Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. za to dzis slonko swieci az chce sie cos porobic....

Tak mnie wczoraj wzięło,że 6 razy haftałam i jeszcze raz w nocy
Już nie miałam czym a mnie targało:-(Myślałam,że dziecko przewodem pokarmowym wydam na świat:-(Miałam okropne wzdęcia,wzięłam Espumisan,ale i on zaraz w kiblu wylądował
Do tego tak mnie "rżnęło" po brzuchu,jakby mi ktoś nóż w bebechy wbijał:-(Radek miał dziś do szkoły iść,więc myślałam,że chociaż sobie do 13-tej odpocznę bo pół nocy zaś nie spałam,a ten się nam po 2-giej zaś obrzygał i pięknie po prostu
Powtóka z rozrywki
Po jednej nocce z deszczem jest jeszcze gorzej niż kiedykolwiek
No i ktoś ma ponoć do tego przyjechać
a ja najchętniej zaszyłabym się w sypialni i nikomu się nie pokazywała:-(Czuję się okropnie,znów mnie brzuch zaczyna boleć:-(
spi w miare nocami.W dzien jak zawsze-3h.Noca nawet jej sie nos odetkal wiec chyba idzie ku dobremu.teraz znow przytkany
Mysle nad jakimis kroplami..mozecie cos polecic stad?Bylabym wdzieczna...inhalacja skonczyla sie poparzeniem..mojej nogi
-taka wikta chetna byla..
i lalo
Moj A.nic nie slyszal;-)
witam....
Aniaa83 a możesz powiedzieć , dostałas info mailem czy pocztą już z misiem??