• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Pauletta szczesliwej podrozy!!!!!

mialam napisac wczesniej i zapomnilaam...wreszcie po prawie 6tyg dostalam dzis listze przyznano nam MC dla calej naszej trojki:tak::tak::-)

dobranoc
Ewelcia to mialas szczescie czekajac tylko 6 tyg:)My czekamy juz od maja i nic:(
Dziewczyny czy macie jakies nr tel gdzie mozna zadz do nich i sie cos dowiedziec?

Witam
Pauletta-możesz przemywać na waciku spirytuskiem-albo perfumkiem jak wolisz;)
Ewelcia-super!dobrze,że w ogóle przyznali...a przepraszam,że zapytam-czy Ty masz zasiłek a M pracuje normalnie?
No Daniel mi śpi bombowo-żebym nie zapeszyła:)))Także jestem ostatnimi czasy mega wypoczęta...Mam nadzieję,że wwszyscy chorujący dochodzą do formy:)Miłego dnia Wam życzę

Bry:-)
Radka wsadziłam dziś tacie do auta i go do szkoły zawiózł:-p
Dziś Młody ma zdjęcie klasowe,zobaczymy co z tego wyjdzie;-)
Pauletta szczęśliwego i spokojnego powrotu:tak:
Lubiczanko czy to dziś gość przylatuje?:confused:
Ewelcia,Ty się babo ciesz,tylko 6 tygodni?!To na prawdę niedługo:tak:
Biola,mnie powiedziano,że się czeka do 6 miesięcy więc chyba faktycznie powinnaś tam zadzwonić:tak:Powiedz mi dokąd wysyłałaś aplikację?Postaram się znaleźć numer:tak:Ja akurat w Coolock składałam:tak:

Bry:-)
Radka wsadziłam dziś tacie do auta i go do szkoły zawiózł:-p
Dziś Młody ma zdjęcie klasowe,zobaczymy co z tego wyjdzie;-)
Pauletta szczęśliwego i spokojnego powrotu:tak:
Lubiczanko czy to dziś gość przylatuje?:confused:
Ewelcia,Ty się babo ciesz,tylko 6 tygodni?!To na prawdę niedługo:tak:
Biola,mnie powiedziano,że się czeka do 6 miesięcy więc chyba faktycznie powinnaś tam zadzwonić:tak:Powiedz mi dokąd wysyłałaś aplikację?Postaram się znaleźć numer:tak:Ja akurat w Coolock składałam:tak:[/QU

Tichonku juz znalazlam nr a aplikacje skadalismy na DUblin 2 tak wiec R wstaje i zadz tam

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny

Wczoraj już nie byłam wstanie nic pisać tak sie źle czułam i na dodatek późno wczoraj wrócilismy ze szkoły rodzenia (już wszystko wiem co powinnam albo tak mi się zdaje :) )
Dzisiaj już tylko troszke męczy mnie katar a mój to już zdrowy jak ryba

Bardzo długo czekacie na MC ja od złożenia czekałam dwa tygodnie, w pierwszysm tygodniu przysłali mi list że mi przyznali karte i podali numer i ze do tygodnia wyślą karte.
Wszystkim czekającym na MC radze zadzwonić i pogonić ludzi.

Zycze wszystkim chorym powrotu do zdrowia

pozdrawiam

ja też się witam :)
Madbebe - pogoniłam laskę, żeby dała mi konkretne namiary na tego GP. jak tylko coś będe wiedziała, to dam znać - żebyś nie myślała, że zapomniałam o tobie ;P
Pauletta - no to szykuj się - może zorganizuję większą grupę?
u nas piękne słoneczko, więc muszę dziecko na dwór wyciągnąć - niech się wyszaleje, bo przez tydzień musiał bidak w domu siedzieć;/
miłego dnia Laseczki:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry