reklama

Mamy z Irlandii!!

Nie bójta się,krzesełka same się do mnie dobijają:-D:-D:-D
Aż się proszą,żeby je wziąć:-D:-D:-D
A ja jestem wymagająca:zawstydzona/y:I krzesełko musi mieć wsio co ja chcę;-)
...I ja muszę buty na jesień zakupić bo mam tylko balerinki albo w adidkach śmigam,jakies półbuty by się przydały:sorry:Może jutro coś oblukam.A za miesiąc,dwa kozaczki też bym chciała bo w zeszłym roku już,już prawie miałam i..i nie mam:sorry:...No i fryzjer mi się kłania w pas:confused2:Znudził mi się mój nijaki kolor:sorry:Znów potrzebuję zmiany:-)Tylko skąd na to wszystko kasę wziąć?
Jeszcze dziś przyszła poczta,patrzę jakieś pisma urzędowe,myślę,może decyzja w sprawie FIS-a,otwieram i modlę się w duchu:żeby tylko pozytywna...A tam tax na auto do wykupienia i tv licence:wściekła/y::wściekła/y:Prawie 260Jurków:wściekła/y::wściekła/y:
Anineczko
no to gratki dla M za samozaparcie i wolę walki:tak:Mój P to się nawet nie może zmobilizować do nie podjadania słodyczy a co dopiero do aktywności fizycznej:sorry:Poza pracą oczywiście bo tam fizycznie się trochę narobi:tak:
A najbardziej byłabym zadowolona jakby piwsko przestał pić:sorry:
Ewelcia u nas też ciepło,ale wiać zaczyna:confused2:

reklama
a no tak łopata pomogła:-D

anineczko my razem z lubiczanką będziemy na dole parkowac,łyżwy na nogi i pod górke:-D

biola współczuje wstawania w nocy:/:/ja sie odzwyczaiłam juz bo nie wstaje od paru tygodni:-)

co do kotkow to nie lubie:/:/ostatnio nawet sąsiadki mi szyje podrapał a ja tylko mu życie uratowałam bo do Jessie wpadł:/:/

:confused2::confused2:

3c2db2418022e909dab8d14647df6c03.jpg

:-D:-D:-D

no to lecę po Niki. cya

hey
margaritta, ja nie mam ekspresu :no:
lubiczanko, no fajne godziny pracy, nie narzekam, tymbardziej, ze ja ich nawet nie musze usypiac tylko klade do łóżek i juz spia, za to z moimi mamy wielki problem aby uspac:sorry:
Biola, współczuje ze synek sie tak budzi, moi naszczescie przeważnie przesypiaja całe nocki ale usypianie nas wykancza, wczesniej niz o 22 nie zasna, a Emma nie spi w ciagu dnia :szok:
wczoraj M ja położył po 19 bo wstala przed 8 rano cały dzien na nogach i juz marudzila i co...?? po 20 sie obudziła, bo potraktowała to jak drzemke i znow byla zabawa i usypianie od nowa
ja wróciłam z pracy o 21:30 myslalam ze dzieci beda juz dawno spac a zastalam dwie rozbrykane małpy :eek:

nie mówcie nic o myszach , ja bym z takiej chaty uciekła z piskiem :-)
madbebe moj Sz wlasnie słyszał w radio ze zbliża sie BIG FREEZE!!!!

Tabasia, a co u ciebie, dawno cie nie bylo

Margaritta taki ekspres ma AsienkaM i kawusia jak marzenie:-D:cool2:
Lubiczanko buziak za to słodzenie mi:):)

I u nas ładnie się zrobiło, trzeba na jakiś spacer wyjść i do sklepu, bo mi się bigosu zachciało:-p:cool2:

Ale się piękna pogoda zrobiła :tak:

Lubiczanka, mysie kupy na poduszce? :szok: kiedyś oglądałam jakiś program... o szczurach.. nie będę Ci pisać szczegóły bo niezbyt przyjemne... powiązane z poduszką i małym dzieckiem :-( straszne to było :-(

Anineczka, Twoja kocica będzie miała małe? jaaaa. Toż Ci się normalnie rodzinka powiększa że ho ho :tak::-):-)

Margaritta, ja mam taki Buy De'Longhi Icona ECO330.BK Espresso Machine - Black. at Argos.ie- Your Online Shop for .

Asienka, powodzenia jutro :tak::tak:
Bigos jaaaa, też chce :cool: i jeszcze gołąbki :cool:

Ewelcia i co kupiłaś jakieś buciki dla Szyma w Lidlu?

Moniadan, Marcel też nie śpi w ciągu dnia.. tak od lutego już :cool2: Ale za to punkt 20 już jest w łóżku :tak:
Ile dzieciaczków pilnujesz, dwójkę? Przepraszam ale nie doczytałam, albo nie pamiętam :-( W jakim wieku?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry