reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko-no właśnie 2 pierwsze razy ode mnie brali rachunki za olej:tak:i za smieci i chatę też-tylko w zeszłym roku pani stwierdziła,że NIET:confused::dry::szok:...a oprócz tego formularza muszę cos extra wypełniać?
Aaniu-nie doradzę,bo nie mam:-(A wiesz może ile sobie w tym biurze od kolegi policzyli?

Ostatnia edycja:
reklama
50 albo 100 teraz akurat znajomi sa w kraju ale przy najblizszej okazji sie zapytam chyba ze my wczesniej pojedziemy do tego biura to dam Ci znac narazie czekamy na papier z pracy J

Hej!
Anineczko suepr ze juz wracasz do zywych...ale Was wzielo:-(....
AsienkoR pochwal sie cs sobie znow sprawila???

jakiegos mula dzis zlapalam i nie mam humoru i nic mi sie nie chce:no::sorry2:

Witam!!!!

Byłam dziś u szefowej i w czwartek się wyjaśni czy wracam czy na razie mnie zwolnią.
W czwartek mają o 11tej spotkanie z tym kolesiem co wywinął jakiś nr i jeśli go zwolnią to w sobotę zaczynam, a jeśli on dostanie szansę no to na razie nie ma dla mnie pracy, może wtedy od kwietnia(no chyba że koleś znów coś namiesza). Także do czwartku w niepewności. Oczywiście nie ukrywam, że chciałabym wrócić do pracy, bo dla nas większe pieniążki, a dla mnie odskocznia od maluchów, ale co ma być to będzie każda opcja ok,bo chociaż jakiś zasiłek dostanę + dodatek na dzieci i nie będzie źle, no i o FIS zaraz w piątek złożę. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, tylko trochę dłużej poczekam na pieniążki. A ten dodatek na dzieci to 29.80 jest na jedno dziecko czy na wszystkie dzieci?

Anineczko dobrze, że samopoczucie już lepsze.

Hej dziewczyny dawno sie nie odzywalam bo jestem w pl a u mojej mamy internet chodzi jak czolg tak wolno i masakrycznie ze dziwie sie ze tu do was zajzalam;)
Chcialam sie troszeczke wam wyzlalic bo mam same problemy tutaj i chce juz wracac :(
masakra jakas co mnie spotyka przez te pare dni w pl nie ma dnia zebym nie ryczala a zaczelo sie od ludzi ktorym wynajmuje mieszkanie powiem wam w skrocie ze zamieszana jest w to policja ja wyladowalam na komendzie i sparaw prwdopodobnie skaczy sie w sadzie,napisze dokladnie jak wroce bo ten net jest straszny,druga sprawa moje badania TSH wyszly mi b zle a to b zle wplywa na rozwoj umyslowy dziecka wiec jestem zalamana i zrozpaczona co to dalej bedzie:((((Robie sobie te badania co miesiac i na poczatku grudnia robilam badania w szpitalu i jestem wciekla ze nie zadz i nie poinformowali mnie ze z moimi badaniami moze cos byc nie tak tylko wyznaczyli mi wizyte miesiac pozniej na 11 stycznia a wlasnie w tym okresie poziom TSH musi byc w normie:(Szukam w necie jakis informacji na ten temat ale nie moge za b czytac tych roznych rzeczy co moze byc z dzieckiem:(((Niewiem jak przezyje do porodu :(((
Sorki ze tak z rana takie info ale musze sie wygadac bo nie chce juz rodzine stresowac i nie chce zeby widzieli jak placze bo i tak mamy mnostwo problemow odnsnie mieszkania.mam nadzieej ze net pozwoli mi wchodzic tu i zagladac czasami do was;)pozdrwiam was goraco:)

Witam;)
Anineczka - witamy wśród żywych;)
Aga Natalia - powodzenia - trzymam kciuki, żeby było tak, jak chcesz
Biola - przykro mi, że wyjazd do PL okazał się taki problemowy... mieszkanie - no cóż, nigdy nie wiesz, komu wynajmujesz i co zastaniesz po powrocie... dlatego nasze stoi puste, choć chętnych nie brakuje. a jeśli chodzi od ten poziom TSH, to może w PL jakoś ci go wyrównają?

Witam
dopiero teraz,bo robiliśmy czystki u dzieci w pokojach-ileż tego mozna pod łóżko napchać??????masakra-trzeba przystopować z wydawaniem kasy na zabawki.o!
Biola-nic sie nie stresuj-albo przynajmniej zmniejsz go do minimum.Powiedz sobie,że zamartwianie się nic nie pomoże,nie wpłynie na rozwój wydarzeń,a wręcz przeciwnie-moze tylko pogorszyć sprawę.Tulkam cIę mocno i wracaj do nas
aaniu-będę wdzięczna:)Choć pewnie w tym tygodniu sama się pofatyguję do taxu,bo mam wszystkie papiery...no chybaże baba mi powie,że nic mi się nie należy to spróbuję w biurze:)
Pauletta-kiss dla CIEBIE
bRYKAM-TRZEBA ZROBIĆ POŚWIĄTECZNE PORZĄDKI;)MIŁEGO dnia

reklama
helloł

lubiczanko
a jednak Edzipt? :-p śliczny avatarek. A z tymi porzadkami poświatecznymi to masz racje- wezmę sie i ja.. tylko pęd sie zapodział po tym lenistwie. gratki z zakupu nowego laptopika- wiem jak to cieszy :-D

anineczko fajnie sie dobrze czuć nie? a przynajmniej lepiej;-) pełnego powrotu do formy zycze i dla Twojego M tez:tak:

biola spokojnie... stres i nerwy Ci nie potrzebne teraz przeciez wiesz.. jestes w PL wiec wieksze szanse na "zajecie" sie problemem.

Aga_Natalia czekałam na wiesci;-) i 3mam kciuki- za rozwiazanie sytuacji po Twojej mysli.

Dziś powrót juz choc polowiczny do rzeczywistości.Nika do przedszkola- no wstawanie to byl koszmar zarówno moj jak i jej. Martysia jeszcze tydzien laby:confused2:

no to miłego dnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry