reklama

Mamy z Irlandii!!

ja dopiero mam chwile zeby usiasc:-), teraz relaks a potem czas na rachunki i rozliczenia za ubiegly rok coby kaske oddali;-)Od rana ogarnelam chatke tzn posprzatalam po swojemu,potem obiad a teraz poczytam BB jak Asia spi. Jutro juz niestety do pracy wiec zostanie mi wieczor na BB:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

wracam do żywych chyba :shocked2::-)
a to chyba za sprawką antybiotyku i solpadolu :tak:
ale gorączki brak i lekko zeszło z gardła.
Pierwszy raz od 3 dni piję kawę...o alleluja :szok::-D
Tylko M jeszcze nie żywy leży,dalej gorączkuje i ma teraz to co ja,czyli śliny nie przełknie :sorry2:
Ale jeśli do tej pory nie zaraziliśmy chłopaków to chyba juz się nie zarażą? :confused:
nie całujemy ich,nie przytulamy,co chwilę używamy hand sanitizera :tak:

Lubiczanko spóźnione życzenia urodzinowe dla Dadzi.
Niech jej zdróweczko dopisuje i szczęście wiecznie trwa:

hurra_urodziny_1_.jpg

dziękuję za chęc pomocy,ale już mi lepiej i raczej dam radę ;-)
ale wielki buziak za chęc pomocy :tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Anineczka to dobrze ze masz sie lepiej

Widze ze co niektore juz kaske licza ile dostana z rozliczenia ja wiem ze dostane swoja dole 800 euro czy 900 juz nie pamietam plus inne rachunki wiec razem wyjdzie calkiem niezla sumka:-)

Czekamy na znajomych,Niunia zasnela chwila ciszy i spokoju :-)

Anineczko-cieszę się,że już lepiej:)Na nas w razie wu mozesz liczyć:)
Aaniu-skoro już napomniałaś o te inne dodatki do odliczenia,to help-bo pierwsze razy jak sie rozliczalam dołączałam do tej formy rachunki za olej,śmieci,rent itp i zawsze jakaś extra kaska za to była,ale w zeszłym roku-pani powiedziała,że już tego nie ma(???).prawda to?Czy o jakich innych pieniążkach mówisz?

Lubiczanko jako ze siedze w domu opiekuje sie corcia to mi sie nalezy 800 badz 900 euro dokladnie nie pamietam,rachunki za wizyte czesc zwrocila nam ubezpieczalnia a druga czesc bedziemy rozliczac plus P60 Meza i rachunki za smieci no chyba ze cos sie zmienilo i juz tego nie uwzgledniaja no i za mieszkanie.My bedziemy jechac do biura ostatnio kolega byl i babeczka wpisala mu ulgi jakie bylo mozliwe i ladna sumke dostal licze ze moze cos unas jeszcze dodac :-)

Czytalam WAsze wypowiedzi odnosnie skladania wniskow paszportowych i jestem troche w szoku,teraz tez tak dlugo sie czeka na paszport dla malucha?

reklama
Poki co narazie chodzi mi o irlandzki paszport mialam nadzieje ze szybciej zalatwimy ale po Waszych wypowiedziach to ciezko powiedziec.Qurde ciekawe czy uda nam sie w licpu poleciec do kraju kolezanka mowila ze czeka sie 2 tyg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry