• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek lepiej sie czujesz?czy jeszcze wymiotujesz?
Madbebe przesylka poszla :)
I tu zacytuję sama siebie,wypowiedź z rana:-)
Bry:-)
Dziewczyny wracam do żywych:tak:Czuję się dużo lepiej.Przespałam calutką noc,małe tego zasnęłam przed 21-szą:sorry2:Nie mdli mnie już tylko strasznie słaba jestem.Wczoraj wciągnęłam na kolację kaszkę bananową bo tak mnie ssało,że szok:dry:Dziś jadę na sucharkach jeszcze,ale czuję się dobrze.Sił tylko muszę nabrać.Koleżanka mi Radka do szkoły zabrała i przyprowadzi:tak:
Anineczko,staruszki!:szok:No wiesz,wypraszam sobie:-D:-D:-D...Chociaż,fakt,do najmłodszych nie należę:sorry2::-D

reklama
Tylko_chwilka-ale jeli ktoś nam bliski,ktoś kogo kochamy na naszych oczach popełnia te błędy to raczej naturalne jst,że chcemy ją przed nimi ochronić,a przynajmniej ostrzec...Niektórzy dzięki takim wyznaniom naprawdę potrefią przejrzeć na oczy:)

Hej!
suepr ze juz sie dzis lepiej czujecie Tichonek,Misia i juz zapomnialam kto tam jeszcze:zawstydzona/y::sorry2:tak to jets jak sie czyta wsio na raz ,a nie jest sie na biezaco-przyznam sie ze tak nie lubie...ale coz zrobic jak czasu brak....ech z kolezanka po miescie biegalysmy:-p:cool2:
Anineczko rozumiem Cie doskonale.......szkoda ze Twoj tato nie bierze pod uwage WASZEGO zdania.....po ciorta mu ten slub??na kocia lape by mogl zyc.?

i wiecj nie pamietam!!!!

lece zaraz na "Samo zycie" oglada to ktos??

Hejoo stare raszple :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D hehe się uśmiałam :-D co do zdjęć wrzucę jak wrócę i jakieś zrobię :tak: z mężulkiem zafundowaliśmy sobie aparat taki że będziemy go splacać przez następne 18 miesięcy :eek::dry::sorry2: ale cudeńko takie że ho ho :-):-) Już jutro wracam do domku nei mogę się doczekac az położę się w swoim łóżku :tak: od tych wszystkich kanap łamią mnie wszystkie gnaty :eek:;-) a Zuzia ma jedno uszko czerwone od kolczyka ale chyba jej nie boli :sorry2: czym to smarować????:confused:
Tichonek,Misia super że już dobrze się czujecie :tak::tak::tak::tak:
Andzulina a ja jak najbardziej zapraszam jak tylko masz ochotę byłoby super :-):-):-) no i wogólę wszystkich którzy mają ochotę na odwiedzinki zapraszam :tak::tak::tak:

Witam
Dziewczyny co do tych Mikołajek to ja już dałam ogłoszenie w polskim sklepie ze odbeda sie 6 w poniedzialek. Bedzie to tylko otwarte dla nas polaków. A w niedziele to bedzie dużo iroli i tłumy ludzi.
Dzieci które chodza do szkoły moga z rodzicami po szkole przyjechac bo impreza jest do 18 co i tak podejrzewam wymeczy dzieci na maksa.
Wiec zdecydujcie same i dajcie znac:)) https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/zabawa-mikolajkowa-zapraszam-46083/#post6270718

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry