reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzindusia nh :-p ale pare lat temu przeprowadzilismy sie pod Krakow.
Barmanko a probowalas kilku smakow? U nas za to kakao jest na nie :sorry2:
Warkoczyki fajne!!
Asienko to b. dobrze, ze chociaz pije :tak:
No wlasnie juz wczesniej mialam pytac, gdzie Tichonek??

reklama
Barmanko bardzo do twarzy Ci w tych warkoczykach ...ladnemu to we wszystkim ladnie:-)

wiesci od Tichonka nie bedzie miala netu kilka dni nie moga dodzwonic sie do serwisu a jak sie juz dodzwonia to fachowiec ma niby byc z akilka dni, aaa i jutro idzie do GP bo ma dalej pokrzywke to tyle...

Lubiczanka, chyba w pennym widziałam takie wkładki do butów (żelowe, żeby but nie odparzał) właśnie do japonek, może to by pomogło. Z oczkami hmmm mam pewną teorię dlaczego tak się stało, coś bym napisała ale prym zbereźnicy forumowej wiedzie Ewelcia więc niech się ona wypowie :-D:-D

nie krępuj się-chętnie wysłucham Twej teorii;)))A w warkoczykach ślicznie wyglądasz-jest jakiś fryz,w którym nie jest Ci do twarzy????
Tabasia-prędzej czy później wróci:)))
Kasiu-zazwyczaj zakupujemy w tym w centrum(nie galicja)...od centrum za pennym uliczka w prawo:)
Marta-jesteś bestyjko;-)no przylatują dopiero wieczorem-dlatego mówiłam żebyś do soboty poczekała z książkami do pl szkoły:tak:

Asienko zdrowka dla Anulki,dobrze,ze juz sie poprawia.Moj Tobi tez bardzo duzo pije,nigdy nie ma z tym problemow takze nie straszne nam odwodnienie,za to juz z jedzeniem to ciezej.Mam teraz w domu niejadka.
Barmanko superasne te warkoczyki,dlugo je mialas?Tez kiedys takie chcialam.
Tabasiu oj trzeba sie spotkac,trzeba.Jak tylko chlopaki odzyskaja sily to umawiamy sie na kawke i zabawe:) No i oby chlop od malowania sie pojawil:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry