reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam

Pogoda ponura,aż się nic robic nie chce.
Ale zupka fasolowa już zrobiona,ciuchy w szafach poukładane...może na strychu posprzątam? eeee może nie,bo jeszcze z drabiny zlecę :-D

dziś dzwoniliśmy do przedszkola,dalej nie mają tych formularzy na ECCE,czy wy już wypełnialiście te formy (katrina,Aaania83 i te dziewczyny,których od września dzieci idą na Ecce scheme?)
No ale Matt ma się stawic 31 sierpnia o 9 pod przedszkolem.Cieszy się jak oszalały,rok na to czekał,już sobie plecaczek kupił :-D

Wilwia,Asieńko zdróweczka dla dzieciaczków :-)

Lubiczanko juz pewnie nóżkami przebierasz na przybycie starszaków co?
Antek też :-D List miłosny napisał :rofl2::rofl2:

Barmanko no jakie warkoczyki :-):-)

aa i jeszcze zdjęcia niuńka.Nie wyraźne trochę ale nie mogłam znaleźc kabelka do scanera..
21mrm6h.jpg

2hfj50m.jpg

Ostatnia edycja:
Anineczko jakiego slodziaka nosisz w swoim brzusiu:-):tak:
Ania dzieki za wiesci od Tichonkowej!!!tak myslalam z ejje net wcielo:baffled:
super ze Lenka taka silna i dobrze sie ma:)oby tak dalej
Wiliwa biedy Tobiaszek...calusek dla niego ode mła!szkoda ze sis jedzie juz..ale dasz sobie rade sama..nie bedize tak zle

Ewelcia-mówisz,że dasz"gryza"sąsiada?;))chyba muszę się wybrać na parapetówę do Was;)))Przyjemnego spacerku:)
:)))
zapraszam....jak bym byla facetem to bym mogla napisac ze ja z tych co sobie wyjma a komus wloza:-D:-D;-)

No
Lubiczanka, Z oczkami hmmm mam pewną teorię dlaczego tak się stało, coś bym napisała ale prym zbereźnicy forumowej wiedzie Ewelcia więc niech się ona wypowie :-D:-D
oj...mialam napisac to o czym teraz pomyslalas juz wczesniej...ale...no sama wiesz,co ci bede tlumaczyc;-):-D:-D:-D(sperma oko zakleila i trze dobrego kokota zeby ja z tamta wyciagnac)wiec Lubiczanko moj czarnoskory sasiad moze Ci w tym pomoc:-p:-D:-D:-D:-D

spacer nam sie udal....zmachalam sie strasznie...ale na szczesnie nie odeszlysmy z kwitkiem:)

Ewelcia-Ty sprośnico Ty;))))))))))))))))))))))ło matko-ale ambitna kobita:/
Anineczko-jeeeeeeeejku-okruszeczek...a dopiero co mój kopał...zleci Ci szybko-serio,serio
Marta-ciesz się za wczasu-smutac się bedziesz jak sie niekorzystnie wyjaśni:)))

ello
O matko ile skrobiecie:szok:co usiade to mam lekture :-D
Ewelcia , Barmanko ale z Was agentki:-D:ninja2:
Wilwia zdrowka dla Was
Anineczko slodki bobasek ahhhaaaa nio i powiedz no mi co to za formy bo ja pierwsze slysze baba w przedszkolu tez mi nic nie mowila. Zadzwonila ostatnio ze 5 wrzesnia mamy przyjsc na rozpoczecie. No ladne jaja z ta szkolá oby tego nie wprowadzili.

cos jeszcze mialam pisac i mi ucieklo...:baffled:

My wrocilysmy z zakupów wybralam sie ze znajomymi,i masakra w aucie choroby lokomocyjnej dostalam, duszno mi sie zrobilo slabo i myslalam ze zaraz pawia puszcze:szok: do tej pory rece mi sie trzesa.I nie wiem od czego to moze od cisnienia .
Dzis obiadek mamy z zamrazalki pierozki;-)mniam
edit
Barmanko fajne warkoczyki.

reklama
Witam po pracy w końcu dwa dni wolne. Już sie nie mogę doczekać kiedy moi chłopcy wróca jeszcze kilka dni.
Kiedyś byłam na koloni w Brzesku-fajnie było:))
Widze Wam sie na nocne pogaduszki zebrało hihi
Barmanko też kusiły mnie te warkoczyki jak byłam w Hiszpani, jak wygląda to w rzeczywistości??
Wilwia zdrówka dla małego!!
Anieczka ale skoro Mat pójdzie w tym roku na darmowy to chyba jeszcze ten rocznik pójdzie do szkoły wg starego plany w przyszłym roku...?? Bo tak głupio by było przerwe robić dzieciom.
Tak poza tym mi sie ten pomysł podoba że dzieci ida do szkoły w wieku 5 lat ja się ciesze że Oli nie poszedł rok temu do szkoły- bo wtedy był jeszcze za mało dojrzały na to..
Słodziak na tym zdjęciu:)))
Dziure mam komu miałam co jeszcze pisac:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry