Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak myślę,że tam ciemno bo nigdy nie byłam
Choć czasem wspominałam,że z kasą jesteśmy w ciemnej doopie
Tak czy siak,ciemno,buro

Poza tym dopytaliśmy o MC bo przyszła forma o przedłużenie ale na naszą trójkę bo Matt do wczoraj nie był zarejestrowany.
Z obu stron dzieci mnie zblokowały
Ale co sie odwlecze to nie uciecze
Mam problem bo on cycki me traktuje nie jako źródło pokarmu ale uspokajacz i panaceum na wszystko
Wisiał by całymi dniami i nocami
Poważnie sie zastanawiam nad butlą bo się wykończę:-(Całe noce ciumka cyca,ja padam na nos,on nie śpi,P też nie bardzo...W dzień tylko ręce mamy,cycek i wtedy jest cisza,śpi ładnie w dzień,po 3-4 godziny ale poza tym jest wrzask i cyc,cyc,cyc
A żeby go uśpić niestety-cyc,czy głodny czy nie
W nocy się boję,że mi z rąk wyleci bo przysypiam karmiąc go
Chciałabym karmić jak najdłużej,ale nie wiem czy dam radę
P dziś w nocy tez już powiedział,trza coś z tym zrobić bo się wykończysz:-(No i mam dylemat...
Mnie jakieś przeziębienie dopadło i pozbawiło wczoraj sil straszliwie
Dzis już trochę lepiej na szczęście. A Wikcie zęby się znowu odezwały, w związku z czym łapki non stop w buzi,woda z nosa i napady przeraźliwego płaczu. Te zęby..

Trzyma się ta nasza staruszka jednak..;-)
Wytrwałości!;-)

Mati po prostu potrzebuje mamy i chce być jak najbliżej...Wyluzuj z tym,a zobaczysz ze będzie lepiej.
Tez się wściekałam ze nic zrobić nie mogę,ale w końcu odpuściłam;-)
O smoku słyszeć nie chciała

Zapomniałam ze A. w domu..

Pije herbatkę z butelki,ale jak ją wypije to i tak zaraz po (a potrafi 150ml.wypić naraz
)drze się i do cyca
Musze uciskać pierś,żeby mały się nie poddusił moim cycem,żeby miał nosek odetkany
Zresztą na leżąco on je,wypuszcza pierś,szarpie,znów się drze bo złapać nie może i nie zasypia przy cycu
Dopiero jak go na siedzaco wezmę,karmię to odpływa
Ja pierdzielę z takim wielkim biustem
Nie mogę sobie pozwolić leżeć z Mattem cały dzień przy cycu
Z Radkiem tak robiłam,ale nie miałam nic innego do roboty,jedno dziecko,mieszkałam u mamy,miałam tylko zajmować się dzieckiem a teraz...Teściowa poleci,ja zostanę sama z dwoma chłopakami,P cały dzień w pracy...Nawet na spacer się nie wybiorę no bo jak?!A nie będę całymi dniami Radka w domu trzymała..Mam mu powiedzieć nie,nie pójdziemy bo Matt,nie,nie ma obiadu bo Matt?:-(Cienko to widzę:-(