reklama

Mamy z Irlandii!!

dzień dobry:)
Marta-nic mi nie mów:(((a co do Twixika-polecamy się;)))
Ewelcia-Ty stara zbereźnico;)))))murzynek z pejczykiem się marzy;))))
Tichonek-gdzie Cię wcięło?wszystko ok??????????????????????
Asieńko-mniemam,że dziś już lepiej(no musi być!!!)?
Gliwa-no rośnie Ci syn na potęgę:)))
Tabasia-gratuluję:)
Barmanka-no gdzie te warkoczyki?
uciekam...a Wam miłego dnia

reklama
Hejoo, witam się
Gnaty mnie bolą ten materac mnie wykończy :baffled:
Spijam kawkę i tradycyjnie spadam do kuchni coś na obiad wstawić. Słonka nie ma..ale nie pada jeszcze - dobre i tyle :-p

Oho młody krecika na wolność wypuścił :nerd: ale wali :baffled:

Lubiczanka, a już myślałam że zapomniałaś :sorry2: jak się ogarnę trochę z domówką to zasiądę do komputerka i zapodam :tak:

Barmanka-ja nigdy nie zapominam...;))))))))))))co dziś na obiad?u mnie pieczeń a'la rzymska;)
Kurka-oczy mi wciąż ropieja i wyglądam jak wampir-takie przekrwione...najgorzej jest wieczorem i rano:(((do tego wczoraj pozwoliłam sobie zaszaleć i na"miasto"wyszłam w japonkach,które to dziady mi rozcięły skórę między palcami i teraz i tam ropa!!!I kuśtyk,kuśtyk:/normalnie masakra jakaś;/

Bry
Aleście tu rozmowy prowadziły:szok::rofl2::rofl2::rofl2::-p:-p:-p, Ewelcia oj Ty Ty
Tabasiu gratuluję zdanych egzaminów

Asieńko-mniemam,że dziś już lepiej(no musi być!!!)?
AsienkoR-jak Ania sie czuje ??

Młoda zdecydowanie lepiej, ale słaba jeszcze jest:-(, apetytu nie ma to i siły nie ma, ale w nocy ciągle wody wołała. Temperatury nie ma, o północy daliśmy jej leki i do tej pory cisza, kupki nadal luźne, ale nie ma tragedii, bo wczoraj 4 a dzisiaj jedna, już taka inna, więc myślę, że pomalutku dojdzie do siebie. Co mnie zdziwiło to to, że leży grzecznie w łóżku i nie protestuje:szok::rofl2:, brzuszek ją boli, ale jak mało co je to nic dziwnego.

Asienko super ze Ania grzecznie lezy i nie jeczy!!!nie martw sie bo apetyt jej szybko wroci!!!
Lubiczanko oj nie zazdroszcze bolu miedzy palcami...
a bylas z tymi oczami u GP?moze to yapalenie spojowek!
Kochanie jesli chcesz takiego murzynka z pejczykiem to zapraszam do mnie...jakos sie nim podzielimy;-):-D:-D:-D
dobra ciiiiiii,bo na jakas sexoholiczke wyjde:-D:-D:-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok::szok:
Barmanko co pichcisz?ja poszlam na latwizne i wyjelam krokiety z zamrazalnika:rofl2:tzlko barszcz czerwonz musze dokupic....;-)a Szymkowi ruskie wyjelam:rofl2:

spadam sie szykowac bo do szpitala znow idziemy:sorry2:

Witam z rana:-)
jak mi sie spac chce,padlam dopiero o 2 :wściekła/y:tak to jest jak sie na noc kawy zachciewa:dry:Najgorsze jest to, ze film w polowie przerwalam bo oczy sie kleily, a jak tylko do lozka wlazlam to po spaniu bylo:szok:
Barmanko-Lubiczanka zawsze wszystko pamieta:-) a co dzis na obiadek zapodajesz, bo jakos weny nie mam:confused::unsure:
ewelcia-:-D:-D:-D
wilwia-jak sie czuje Tobiaszek??zdrowka dla Niego:tak:
AsienkoR-super, ze Ania grzeczniutka i lepiej sie czuje, oby wszystko szybko minelo:-)
lubiczanko-uuuuu wspolczucia z noga pewnie boli:szok:a z oczami to moze faktycznie zapalenie, moze w aptece jakies krople by Ci dali.
kawka wypita to trzeba jakies sniadanko wszamac;-)
milego dzionka!!

Kasiu-Marta do południa pracuje,więc Ci nie odpisze:(co tak późno tu zajrzałaś-miałybyśmy kogo nawiedzać w Clonmel;)))
Ewelcia-mówisz,że dasz"gryza"sąsiada?;))chyba muszę się wybrać na parapetówę do Was;)))Przyjemnego spacerku:)
Asieńko-no już nie wiem co moglibyście zrobić-teraz chyba tylko czekać aż Ania odzyska apetyt:)
Marcysiu-pewnie zapytam w aptece:/oj znam ja to uczucie-przed tv oczy same się zamykają,a w łóżku zamknąć się nie chcą:/i ja w dodatku kawy wogóle nie pijam:/ale mam nadzieję,że dnia Ci to nie zepsuje:)))

Ostatnia edycja:
witam mamusie

juz tu kiedys zagladalam ale jakos czasu nie bylo ostatnio Teraz jesli pozwolicie chcialabym zawitac na forum na dluzej :tak::tak::tak:

tabasia jak milo ze wreszcie kogos z krakowa widze :-):-)

reklama
Witam
Widze ze wieczorkiem ciekawie bylo :rofl2:

Dzindusia witaj witaj :-)

Asienko dobrze ze Anulka ma sie lepiej

Tabasia gratuluje

Tichonek hop hop odezwij sie

Wczoraj u nas byla polozna mowila ze Lena jest bardzo silna zwazyla ja zmierzyla 60 cm mierzy i kolejna wizyta w przychodzodni.

A ja dzis jakiegos klucha ukrece pieguska zrobie tylko po mak musze skoczyc

Milego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry