reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam mamunie:-)
Marcysiu dziekuje,ze pytasz,Tobi nadal chory:-(Meczy go kaszel,katarek juz sie zmniejszyl goraczka juz tez tak nie rosnie.I nie wiem nadal czy to ma zwiazek z 5,bo nic tam nie widze,a sam Tobi nie chce pokazac.Do tego mojego K tez rozklada,siostre tez,wiec moze to jakies przeziebienie.Byle by mnie nie dopadlo.
Jutro moja sister wraca do Pl:-(:-(Oj bedzie ciezko.Byla ty przez poltora miesiaca,wiec zawsze jakas pomoc dla mnie.A teraz ten najciezszy okres juz zostane sama a to przy moim dziecku i moim nienajlepszym samopoczuciu bedzie ciezkie.
Moj pokrowiec od wozka wlasnie sie moczy w vanishu i zaraz wrzuce go do pralki,ale tak jak piszecie chyba raczej nie zejda te plamki.Ciekawe czy mozna zamowic takie cos,musze napisac do producenta.
Ide cos porobic,milego dnia.

reklama
Bry :-)
Dzindusia a jakie rejony? :-)
Lubiczanko alc! Musi bolec... Kurcze nie mam pl liter...
Asienko a pije duzo? Dzis Al tez sniadania nie chcial, to zrobilam mu to co lubi czyli buleczke z dzemikiem i wsunal :)) ale mam wrazenie, ze z dnia na dzien ma coraz bardziej zatkany nosek :(
Ania to Lenka pieknie rosnie :-)
Wilwia zdrowka dla Was! Znam bol rozstania :/ Jak sie nasze chlopaki wykuruja to trzeba bedzie sie spotkac ;))

A ja czekam na chlopa co by mi chate pomalowal i ciekawe o ktorej przyjdzie i czy w ogole przyjdzie!! Wiec nic nie ruszalam, bo jak sie nie pojawi? :baffled: A cos czuje, ze tak bedzie...

Ostatnia edycja:
No i pada :baffled: czemu mnie to nie dziwi:eek::eek:
Kuchnie na dziś skończyłam, reszta należy do obowiązków mężowego :-p

Lubiczanka, chyba w pennym widziałam takie wkładki do butów (żelowe, żeby but nie odparzał) właśnie do japonek, może to by pomogło. Z oczkami hmmm mam pewną teorię dlaczego tak się stało, coś bym napisała ale prym zbereźnicy forumowej wiedzie Ewelcia więc niech się ona wypowie :-D:-D

Asienko, widzisz, wszystko się jakoś układa. Najważniejsze że jej przechodzi, apetyt sam wróci.

Ewelcia, krokiety mniaaam!! U nas miąsko z piekarnika.

Tichonku, gdzie jesteś? Pewnie masz problemy z netem, bo na gg też Cię nie widzę :(

A może ma któraś fon namber do niej? tak dżast in kejs się zapytać...

Tabasia, mój dżemu nie lubi :dry: nie wiem jak to coś przeforsować, na naleśnikach nie pomogło:no:

Wilwia zdrówka dl Tobisia
Tabasiu na szczęście dużo pije wody, bo uwielbia:-), dżem to u nas toleruje tylko w naleśnikach, miodu też nie lubi, a ni budyniu, ani kisielu, ani galaretki

Zapiekanka w piekarniku, młoda odpoczywa

Witam.
Ja wlasnie kończe jesc śniadanko,Igorek spi.Pranie sie kręci.Dziś dzwonilam i sie umowilam do fryzjera na sobote:-).Pozniej ma znajoma przyjsc na kawke z coreczka.
Asienko to dobrze że Aniulka lepiej sie ma.Dużo zdroweczka dla niej.
Tabasia ja też jak wyszlam ze szpitala,bralam leki przeciwbolowe i pilam taki plyn żeby mi jelita ruszyly,zebym mogla sie wyproznic.
Wilwia zdrowka.
Aniaa83 to super że Lenka rosnie:-)
Milego dzionka.

fotki z warkoczykami :tak:
Lubiczanka, cieszysz się że słowa dotrzymałam ?;-):happy:

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 77
  • 2.jpg
    2.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 69