reklama

Mamy z Irlandii!!

najgorzej jak nie wiadomo skad pochodzi problem...moze mm jej nie pasuje? pamietam jak Adulce raz dalam mm i bylo ok,a za drugim razem haftowala jak kot...ale zapewne uzywasz jednego mm od dawna,wiec to nie jest wina pokarmu...
niestety nie wiem co ci poradzic...u nas problem ulewania istnial do 4 miesiaca...mamy 28 sliniakow i co 2 dni trzeba bylo pelna pralke prac,bo wszystko wiecznie ulane bylo...
mam nadzieje,ze to u was chwilowe i jutro Zuzia juz sie lepiej poczuje :)

reklama
Mój okruszek już śpi,większy też a i największy nie pogardził kanapą:-D
Wpadłam poczytać,ale coś spokój ostatnimi czasy panuje:sorry2:
Asienko_M troszkę spóźnione ale serdeczne życzonka z okazji Waszego święta:tak:
Aniaa zdróweczka dla Natalki:tak:
Sat Welcome wśród nas:-)
Ja też jak na razie wcinam wszystko i Mateuszek reaguje super,tzn.tak mu smakuje,że brodawki chce mi powyrywać,taki zachłanny i łapczywy na mleczko:-D:-D
Ja wiedziałam,że będzie Mateuszek łakomczuszek bo już w brzuszku na każdy zjedzony przeze mnie kęs reagował podskakiwaniem ale żeby aż tak?!:szok::-D:-D
Idę nyny bo tylko moje dziecię wie ile dziś pośpimy:-D

Dzień dobry:)
AsieńkoM-mam nadzieję,że wczorajszy wieczór spędziliście bardzo milusio-wszystkiego dobrego dla Was:)
Sat-i ja Cię witam wśród nas:)
Tichonek-i jak?pospałaś?Ja też jestem zdania,że powinno się jeść wszystko-zarówno w ciąży jak i podczas karmienia...oczywiście z niektórymi rzeczami trzeba ostrożnie,ale bez przesadyzmu;)
Dziś znowu wizyta w szpitalu-wykańczają mnie:(
Miłego dnia

asienka to u nas tez tak przez moment bylo...Adulka wkladala piastke do buzi i prostowala paluszki...oczywiscie konczylo sie haftowaniem...wiec zapewne stad wasze ulewanie :)
tichonek moja w brzuszku to spokojna i bardzo niesmiala byla :) ale zmienila mi diete,ogolnie to bez miesa zyc nie moe,a w ciazy nie moglam go nawet przelknac,ale za to owoce zjadalam kilogramami...po porodzie wszystko wrocilo do normy :)
i jak dal pospac? :)
lubiczanka a jak ci mija ciaza? czwarta...to jest naprawde wyzwanie..podziwiam i gratuluje :)

Hej dziewczyny,

zapowiada sie ladny dzionek, wiec po deserku na dwor wyjdziemy.
A moze za geste zupki mi wychodzily, wczoraj zrobilam bardziej zadka i zobaczymy jak zareaguje. Wczoraj chcialam jej podac sloiczek Cow&Gate dla odmiany i nie smakowal jej, ale szczerze to i ja bym go nie zjadla. Czasem jak kupie sloiczek aby zjadla cos innego to tylko Hipp jej podchodza.
Tichonek jak nocka??
Aniaa jak tam Lenka, juz lepiej z kupka??

Sat-a dziękuję:)Lekarz za każdym razem w szpitalu mi mówi,że za młoda na 4kę dzieci jestem:))))A ciąża-generalnie nie narzekam-zresztą tak jak każda poprzednia-zawsze powtarzam,że to najlepszy okres w moim życiu...tylko dlaczego to tak dłuuuugo trwa;)A zapomniałam zapytać-dlaczego najprawdopodobniej Adrianka nie będzie miała rodzeństwa?Z wyboru czy nie mozecie?

Hej:-)Dzionek słoneczny wreście.:tak:
A niedawno wróciłam ze sklepu,cieplutko aż przyjemnie sie idzie.Dziś mam wizyte u ginekolog USG,zobaczymy co mi powie o maluszku.Mam nadzieje że wszystko w porządeczku.
Bo już sie martwie,po prostu za dużo myśle.Umówiłam sie na Usg żebym była spokojniejsza i żebym wiedziała że wszystko jest oki.
AsiaM spoznione ale życze Wam Dużo Miłości i Wytrwałości w Rocznice Ślubu.
Miłego Dzionka.

reklama
SatA zapomniałam zapytać-dlaczego najprawdopodobniej Adrianka nie będzie miała rodzeństwa?Z wyboru czy nie mozecie?
byly spore komplikacje,Adulka od 20 tc malo rosla,a w ostatnich 2 tyg zatrzymala sie calkowicie...w 28tc nastraszyli mnie,ze sa zle przeplywy i beda wywolywac porod,na szczescie udalo sie donosic dzidziolke do konca :) boje sie,ze w nastepnej ciazy dzidzi moze nie miec az tyle szczescia,boje sie nastepnej ciazy,nie wiem dlaczego ale mam zle przeczucia...
przy porodzie tez nie bylo wesolo,Adulka oplatala sie pepowina,serduszko skakalo na zmiane,a rozwar cie nie chcialao nadejsc,2x grozila nam cesarka,ale w konsekwencji udalo sie sn :) sadze,ze mielismy duzo szczesia i nie bede prowokowac losu,jesli przypadkowo zajde,to nie bede rozpaczac,ale swiadomie nie podejme tego ryzyka...ale dzieki temu bede mogla cala moja milosc ofiarowac tej jednej kruszynce :)

gliwamilego podgladanka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry