• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hejka ale u nas wczoraj wialo az mi wszystkie kanaly w tv zniknely i siedzialam i gapilam sie w czarny ekran :wściekła/y:. za to dzis slonko swieci az chce sie cos porobic....
Moja Oliva wczoraj caly dzien przelezala na kanapie po podaniu syropku na goraczke na chwile bylo lepiej zaczela gadac, a po chwili znowu goraczka wracala i sie pokladala.Noc tez cala z goraczká o tyle dobrze ze nie wymiotowala.o 7 rano znowu syropek na zbicie dostala i poki co sie bawi bo na chwile przeszlo zobaczymy czy garaczka znowu powroci.aha no i nic nie chce jesc,wczoraj caly dzien tylko pila herbatki i 1actimelka, dzis tez nic nie chce jesc tylko pije.
Pauletto super ze wyszlo z tym przedszkolem.
Andziulino no co za babsztyl jeden!!!!!!az brak slow!!!

Witam :-)

U nas tak wialo w nocy a moja madra sasiadka z gory wystawila smietnik z papierami i teraz papaiery lataja nam po calym osiedlu:wściekła/y:
Moj J od 5 w pracy i oby do 14 :-)lubie jak ma pierwsza zmanie

Andziulina foteczka ktora wygrala jest widoczna obok suwaczka :-)w sumie wstawilam 2 zdjecia ale wiekszoscia glosow wygralo pierwsze :-)

Dranissimo wiesz corcia bedzie sie cieszyc jak przyjdzie zabawka bo teraz chyba sobie nie zdaje sprawy ze wygrala jeszcze jest za mala;-)

Tichonek jak sie czujesz?mam nadzieje ze lepiej...

Lubiczanka jak samopoczucie?choroba odpuscila?

Asienka_R witaj :-)

Bry:sorry2:
A tak na prawdę to średnie dobry:sorry2:Tak mnie wczoraj wzięło,że 6 razy haftałam i jeszcze raz w nocy:baffled:Już nie miałam czym a mnie targało:-(Myślałam,że dziecko przewodem pokarmowym wydam na świat:-(Miałam okropne wzdęcia,wzięłam Espumisan,ale i on zaraz w kiblu wylądował:sorry2:Do tego tak mnie "rżnęło" po brzuchu,jakby mi ktoś nóż w bebechy wbijał:-(Radek miał dziś do szkoły iść,więc myślałam,że chociaż sobie do 13-tej odpocznę bo pół nocy zaś nie spałam,a ten się nam po 2-giej zaś obrzygał i pięknie po prostu:wściekła/y:
Mało tego rano wchodzę do salonu a tam kawał sufitu na podłodze leży i cała podłoga zalana deszczem:wściekła/y:Powtóka z rozrywki:wściekła/y:Po jednej nocce z deszczem jest jeszcze gorzej niż kiedykolwiek:sorry2:No i ktoś ma ponoć do tego przyjechać:sorry2:a ja najchętniej zaszyłabym się w sypialni i nikomu się nie pokazywała:-(Czuję się okropnie,znów mnie brzuch zaczyna boleć:-(

hej Wam!
ja tak na sekundke bo chyba dziecie zasnelo i trza isc sie pokrzatac;-)Kaszel jej minal:szok:spi w miare nocami.W dzien jak zawsze-3h.Noca nawet jej sie nos odetkal wiec chyba idzie ku dobremu.teraz znow przytkany:baffled:Mysle nad jakimis kroplami..mozecie cos polecic stad?Bylabym wdzieczna...inhalacja skonczyla sie poparzeniem..mojej nogi:baffled:-taka wikta chetna byla..:baffled:
Slyszalyscie o speed kamerach?Tu mapka odcinkow,gdzie moga stac dla zainteresowanych: An Garda Siochana - Go Safe

Wiaterek to przedni byl wczoraj:no:i lalo:szok:Moj A.nic nie slyszal;-)

Tichonek-zdrowka!ze tez musialo Cie dopasc:-(
andzulina-masakra z ta podwyzka.A to ci*a!Pewnie dobrze wie ze nie bedziecie sie przeprowadzac..:baffled:

ide;-)do pozniej
milego dnia!

reklama
Aniaa83 tak juz nie dlugo, tylko 8 tygodni. A najwazniejsze ze remon juz dobiegl konca, w poniedzialek wyprali nam dywan, juz niczym nie smierdzi i wrocilismy do pokoju,
No i mam nadzieje, ze leki mi pomoga. Noc mialam spokojna tylko pare razy kaszlnelam przed zasnieciem, musze byc dobrej mysli.
Tichonek szybkiego powrotu do zdrowia i aby szybko uporali sie z ta awaria.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry