reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
My od 6.50 nie śpimy...ale komp dopiero ruszył;)
Miłego weekendu chciałam Wam zyczyć:)
Kamcia-czy Twój Łukasz dziś świętuje?Jeśli tak,to wszystkiego naj dla Niego:)))
Asieńko-już w pracy,ale i tak zyczę Ci oby dzień miną przyjemnie:)
Barmanka-no własnie-podpowiedz gdzie mozna nabyc takiego pana robiącego i serwującego kawkę...To może i ja zacznę pijac kawkę;)))Nawet uniform bym mu zakupiła...o taki HIT seksowne JOCK STRAP GMW - L - najtaniej !! (1791889156) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
no no lubiczanko aty niedobra juz z samego rana sprosne mysli ci przychodza,ale on ma pupcie:)))))))))))))))))))))

reklama
Witam.
Tez dzis nie pospalam,Igorek obudził sie na mleczko po 7,i pozniej był troche markotny.Teraz leży w łóżeczku,może przyśnie.
Kurcze pogoda dziś do bani,a wczoraj tak fajnie było.M w pracy,dziś wieczorkiem będziemy oglądać walke Adamek i Kliczko,jestem ciekawa kto wygra.
Miłej soboty.

witam
faktycznie wczoraj bylo ladnie,pol dnia przesiedzialysmy na dworze
Moja Oliva obudzila sie dzis z goraczká prawie 39 i twierdzi ze ja brzuszek boli. Nurofen podalam , mietke jej zrobilam i zobaczymy co to z tego bedzie. Tak sie zastanawiam czy jej wczoraj nie przewialo bo mi kurteczke sciagnela, moze jej kielbasa z grilla zaszkodzila bo wczoraj jadla, a moze to ze stresu przed przedszkolem:confused::confused::confused: No nic poczekamy zobaczymy.
Lubiczanka :-D
Asienko powodzenia w pracy

ja to chyba jakas dziwna jestem bo ani mnie nie interesowal mecz ostatni ani ta walka.:zawstydzona/y:

Witam
U nas słońce.

Lubiczanko zastanawiam się po co te białe paski pod pośladkami tego pana?
Jakaś do tyłu jestem :eek::-D

Ja cherlam jak gruźlik,nie wiem czy to nie oskrzela bo jak kaszlę to boli klata :dry:
Słabo mi i do dooopy no!
Antek też smarka,aż mu krewa z nosa poszła.Matt cherla..Pięknie :dry:

Miłego dnia.

Witam

Lubiczanko wczesnie wstajecie my wstalismy o 9
Ewelcia mi cos glowa boli a i lenia tez mam ale przejdzie zaraz sie biore za rybe po grecku :tak:
Anineczko zdrowka dla Was
Kasiuleczka zdrowka dla Olivii

Uciekam pranie powiesic i za robote trzeba sie brac,Milego dnia :-)

Kasiuleczko zdróweczka dla córci.
Anineczko dla Was również dużo zdróweczka.
Ja siedze i kawke pije,na obiad juz sobie przyszykowałam.Mały wstanie to jeszcze tylko odkurze.

witam sobotnio :-)

troche mnie nie bylo, ale jakos mi ostatnio doba za krotka :dry: maly zaczyna pokazywac co potrafi wiec nawet poczytac nie mam jak, bo sie nie pobawi sam :confused2:

maz mnie wzial na zakupki ostatnio wiec sie ciesze bo juz nie mialam w czym chodzic, i w koncu kupilam cos sobie a nie malemu :-p
a dzis poszlam na spacer z malym i znalazlam kase :cool2::-p nie duzo bo tylko 30 euro ale zawsze cos :rolleyes2: wiec pojechalam i buty kupilam :-D

wieczorem Adamek wiec mezu zagladac bedzie a ja poczytam co u Was, a teraz ogarnac ide bo Marcel powyciagal wszystkie zabawki jakie ma i tak leza:zawstydzona/y:

chorowitkom zdrowka zycze :tak:

do pozniej, milego dnia

reklama
Witam:-) Moze któraś mi pomoże bo szukam i szukam w internecie i nie mogę znaleźć Potrzebuje jakieś fajne życzenia dla kuzynki z mężem na powrót na stale do Polski Kupiłam fajna kartkę ale nie mam pomysłu co tam napisać:-((( Dzisiaj idę na imprezke pozegnalna a kartka nadal nie gotowa:-(((

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry