Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tylko sosik pomidorowy trza dorobic...
:-(....
sa wyleczone i w ogole...a ze nie mam 6 to ladnie mi sie ponasuwaly,ale jesli bardzo chce to nie ma problemu na MC mi usunac moze.
Tichonkowa- nie wiem czy proste- znaczy tak jak ja robie to proste,ale pamiętam jak mama moja gotowała słoiki
wieki gar na cztery palniki czyli na całą kuchenkę i jazdaaaa- ta to zdrowie ma do tego- bo po dziś dzień wekuje
papryczki, buraczki, salatki szewdzkie i inne takie tam cuda - slinotoku zaraz dostane
moja mama jak zyla to co roku tak robila,a jak ja juz podroslam to jej pomagalam a pozniej juz sama.Tichonkowa- nie wiem czy proste- znaczy tak jak ja robie to proste,ale pamiętam jak mama moja gotowała słoiki
wieki gar na cztery palniki czyli na całą kuchenkę i jazdaaaa- ta to zdrowie ma do tego- bo po dziś dzień wekuje
papryczki, buraczki, salatki szewdzkie i inne takie tam cuda - slinotoku zaraz dostane
![]()
bo jak mi woda zamarznie znowu to sie chyba powiesze.

Pyszności robi w słoikach
Kapusta,buraczki z papryką,ogórki w musztardzie,w miodzie,sałatki

No ale czosnek,koperek,liście chrzanu z Polski przywiozła
:-)Szkoda,że człowiek bliżej nie mieszka bo bym nie musiała myśleć przy każdym obiedzie o dodatku jakimś
No i nie dostanie dziecię butów z Lidla
a tutaj jakos sie za nie zabrac nie moge

a o jedzeniu przez pare dni mozna zapomniec, chyba ze zupki przez slomke;-)
a z ta walka to juz przesadzone ze trza zaplacic?? bo wczoraj cos pisali, ze moze jednak bedzie za free