczymy potem, jak nam maluch podrosnie i bedzie potrzeba tego miejsca troche wiecej, pewnie wtedy sie zdecydujemy...

Ania83 gratuluje wygranej. Mala sie cieszy? Ty pewnie bardziej, co? ;)

Dranissimo - pewnie - jeśli wam dobrze, to siedźcie jak najdłużej;) a z większym dzieciaczkiem będzie łatwiej;)
ja już uciekam - jeszcze 3 dni i kończy się przedszkole w moim domu;)
spokojnej nocki wszystkim;)

Andziula nie myślałam, że są jeszcze podwyżki czynszów. Nad nami też wisiało widmo przeprowadzki, bo zostaliśmy z chatą 5bed za 1000(normalna cena w moim mieście), ale zadzwoniłam do landlorki i od stycznia będziemy płacić tylko 800, czyli tyle ile za 3 bed. Jeszcze właścicielka była szczęśliwa, że chcemy zostać.

Witam
Pauletta-super!!!Cieszę się razem z Wami:)
Tichonek-bideulko-zdrówka...I żeby jak najszybciej odpuściło:(((
Aania-super!Brawa dla córuni:)
Andzulina-ja te nie wiedziałam,że moża tak sobie windować ceny-jakiekolwiek zmainy z jakimi miałam styczność były raczej w dół-pinda jedna:/
Didi-najwidoczniej Albercik dochodzi do formy...Jescze kilka dni i po choróbsku śladu nie będzie:)

czesc dziewczyny.
wpadlam na chwilke, trzeba zaraz jakies sniadanko wciagnac, bo narazie wypilam kubol herbaty i tylko zgagi dostalam. Mieszkanko tez sie prosi o porzadek, tylko ze mi sie nie chce za bardzo. no ale coz, sprzatac trzeba.
U mnie dzis ponuro za oknami, wiatr w nocy tylko swistal ale teraz sie troche uspokoil. Buziole i milego dnia

witam

nocka srednia u mnie.... jestem zmeczona a dom czeka i prosi posprzataj..tyle prania mam do ulozenia

Pauletta...super wiesci z przedszkolem

Lubiczanko... no niestety chyba sie pogarsza,...w nocy mial temperature...jeczal przez sen..chyba brzuszek bolal bo nozki kulil no i kaszlal ..wiec niewesolo ..
zaraz dzwonie do lekarza i umawiam szkraby na wizyte

reklama
Witam z rana
Pauletta super wieści!!
Ania gratuluje wygranej fotki.
Didi zdrówka życze!!
No ja jedyny dzień off i mam troche załatwiania:( Ale pogoda ok wiec nie jest żle.
Miłego dnia życze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry