reklama

Mamy z Irlandii!!

Oj tak pogoda piękna.
Po szkole zaliczyliśmy plac zabaw,zaraz zupka i na ogródek trza dzieciaki wywalic.

Margaritta aaaa to ty taki chcesz,to nie.Kamcia nie ma takiego ;-):-D:-D
Ciekawe czy to pisemko poszło do Polsatu,czy tylko ktoś się w necie chciał wyżyć :tak:

AsieńkaM no zupkę to jaką chcesz tylko nie przyprawiaj mocno ;-)

moniadan faktycznie taka praca to przyjemna praca z tak grzecznymi dziecmi :tak:

MartaF :-D jakąś wciągarkę skombinujcie bo się zmachacie na łyżwach pod górkę :rofl2:

Tichonku no właśnie ostatnio poszło 160 na tą tvlicence,już mnie ścigali jakiś czas :confused2:
Ja też potrzebuję fryzjera :confused2:
Już mi się nie chce samej sobie robic :confused2:

gardło mnie boli...

reklama
faktycznie piszą o tych "arktycznych zimach" :eek:
Solar scientists forecast more Arctic winters as sun stays in - The Irish Times - Fri, Jun 17, 2011
Cold winters 'set to continue for 50 years' | BreakingNews.ie
BBC News - UK faces more harsh winters in solar activity dip

ewelcia to dobrze,że mamusia przygarnęła kociaczki,czekajcie cierpliwie.

barmanko no tak mi się wydaje,co prawda u veta nie byłam z nią,bo po co? By stwierdził ciąże i skasował 50 jurków,ale brzuch jej rośnie,cycki się powiększają ,pozazdrościła mi chyba :confused2: ale to fakt,moja wina,że nie dopilnowałam.Na sterylkę aborcyjną jakoś się nie mogłam zgodzic :no:

Lubiczanka, bigosik to i bym sobie sama ugotowała, gdyby nie jeden szkopuł :eek: nie umiem gotować tyci porcji, zawsze robie jak dla Pułku Ułańskiego.. w zamrażalniku brak miejsca, więc zostaje wekowanie...które mi się nie udaje - noga jestem z tego! :-( Słoik potrafi mocno trzymać że mężowy musi siły użyć przy otwarciu, a na bigosie plesia jest:eek: No i wytłumacz mi dlaczego??:eek: ostatnio tyle słoików bigosu wywaliłam że aż żal....

Anineczka, na bolące gardło Ewelcia i Lubiczanka proponowały "lody":-)
Hihi dobre z tą zazdrością u kociczki Twojej :laugh2:

Gastone, masz na myśli pościel na takie normalne łóżko (singel)? My mamy z Dunnsa, na guziczki jest.

No właśnie M mi tutaj przez telefon mówił,że brakuje mi witaminy S... :-D:-D
Oj coś czuję,że mnie rozkłada.Zaraz w sofę się dopasuję :tak::tak:

M szału dostał,tworzy w pracy legowisko dla kotki i ewentualnych kociąt,mówi,że zawczasu to musi zrobic bo mogą byc wcześniaczki :szok::-D Oszalał na punkcie tego kota,dobrze,że mi nie tworzy legowiska :eek::-D

Ja wekowac też nie potrafię,tak więc nie poradzę.Wpycham siłą do zamrażalnika:confused2:

Barmanka-ło matko...ja jak ugotuję to zawsze mi za mało;)))tzn jakaś porcyjka obiadowa-góra dwie się uchowają,ale ja mogłabym wtryniać co drugi dzień,więc i tam bigosik nie poleży;)))
Anineczko-no pewnie-druga babka w domku zazdrościła Ci brzusia,więc też "sobie sprawiła"a i owszem-na ból gardła lody najlepsze są!!!!
Gastone-niestety argosowskiej nie posiafdam:(
Marta-syn mi doniósł,że pochwaliłaś moje parkowanie;))))))))))

no baaardzo dziękuję dziewczynki za pokazanie mi swych expressów :tak: a te Wasze tz te nie dolcowe to one tez tworza te cappucina i inne machiato? :confused: one tez są na takie kapsułki???

jednak zamęczę gastone ,albo Asieńkę, bo o tego dolce gabane czy innego mi chodzi:-D ale to na pw.

wezta się z tymi prognozami :confused2: teraz w ogródeczku daje takie słonko,ze uhh:cool2:

się dopytuje o express do kawy ta co kawe najwięcej pije :confused2::-D
barmanko ja ze żadna ekspertke od wekownia sie nie uważam, jednak moj bigos w sloikach potrafi przetrwac dłuuuuugo bez zadnego uszczerbku- jak i bigosu tak i słoika;-) gorący bigos w słoik zakręcam i stawiam do góry dnem.OT cała moja wekowa wiedza :cool2::-D a się miałam pytac Ciebie jak tak trampolina? młody wciąż taki chętny?

eeee doczytałam o tym expressie co ma gastone i on juz taki wypaśny raczej :sorry: milki i inne takie.Ale fajny fajny:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
A wiecie,że ja też nigdy w życiu nic nie wekowałam:zawstydzona/y:Zamrażam zawsze:tak:A to takie proste,Margaritta?:szok:Nie wiedziałam:zawstydzona/y:
A jak w takim razie wekuje się galaretę z nóżek?:eek:Bo moja koleżanka zawsze mówi,że robi galat i do słoika...To co?Taki gorący?:eek::-DNie mam pojęcia:zawstydzona/y:
No,karteczkę ze szkoły dostałam,że jeślim chętna to na englisza się mogę zapisać:-)Sie zapiszę:-):tak:
U nas też gorko się zrobiło,połaziłam z chłopakami a teraz czekam na P,żeby się zlitował,skończył o jakiejś przyzwoitej porze i na zakupy ze mną pojechał:sorry:
...To ładnie z tymi prognozami:szok::szok:Zaś szkoły pozamykają:confused2:Ja lubię śnieg,mróż,ale tak w granicach rozsądku:tak:Dobrze,że mam w komplecie do wózka gruby pokrowiec na nóżki i górną część ciała dziecka:-)Tylko,że nie wiem jeszcze jak go zainstalować:eek:
Fajno,że jutrzejsza walka Kliczko-Adamek wszędzie zakodowana,nie?:eek::confused2::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry