• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Wlasnie zjadlam sobie salateczke z owocow, jogurtu naturalnego i z miodzikiem. mniam mniam:-):-). Musze czekac do 23 zeby wziasc antybiotyk:baffled:. Z tego co widze to prawie cale forum choruje, jak nie dzieciaczki to mamuski:-(. WSZYSTKIM DUZO ZDROWKA.;-);-)

reklama
Ewelcia wracam w piątek jupiiiiiii :-):-):-):-) mąż to mnie chyba nie pozna :baffled: nie dość że obcięłam włosy to jeszcze te okulary :sorry2::sorry2::sorry2:
Moniadan szczęśliwego lotu :tak:
Misia,Tichonku współczuję jelitówki i życzę szybkiego powrotu do zdrówka :tak:
Lubiczanko ja nie miałam tu nic do gadania zostałam przegłosowana :sorry2: ja to bym czekała i przebiła w momencie gdyby młoda sama mnie o to poprosiła bo dlaczego ja bez jej zgody mam tak ingerować w jej ciałko:sorry2: ale moje argumenty przechodziły bez echa tatuś chrzestna teściowa wszyscy sie uparli:baffled::sorry2:

Dobry wieczór

Mało teraz mam czasu bo zaczynam przygotowywać dom na święta czyli sprzątanie i sprzątanie oraz pranie i prasowanie ubraniek dla maleństwa już powoli zaczynam :)
Ja na chwilke bo przed spaniem.Ja również jestem chora od trzech dni męcze się z katarem i małym kaszlem ale na szczęscie już przechodzi kaszel.Mój mąż od zeszłego czwartku chory a już od poniedziałku w domku na chorobowym.Tyle osób chorych i nawet moja psinka się rozchorował dziś wymiotywała i ma katar.

Dobra ja zmykam bo słaba jestem idę spać
Dobrej nocy

Czesc mamuski
Pisze z autobusu
Anineczko kurcze nie strasz
Misia a moze cos ci zaszkodzilo bo dziwne z ta jelitowka tak znikad
Oby to byla tylko jednodniowa niedyspozycja
Zdrowka dla ciebie

Co do farmy to moze zorganizujemybto 5 grudnia w niedziele co myslicie?

Wiesz mnie mecza do tej pory ale na szczescie tylko rano jak wstane ale wczesniej to bylo tak samo jak u Ciebie w domu praktycznie nic nie robilam wc odwiedzalam kilkanascie razy dziennie:baffled:
Jem czesciej to wtedy mnie nie mecza mdlosci.
A powiedz u Ciebie tez tak wysadzilo brzych bo ja jak na 10 tydzien [jutro bedzie} to mam spory...

Aniaa moj brzuch tez wysadzilo i to wlasnie w tym 9 tyg ze kazdy juz zauwaza,ale z pierwsza ciaza mialam tak samo od samego poczatku bylo widac ze ja ciazowa:)))

Dzień dobry:)
Tichonek-jak nocka?Dawaj nowy suwaczek;)
Misia-bidulko-zdrówka
Anineczko-a jakieś pozytywne wiadomości?
Madbebe-uda Ci się uda-komu jak nie Tobie;)
Pauletta-a co tam-ja szukałam przez pół roku miejsca gdzie Dadzi przebiją uszka-w końcu wróciłam do jednego,w którym uwierzyli,że skończy we wrześniu 7lat(a to dziewcze nawet 5nie ma)...Masz to z głowy,a Zuzia też szybciej się zagoi-starsza ciągleby ruszała uszka:/
Monidan-jeszcze raz szczęsliwego lotu:)
Biola-jeszcze troszkę-wytrzymasz:)

reklama
dobry!
misia,Tichonek-jak tam zdrowko? u nas jako tako;-)teraz tylko jakies pryszczyki sie malej pojawily a moj clotrimazol po dacie:wściekła/y:Wiecie moze czy da sie tu kupic cos zastepczego zanim przyjdzie z PL?:sorry:
Pauletta- ja tez czekam na fotki:tak:;-)
kamcia-wole byc swoim autem,wiesz jak to jest;-)A wlasnie,moze by tak w niedziele?:sorry:
moniadan-szczesliwego lotu!

milego dnia i zdrowka chorowitkom!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry