reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry:-)
Dziś u nas mgła jak mleko.Radek rano wstał,patrzy przez okno i mówi: foggy day:szok:...Małymi kroczkami do przodu:-):-D
Lubiczanko,w zeszły czwartek Cię nie było więc nie miał kto sie dopominać o moje suwaczki,a dziś zapomniałaś:-(...Ale żartuję oczywiście,rozumiem,że przeprowadzka to chaos w życiu:sorry:Super,że się już z tym uporaliście:tak:
Tak więc-mam uaktualnione suwaczki:-D:-D
Anineczko,szóstki to są francowate zęby,najcześciej się psujące:sorry:Wierzę,że czułaś się wypompowana po wizycie:sorry:Jak mnie szóstkę kiedyś wyrywano to na cztery razy,tzn.każdą część osobne:baffled:Brrr...Jesssuuu,jak dobrze,że teraz mam wszystkie zęby poleczone:sorry:

reklama
Witam!
Zmykam lepetyne myc....
u nas jeszcze mgla sie troszke utrzymuje...
aninecvzko sporo za usuniecie Cie skasowala...kurde to jak by ci nowa plombe robila to 200e chyba malo by bylo?
Lubiczanko szybko poradzilas sobie z tymi kartonami>

Lubiczanko a jak Twoje rewelacje wczesnociążowe?Minęły już mam nadzieję?
Misia załatwiłaś coś w socjalu?
Asieńko,Aniaa to widzimy się za tydzień po 13-tej?:-)

Kurczę coś mnie ucho boli:confused2:

Witam

Tichonku na dzien dzisiejszy odnosnie naszego spotkania to nic sie nie zmienilo i mam nadzieje ze tak zostanie,co prawda ciezko mi sie chodzi bo kosc lonowa tak mnie boli ale sie jakos dojde mam nadzieje ze swoja eskorta:-)
Wspolczuje bolu ucha...moze Cie przewialo,co?

Lubiczanko szybko sie uporalas z kartonami teraz sie relaksuj :)a wlasnie czemu myslalas ze moj J tez jest z warmii?moze nasze chlopaki sie znaja co :)

Anineczko dobrze ze masz juz wizyte za soba oby szybko opuchlizna zeszla

Tichonku-zauważyłam,zauważyłam-nie zapomniałam;)No pikne są te Twoje suwaczki:))A moje rewelacje???ja w ogóle nie czuję się ciężarną:/gdyby nie usg i rosnący bebzun miałabym wątpliwości;)))
Ewelcia-jak się chce...A ja strasznie chciałam mieć już to z głowy-choć w sobotę J chce jechać oddać ten stolik,którego kupiłam pod tv:(

Aniaa ja to już w ogóle ledwo się kulam:sorry:Plecy,kość łonowa mnie boli,dyszę,sapię więc Cię rozumiem;-)Ja tylko mam nadzieję,że Radka ospa nie dopadnie,ale na razie objawów brak:tak:
A ucho chyba faktycznie przewiałam,nie boli cały czas,tylko czasem tak zakłuje:baffled:
Lubiczanko jeśli o suwaczki chodzi to wiem:tak::ninja2:;-)
A rewelacje ciążowe super,że nie dokuczają:tak:Ja się też śmieję,że takich ciąż jak moje to każdej kobiecie mogę życzyć:-)...I nadal nie wiem co to znaczy mieć zgagę:-DPrzenigdy jeszcze nie miałam:-)
A propos zgagi,kiedy nasza Zgaga z wojaży po Polsce wraca?

Ostatnia edycja:
witam sie!

Mialam cos zjesc ale nie wiem co mi sie chce,wiec jestem:eek::-)

sandrulinska-rzeczywiscie bombowe zestawienia!Ktos mial swietny pomysl na takie zdjecia:tak:
anineczka-wspolczuje przejsc u sadysty:eek:Tak mi sie przypomnialo..-ktoregos dnia cos pisalam o -20 w domu,chodzilo mi o moj rodzinny dom w PL.Ja tu termometra nawet nie posiadam na zewnetrznej;-)Krotko mowiac mamy znowu ostra zime w PL.Na razie mrozy,ale ponoc snieg w drodze..
Tichonku-Zgaga jakos po 20tym wraca o ile mnie pamiec nie myli..:-p:sorry:
Wlasnie misia,jak tam?Zalatwilas cos?:sorry:Mam nadzieje ze siano juz masz:confused2:
lubiczanko-w szoku jestem ze sie tak szybko uporalas.Ja jeszcze w szafach mam kartony gdzieniegdzie:zawstydzona/y::cool:

Ogolnie ostatnio len mnie dopadl.Dzis se wytlumaczylam,ze chyba zbieram sily na przyjazd tesciowej..;-):happy:

Milego dnia!

reklama
Aaniu-myślałam,że Ty jak MÓJ J z tego województwa...widzę,że też masz j w domku:))))
Tichonek-no ja mysle,że wiesz;)))))no ja mam podobnie-zawsze uwazałam ciążę za najwspanialszy okres w życiu-jeśli o samopoczucie chodzi-no w tej początek,ale i tak nie był kiepski-bywają duuuużo gorsze;)))I dbaj mi o siebie,no!!!
Madbebe-a dziekuję-starałam sie...Tylko musiałam poswięcić utylity room na J badziewiajstwa-i szczerze mówiąc wyglada tam raczej...kiepsko-ale co tam-na dwór szkoda mi było wyrzucac;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry