reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
\tichonku sliczne suwaczki....lo matko jeszcze 13tyg |Ci zosatlo...jak to szybko zlecialo:szok:
Lubiczanko ja tez lubie wsio ,miec od razu zrobione;0
A CO JEST Z TYM STOLIKIEM ZE CHCECIE GO ODDAc?
sory za duze litery..ale nie piszem ze swojego kompa a tu mi ciezko sie [pzerstawic

Lubiczanko ja i moj J jestesmy z tego samego wojewodztwa:tak: a co do J to J fajne chlopaki :-D

Tichonku mi jeszcze 17 tyg zostalo ja nie wiem jak dalej bedzie teraz mi jest ciezko a co mowic pozniej

Wlasnie zjadlysmy obiadek i teraz odpoczywamy.

witam

mgła zeszła i słoneczko wyszło :-)
Antek już odebrany ze szkoły,dziś na obiad kupna lasagne tak więc nie mam zamiaru się przemęczac :confused2:
trochę ogarnę chatę i wsio.jakoś mi tak dziwnie,mam uderzenia ciepła,w sekundę robi mi się gorąco....na menopauzę trochę za wcześnie :confused2::-D

madbebe aaaaa no właśnie,byc może nie doczytałam,że to w Polsce i cały dzień kminiłam gdzie te -20 :rofl2:

Sandrulińska super klimat na zdjeciach :-):-) sama bym sobie takie strzeliła,ale moich zdjęc z dzieciństwa jak na lekarstwo :baffled::sorry:b Ale my za kilka lat możemy naszym pociechom takie robic ;-)

ewelcia nawet nie chcę myślec ile za plombę,choc rwanie zawsze jest droższe ponoc :sorry: jakby nie było drogo tam mają :sorry: niestety moje zęby pomimo leczenia lecą na łeb na szyję,już niedługo będę szczerbata,sam przykład tej szóstki,była w zeszłym roku leczona :confused2:

Lubiczanko jestem z Ciebie dumna :-D:-D Taaaka chata,tyyyllle rzeczy w kilka dni.A płotek powstanie? Co landlord na to?

Tichonku nie mów hop z tą zgagą :laugh2: oczywiście nie życzę tego tobie,ale u mnie występowała pod koniec ciąży:baffled:

no i jestem:)
Lubiczanka - bo ja zawsze jestem z wami duchem... ciałem już troszkę ciężej;/ a za 2 m-ce to już i z duchem moim będzie kiepsko;/ ehhh... super, że w końcu uporałaś się z przeprowadzką i urządzaniem - teraz już tylko relaksik;)
Tichonku - jak co czwartek - śliczne suwaczki:)
Anineczko - uuuu... ból zęba... wyrywanie... brrr... mi się ostatnio śniło, że wypadło mi 14 zębów;/ koszmar jakiś
no nic - uciekam dalej - dziecię wstało, trzeba coś zjeść i lecimy do BB:)
miłego dnia:)

Asienko co prawda to prawda,szmat czasu:sorry:Jeszcze wtedy takiego bęca nie miałam:-DChoć zawsze jakiś był:-DTeraz to mam wrażenie,że ktoś mi plecak pod biustem powiesił:eek::-D
A tak poważnie to masakara jaki mój syn już duży (ten mniejszy:-D) jak się rusza to pod samym biustem go już czuję i w tym samym czasie w podbrzuszu:szok:
Ewelcia nawet mi nie mów,3 miechy i będę śpiewać lepiej jak niejedna diwa operowa:eek::-D:-D
Wczoraj sobie poprasowałam pierwszą partię zdobycznych ciuszków dla Matika.Takie prasowanie to ja lubię,przykładam żelazko i cała rzecz już wyprasowana:-D:-DA nie takie mega spodnie ciążowe na przykład:eek::-D
A dziś mi koleżanka powiedziała,że dostanę od niej matę do zabawy po jej córci,praktycznie nie zniszczoną bo mała nie bardzo chciała z niej korzystać:tak:
Anineczko mam nadzieję,że jednak obejdzie się bez zgagi:-DZ Radkiem też nie miałam,na serio nigdy jeszcze nie miałam:sorry:

Ostatnia edycja:
andzulina-moja mama powiedzialaby Ci zaraz ze jak zeby sie snia to uhuhuhuuh, straszna tragedia:no:;-):eek::rofl2::-D
anineczko bo ja zapewne nie dopisalam z roztrzepania ze mi o PL chodzi:sorry:

Ide sniadanie zjesc:cool::eek:Myslalam,myslalam i wymyslilam-parowki:confused2::laugh2:

reklama
no zostawić towarzystwo na chwilkę,no;)))
Aaniu-pewnie,że fajne:)))
Ewelciu-a szafka-poprostu za mała-niby ma wnęki na dvd i dekoder,ale ciut za małe i się nie mieszczą:(
Anineczko-bo ja to jak się zapre,to musi być-nie znoszę jak mi się coś pałęta pod nogami:/A płot-ja nic nie wiem...a J coś mówił???
Tichonek-wyc to Ty i może bedziesz,ale ze szczęścia podejrzewam:))))
Andzulina-no Ty mnie lepiej tu nie strasz ta swoją nieobecnością!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry