reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lubiczanko a coś wspominał,że pogada z landlordem o dostawieniu jakiegoś płota,płotka by Reksio nie wymykał się.

obiad zjedzony,dzieciaki oglądają bajkę a ja nie wiem czy się położyc czy sprzątac.
Jak na razie piję kawkę :-)

Tichonku ja przeleciałam wszystkie odcinki w ciągu dwóch dni :zawstydzona/y::rofl2:

Hej!

Sandrulinska-super te fotki, fajny pomysl miala laska.:tak:
A i jeszcze jedno moje przepuszczenia sie sprawdzily:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::-( no i dupa:wściekła/y: Teraz juz wiem, ze N zalapala ospe, coraz bardziej ja wysypuje.:-(

lubiczanko-gratuluje nowej chatki.
wilwia-a Tobie gratuluje zafasolkowania.
tichonek-dobrze, ze P sie nic nie stalo.
anineczko- najlepszego dla kici.

A jeszcze takie pytanie do mam ktorych dzieci przechodzily ospe, czy cos sie powinno dosypywac do kapieli aby woda nie podrazniala skory dziecka i jakie preparaty stosowalyscie do smarowania krostek.

Renni ojoj:-(, biedna Nacia
Tichonku ano jakoś długo, ale teraz to będziesz miała się czym pochwalić. A jak w maju z Polski wrócę to Ty już prawie na wylocie będziesz:-D:-D:-D

Renni-nie znam się-moje póki co ospa omija szerokim łukiem:/Ale mam nadzieję,że szybko się z nią uporacie
Tichonek-bo ja laik internetowy-łażę ino tam,gdzie wiem,że coś znajdę...ale zaraz zerkne:)))
Anineczko-a no widzisz-wiesz więcej ode mnie;)oby tylko jego rozmowy zaowocowały w ten płotek:)

renni ale spójrz na to z innej strony,będzie miała już to za sobą :sorry:;-)

ja stosowałam pudroderm,ale miałam go z Polski bo wiedziałam,że mnie czeka ospa (Antek był z M w Polsce i miał kontakt z moją siorką,która właśnie przechodziła ospę) a do kąpieli nadmanganian potasu,również z pl ;-) ale możesz Natalkę kąpac w krochmalu :-):-) wiem,że tutaj w aptekach też są preparaty do smarowania,ale nie powiem Ci nazwy :sorry:
Z tego co polecają to E45,Calamine lotion,soda oczyszczona ,calpol , i podawac leki antyhistaminowe na drapanie :tak: no i jak najkrócej obciąc pazurki :-)

Ostatnia edycja:
czesc

juz dawno zagladalam na bb, takie zaleglosci mialam ze pol dnia nadrabialam:szok:.

ViKamciaG chyba nie gratulowalam Ci coreczki wiec Gratulacje
Tichonek wspolczuje wypadku i przezyc z nim zwiazanych
Pauletta blog - swietna sprawa
Patrycja gratki dla cory, dumna jestes pewnie
renni tak juz bedzie miala z glowy

Wiecej nie pamietam co komu:baffled:.

We wtorek rano tesciowa poleciala do domu, zmeczyla mnie ta wizyta, a jeszcze na sam koniec takiego zamieszania narobila ze szok:szok:.
P nie mogl wziasc wolnego zeby ich zawiesc na lotnisko wiec postanowili ze pojada autobusem. A mamy swietne polaczenie bo autobus jedzie spod mojego domu az na lotnisko wiec nie da rady nietrafic, a z reszta byli juz z 5 razy na lotnisku wiec znaja je. Jeszcze mowila ze byla w Anglii jakis czas i jakos dala sobie rade to teraz nie powinno byc problemu.:confused2:
Jednak tesciowa z rana napisala sms-a do drugiego syna:confused2::sorry: , co mieszka w Athy Co. Kildare, ze jada autobusem. Ten zadzwonil z krzykiem do mojego P, ze jak on to sobie wyobraza, ze oni autobusem pojada, ze ma to zalatwic. A moj P odlozyl sluchawke:eek: bo nie bedzie sluchal jak ten sie drze na niego:eek:. I kochany synus nr 1 zawiozl mamusie na lotnisko.
Myslalam ze szlag mnie trafi, mogla wczesniej powiedziec ze nie chce jechac autobusem a nie takie rzeczy wyprawiac.

Zuzia dzisiaj niespokojna, jakby czasem spiecie jelitek miala.:-( Spi i co jakis czas tak sie spina az sie budzi z placzem i tak chwileczke i dalej zaspia. Pol dnia to u mnie na rekach byla bo wtedy lepiej spala:baffled:.
Zato w nocy ladnie spi, potrafi wypic butelke o 22 a nastepna dopiero okolo 4.:happy:

Dzisiaj maz przenosi sie do drugiego pokoju spac bo rozchorowal sie a Zuzia czesto spi z nami w lozku, zwlaszcza jak ma problem z brzuszkiem bo pol nocy jej masuje przez sen.

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry