reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Ja dziś wolne, pojechalismy do miasta na małe zakupki z czego jestem happy:)
W końcu przyjechali do nas z ubezpieczalni i dadzą nam kase za szkode(koleś wjechał nam w dupe kilka tyg temu). Przepraszali że tak długo itp, okazało sie że studencik który prowadził to nie powiedział nic o stłuczce ojcu (który jest właścicielem auta). No i przynajmniej możemy spokojnie pomalować auto.

Zaraz ide z Olim do kina na Kung fu Pande:)

witam nowe mamuśki!!:)

reklama
Ciao!

chcialam sie tylko przywitac bo of course nie mam na nic czasu...

Sat-witaj w naszych skromnych progach:)

Zrobilam dzis sernik na zimno z biala czekolada i czekolada z orzechami....czizas...juz nie moge sie doczekac kiedy zastygnie:)
Laski,czy po porodzie miala ktoras z was bole karku? Ja juz z bolu nie dam rady....i nie wiem czy moge jakas masc uzywac jak karmie? Przy Alu tez mnie bolalo ale chyba nie az tak!

Sat-mhmmm...rozumiem:(
Misia-aleś poszczuła;)
no i wróciłam:/szlaksisko mnie trafi jak nic-za 2tygodnie znowu:/w dodatku po czekaniu półtorej godziny zmierzyli mi ciśnienie,iron znowu zle,a potem zamiast na usg to mi tylko serce posłuchała:(i po grzyba mi jezdzić na takie wizyty?????

Witam wieczornie

Sat Dziekuje,a Natalia szczesliwa ze ma siostrzyczke

AsienkaM no ciezko z kupkami jeszcze troche i sie wszystko unormuje mam taka nadzieje

Lubiczanko dlatego ja sie ciesze ze mam te wizyty juz za soba Tobie tez jzu duzo nie zostalo takze dasz rade

Tichonek jak tam wycieczka do botanica z Tesciowa udala sie?

My dzis wybralismy sie do botanica i spotkalismy Tichonka z rodzina:-)Milo bylo Was zobaczyc.
Po popludniu odwiedzila nas Gliwa ze swoim mezulkiem.Dzionek minal bardzo sympatycznie:tak:

Dziś byłam na USG,nasz mały jest ułożony główka w dół ale nisko.Pani Ginekolog powiedziała ze musze sie oszczędzac bardziej i uważać,żebym wczesniej nie urodziła.Troche sie przejełam tym,ale mam nadzieje że bedzie dobrze.Tak pozatym to wszystko oki.z maluszkiem.
Niedawno wrócilismy od Ani83.Więc wieczorek minął miło.
Lubiczanko ja też już mam dosyć tych wizyt szpitalnych i ogólnie,teraz mam kolejna 21czerwca w szpitalu.

Bry
Dzisiaj znowu pogoda słaba, czekam na deszcz:baffled:
Tichonku, Aniu ależ Wam zazdroszczę wyprawy do Botanica, my już się długo wybieramy, ale wiadomo nam tylko w niedzielę pasuje a ostatnio pogoda zawsze w niedzielę do bani:no::wściekła/y::baffled:
Aniu oby kupki Lenki się unormowały, a jak Natalcia z gardełkiem??

dzien doberek :-)
chcialam sie tylko przywitac jakos nic sie ciekawego nie dzieje, wiec nie ma o czym pisac;-)
Tichonku- dasz rade kochana ;-)2 tyg. szybko mina i zostaniesz sama ze swoimi chlopcami :-)
Gliwa- ojjoj to wyleguj sie na kanapie i nie przemeczaj sie, ciesz sie blogim lenistwem poki jeszcze go masz ;-)
Lubiczanko- wiem, wiem ciezko jest z tymi wizytami ale jak trzeba to nie ma rady, wazne zeby wszystko bylo wporzadeczku. A zostaly Ci tylko 4 tyg. :szok:
Sat- witamy, witamy :-)
misia-i jak serniczek wyszedl?? tylko uwazaj z tymi orzechami ;-)
kamcia-jak seansik?? moj mlody tez mnie ciagnie na ten film

reklama
Witam
Marcysia bajka spoko nawet mu sie podobała, tylko chwilami sie bał bo straszniejsze rzeczy były hihihi
Gliwia uważaj na siebie.
Misia no właśnie jak serniczek?:)
Tichonku jeszcze troche wytrzymaj:)
Zmykam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry