S
sandrulińska
Gość
siemanko panienki!:-)
pauletta kac morderca
? trzymaj sie jakos dzisiaj
lubiczanko łooooooohoho to już dużo

pauletta kac morderca
lubiczanko łooooooohoho to już dużo

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witam mamusie.
Jak tak na szybciutko,bo ostatnio nie mam wogole czasu a jeszcze za chwile mam dzieci do opieki
Mam pytanko.Tobi od 2 dni jest strasznie wysypany na calym ciele,zaczelo sie od policzkow.Czy moze to byc reakcja na szczepienie,ktore mial w poniedzialek.CZy moze tez byc jakas reakcja na jedzenie tylko nie wiem czy wtedy byloby na calym ciele i nie schodzila po dniu??
madbebe wycinali z katalogu i przyklejali na list.będę miała troche roboty ze znalezieniem numeru
a ja przejechałam psa :-(
Masakra bo to był piesek domowy,szedł na spacer z panem i dziecmi i po prostu wleciał na ulicę,te dzieci tak płakały :--(

Niedlugo i ja przestane karmic to sobie odbijeeeee

To ta na 12miesiecy czy nastepna?Wikta dostala wysypki chyba po 20tu dniach.ponoc wlasnie najwczesniej tydzien po wyskakuje..Nie wiem tylko jak dlugo sie utrzymuje,bo u nas w sumie nie bylo az tak strasznie
Umowil sie do znajomych na okolo 13tej..Ciekawe jak chce to zrobic..Ja tam moge zostac w domu
. Wlasdnie przed chwila zapowiedzieli sie goscie
i musze ogarnac siebie, tz glowe umyc i mieszkano lekko ogarnac.