reklama

Mamy z Irlandii!!

Ktoras pisala o osemkach do wyrwania(ktore jeszcze nie wyszly),wspolczucia ja usowalam jedna i masakra. Nie dosc, ze opuchnieta chodzilam to jeszcze posiniaczona jakbym od kogos porzadne lanie dostala:-D:-D a o jedzeniu przez pare dni mozna zapomniec, chyba ze zupki przez slomke;-)
nie tylko po usunieciu 8 tak moze byc...ja mialam tak po usunieciu 6...chodzilam przez 3dni chyba do dentysty jeszcze i przykladalam do buzi taka poduszke,pomagala w leczeniu dziury po zebie,a mialam ogromna,dentystka nawet chciala mi tej poduchy do domu pozyczyc,ale ja sie balam ze zepsuje sie i bedzie kiszka,wolalam jezdzic do niej..
po powrocie z PL poszlam do pracy a wszyscy mysleli ze m mi wpiepszyl:eek::sorry:

reklama
Marcysia kapsulki do ekspresu mozna kupic tylko przez internet, albo na glownej stronie, bo jestem zarejestrowana na irlandzkiej stronie, albo na e-bay, ceny praktycznie takie same. Tylko, ze ja mam z tym lekki problem bo nie mam karty kredytowej. Na szczesie sasiadka ma i mi zamowila wieksza ilosc, a ja jej przelew zrobilam.
W polsce mozna kupic w sklepie a zamawiajac z neta to przelew mozna zrobic, a tu tylko w necie i karta kredytowa.

Ja teraz bedac w Polsce usuwalam za jednym zamachem gorna prawa piatke i osemke ale na szczescie dlugo nie bolalo, opuchlizny nie bylo i dosc szybko sie wygoilo. chociaz raz sie nie meczylam

lubiczanka no:eek:no:eek:tak jakby:eek:nie wiem o co chodziło ci z tym parkowaniem:eek:na środku:confused2:usmiałam sie no:sorry::-D

anineczko tak myśle i myśle to bliżej nam z sąsiedniego osiedla:confused2::sorry:i przez łake:tak::sorry:no ale ze K jest pomyslowy to coś wymyśli:-Da mam jeszcze sól z tamtego roku:tak:

poszorowałam wykładziny na gorze:sorry:padam na ryjek:confused2:

Witam wieczornie

Tichonek zuch dziewczyna,dobrze zrobilas ze sie zapisalas na angielski

Lubiczanko jak czytalam o myszch to az mnie ciary przeszly buuuu

Anineczko zdrowka,oby Cie nie rozlozylo

Biola u mnie tak samo jak u Ciebie Lenka spi cala noc a Natalia nie chce spac u siebie w pokoju bo twierdzi ze sie boi bo piesek szczeka,spi ze mna i przespi cala noc

Asienko u Ciebie bigosik a za mna chodzi od kilku dni ryba po grecku i jutro bede robic :tak:
powodzenia jutro:-)

Co do wekowania to moja mama tez robi pysznoscie ehhh na sama mysl slinka cieknie:-p
Mam nadzieje ze przez weekend tez bedzie takie ciepelko:tak:

Margaritta, oprócz kawiarki zakup, lub wynajmij kolesia który będzie Ci robił te pyszne kawusie :-D mi się zawsze podobają te wzorki..aż szkoda kawusie tknąć :confused2:
Wiesz ja nawet gotowałam jeszcze z 5 minutek ten bigos w słoiku, odwracałam a i tak coś nie pykło...co mnie dziwi to to że słoik trzyma, a mimo tego plesia jest - i tego nie czaje łaaaaaj :-(:-(

Jesssuuu ale jestem głodna! Bigosu bym zjadła :zawstydzona/y:

margaritkoale moj Expres jest na takiej samej zasadzie jak dolce gusto.
Ja nie moge bez niego zyc.Mam juz drugi:-) Pierwszy szlag juz trafil hihi
W kazdym razie zastanawialam sie nad dolce gusto ale tassimo przewazyl bo ma wiecej kawki do kupienia.Ma tez pyszne herbaty.
Szkoda tylko ze wycofali z tesco krazki bo mozna bylo kupic..Tetaz tylko internet.Ostatnio jak bylam w Pl to we Francji w Auchan kupilam spory zapas ale sie wlasnie skonczyl:-)

gastone no własnie- te herbatki - marzenie.. bo ja kawy to niekoniecznie. ale musze Ci powiedzieć i Asieńce1986, ze własnie w "moim' tesco jest teraz promocja na to dolce gusto picollo i melody - a co najwazniejsze kapsułki do nich sa w stałej sprzedazy w Tesco:tak: i nie wiem czemu Wy mówicie ze tylko online zamawiac mozna :confused2: do gastone Twojego to nie wiem , ale do tego Asieńkowego jak najbardziej kapsułki na półkach zalegają:tak:

marcysia koszt kapsułek- zalezy jaka kawa -ale tak w granicach 6-7 euro . a teraz na promocji po 4.5;-)

barmanko
noooo te cuda na kawach robione są bomba- tez bym nie tknęła,az sie nie rozpłynie samo:-D a tak badełej- słyszałas gdzies o takim kolesiu do wynajęcia moze? :cool2::-D

Tichpnkowaaaa łyżeczki zakupione :tak:

głodnam :confused2: jak zwykle qrde o tej porze:sorry:

Co do tych ekspresów Dolce to właśnie cięzko dostać w sklepach te wkładki i chyba trochę drożej wychodzi z tą kawą. Chyba z normalnym ekspresem jest ekonomiczniej-tak mi sie wydaje...Ja używam LaVazze czerwoną i rewelacja, zakupiłam syropy smakowe do kawy, przyprawe itp i kawka pierwsza klasa (cappucino oczywiście:)

Ewelcia to ile zębów w ciągu roku można wyrwać na MC? Bo ja pewnie będe musiała coś usunąć zanim aparat założe.

Dobranoc

PS Meggi moja koleżanka mówiła że kapsułki wycofali z tesco w Galway:/

Ostatnia edycja:
Witam.
Wreście usiadłam,troche odpocząć.Pomyłam podłogi,zeby jutro nie myć.Igorek po kąpiel śpi słodko.
Dzionek minął miło i szybko.Z Ania83 odwiedziliśmy Centrum Handlowe tu u Nas.Dosyć sie nachodziliśmy:tak:z naszymi Skarbami w wozkach.Pogoda dopisała dziś,oby taka była przez wekeend.
Anineczko dużo zdróweczka.
Tichonek super że sie zapisałaś na angielski.
Asienko powodzenia jutro w szkole.
Dobranoc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry