reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry:-)
Znów wiać zaczyna:confused2::wściekła/y:
Już widzę pogodę w weekend:confused2:
Matt mi padł a ja kawosa spijam,robić nic nie muszę bo mam obiad od wczoraj,tylko 5 ziemniaków obrałam i mam luz:-D

Tichonku- ... a łyżeczki sprawie młodemu- o ile będa w tesco- bo tam kupowałam dla Niki daaaawno;-)
A krzesełka nie mogłabyś też?:-D:-D:-D...Ale czemu Ty masz w sumie sprawiać?:confused:
Anineczko to jak to?Twój M nie jest z Tobą w ciaży?:-DMój P był bardziej w ciąży ode mnie:-D:-D:-DMiał zachcianki,humory i bęc mu urósł...I nadal wpieprza słodkie jak dzik i wspiera mnie bardzo w diecie:confused2::-D:-D
Biola u mnie tak samo bywa,Matt przesypia całe noce a Radek woła po nocy:confused2:Na szczęście coraz rzadziej mu się to zdarza:-)

reklama
Lubiczanko no to oby J się zgodził :tak:
Bo moja to jeszcze ze 2 tygodnie,a później co najmniej 8tygodni na wychowanie :-D

No właśnie Ewelcia tamta kotka przyjęła z powrotem kociaki??

Asieńko o ludzie a dlaczego o 6 pobudka? Daleko masz od domu do szkoły?

Tichonku no właśnie nie,wziął się za siebie jak Sandra była u nas,bo miał z kim wieczorami biegac.I biega i cwiczy w domu i już ponad 10 jak nie więcej mu zleciała :-D
Sandra pojechała,a on dalej o 22 idzie biegac :tak:

Ostatnia edycja:
Lubiczanko może się wyszykuję, ale muszę jeszcze dojechać, autobus o 8 mam:-):-p, bo ode mnie to prawie 20 km. Trzeba zrobić śniadanie, zjeść, zebrać siebie i młodą i tak o zejdzie.

Tichonkowa ja kupie i Cie policze :cool2::-D wez się :confused2: a krzesełko mialam... zajeb**aste z trzema pozycjami odchylenia - ale juz inny chłopczyk się nim cieszy :tak:

asienka_r powodzenia jutro ;-)

a mówiłam... 12-sta zaraz:eek:

Tak tak kacper budzi si ecodziennie i czasami tylko wola a czasami tak ryczy ze nie da sie go upokoic:(((((bajki juz ma zakazane tj scooby doo a i tak nic nie pomaga ogolnie to oglada tylko b wybrane bajki a czu przezywa nie sadze poprostu od ur taki jest i nie przesypia mi nocek teraz to i tak jest lepiej bo budzi sie ok 2-3 razy a wczesniej to byla katorga potrafil z 10 razy wstawac:((((cisze sie ze drugi spi:)

któras tu gdzieś kiedys wspominała ze ma taki fajny express do kawy hmm- moniadan? kamcia? się zapytać coś chciałam :-D
Kamcia na 100%...ale Anineczka tyz:)
Anineczko-na mam nadzieje...a Ty się nie wygłupiaj,a raczej m niech się nie wydurnia-już nie będę mogła Go usciskać,bo połamie Ci chłopa:/;)
Margaritta-a no się cieszy...cokolwiek ma zjeść(np jabłko)to za rękę mamę ciągnie żeby na krzesełko posadziła:)))
Asieńko-ale i tak chłopcy beda mieli o czym gadać...na poczatku moze pomysla,że nowa koleżanka do klasy przyszła;)
Tichonek-jak chcą to niech kupuja ,a co;))))

o prosze się ma te expressy ho ho :rolleyes2::-D

anineczko zeby czlowiek wiedział,ze się przewróci to by sie połozył nie :-p;-) express w deche- ale ja myślałam po takim dolce gusto czy jak mu tam :confused2: co to te latte i inne takie robi:confused2:

lubiczanko jak miło to slyszec :tak: a zresztą mądry chłopczyk to co sie dziwić ,ze wie gdzie dupke usadowić:-D

no to kamcia- czekam na Cie :cool2:

reklama
Anineczko,tak Lola(kocica)przyjela wszystkie kotki:tak::-)nie wiem jak jest teraz,bo nie widzielismy sie z nimi od wtorku,ale chyba ok...
Dzis bede wiedziala..moze na dniach bede miec naszego kotka spowrotem.
Szym codziennie pyta o kotka,raz nawet plakal za nim:-(byl u nas raptem jeden dzien i noc a on sie sie tak przyzwyczail do niej.
OO a Twoj M faktycznie schudl:tak:jak byl u nas we wtorek to sam z tekstem wyskoczyl"a co nie mowicie nic ze schudlem":-Dja widzialam,ale nic nie mowilam coby moj m nie poczul sie zazdrosny:cool2::rofl2::rofl2::rofl2:

Zaliczylam spacer z mlodym i zaraz trza kawki sie na pic bo z agodzine do dentysty wybywamy,a pozniej to wiadomo,ni sie napic ni zjesc:sorry:

aaa Tichonek nie wiem gdzie tam u was wieje,u nas piekna pogoda....na krotki rekaw chodze:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry