_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Przebrnąć przez wasze posty z 1 dnia.. to masakra jakaś
ale poczytałam duuużo ...

jak miałam IE to nie mogłam też dodać więcej niż 4 jak mam MF to dodaję ile chce
co do związków rodziców.. ich rozumieniu i słuchaniu dzieci..
to też się mogę wypowiedzieć..
moja mama po rozwodzie się związała , choć cała rodzinka była przeciwna
no i wzięła ślub bo stwerdziła że my to tak bo przyzwyczajeni do ojca i ze nam przejdzie jak się przyzwyczaimy , nie chciała nas słuchać .. nawet mimo że np ja z nią nie rozmawiałam z tego powodu..
i co przeszło nam
ale po jej rozwodzie
bo własnie wtedy przejrzała na oczy..i doopiero po riozwodzie powiedziała że mieliśmy rację...,
i teraz już nie chce kolejnego faceta
uznała że jak ma się tak męczyć po raz 3 to woli siedzieć sama i tak jej dobrze 
anineczko , może Tata zdązy przejrzeć na oczy w odpowiednim momencie...
ale wiem że jak się komuś coś mówi to ta osoba sie jeszcze bardziej zaślepia i mniej słucha
ja to sobie wyobrażam , jak się mói koleżance że ten chłopak jest nieodpowiedni albo coś , żeby z nim nie yła to ona jeszcze bardziej go pilnuje bo myśli że ktoś jest zazdrosny ze sobie życie układa
wiem że to nijakie porównanie ,, ale zawsze coś
asieńko dzielna córeczka.... no a że łobuzuje to znak że nie odczuła tej szczepionki
my idziemy za 2 tygodnie
a u nas ładna pogoda dzisiaj
aż się buźka uśmiecha...
pojutrze przylatują gości z UK na urodzinki Vi :-)
jestem szczęsliwa....

ale poczytałam duuużo ...
ja myslę że to bardziej zalezne od przeglądarkiZ tymi suwaczkami to moze zalezy ile sie juz jest na forum i jak czesto sie pisze.
Ja wlasnie wrocilam ze spacerku i biore sie za lepienie pierogow.

jak miałam IE to nie mogłam też dodać więcej niż 4 jak mam MF to dodaję ile chce

zdrówka dla ACiao!
No a u mnie czas przyszedl na A. Ma jelitowke...czizas...
co do związków rodziców.. ich rozumieniu i słuchaniu dzieci..
to też się mogę wypowiedzieć..
moja mama po rozwodzie się związała , choć cała rodzinka była przeciwna
no i wzięła ślub bo stwerdziła że my to tak bo przyzwyczajeni do ojca i ze nam przejdzie jak się przyzwyczaimy , nie chciała nas słuchać .. nawet mimo że np ja z nią nie rozmawiałam z tego powodu..i co przeszło nam
ale po jej rozwodzie
bo własnie wtedy przejrzała na oczy..i doopiero po riozwodzie powiedziała że mieliśmy rację...,
i teraz już nie chce kolejnego faceta
uznała że jak ma się tak męczyć po raz 3 to woli siedzieć sama i tak jej dobrze 
anineczko , może Tata zdązy przejrzeć na oczy w odpowiednim momencie...
ale wiem że jak się komuś coś mówi to ta osoba sie jeszcze bardziej zaślepia i mniej słucha

ja to sobie wyobrażam , jak się mói koleżance że ten chłopak jest nieodpowiedni albo coś , żeby z nim nie yła to ona jeszcze bardziej go pilnuje bo myśli że ktoś jest zazdrosny ze sobie życie układa
wiem że to nijakie porównanie ,, ale zawsze coś
asieńko dzielna córeczka.... no a że łobuzuje to znak że nie odczuła tej szczepionki

my idziemy za 2 tygodnie

a u nas ładna pogoda dzisiaj
aż się buźka uśmiecha...pojutrze przylatują gości z UK na urodzinki Vi :-)
jestem szczęsliwa....