reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
dzindziusia do tego samego miasta ale 3 osiedla dalej
lubiczanko mi się podoba "domisia", "minka" albo "dominka" :-)ale to takie moje tam :-p

ja nie rozumike o co chodzi z tymi satelitami... dlaczego nie można miec swoich?? dlaczego to sciagają:confused:

anineczko jeśli masz wykupiony dekoder cyfry na własność to nie musisz go oddawać przecież :-)
chyba że mieliście wypożyczony
zdrówka życzę
kasiuleczko współczuję takich rozstań z małą :-(
gastone zdrówka dla dziewczynek
biola śliczne zdjęcia :-)

ja wekuję tak samo jak margaritta i równiez wsyztsko super może stać :-)
czasem zamrażam , ale rzadko ...
u nas też teraz będzie bigosik na dniach robiony .. mniaaaam :-)
madbebe nie żartuj z tym wiatrem:szok:
kamcia nie strasz z huraganem :szok:
co to się dzieje na tym świecie ...
asienko r super że Ci się podoba w szkole :-)
asienkoM my tez mamy taki od 9 do 36 dla Vi i też jestem z niego zadowolona , teraz będę chciała tez taki kupić Emci
ale nie wiem czy tego nie sprzedac bo chciałabym miec 2 takie same więc mój chyba będzie for sale :-p
chyba że znajdę taki jak mam :-)

no to by było chyba na tyle .. sama o sobie nie mam co pisać bop u mnie nudy :-)
dzieciaczki szaleją :-)
Viki przemądrzała się pyskówka zrobiła :-p ładnie śpiewa mi różne piosenki
liczy po angielsku do 15 i ładnie pozanaje sama kolorki
jak pytam jaki to kolor to odpowiada pieknie sama
Emma zaczyna zabkowac strasznie się ślini i dużo gryzie , ma nawet widoczne białe kreski , siedzi ładnie sobie , no i dużo gaworzy i pięknie się smieje ..
to chyba tyle co mogę napisać
a ja byłam chora kilka dni strasznie mnie zatoki naparzały alr już przeszło na szczęscie bo normalmnie nie mogłam funkcjonować :sorry2:

ewelciaa a moja ortodonta (polka) tutaj mówiła mi , ze na MC mozna zrobic teraz tylko 2 plomby (co do koloru tez sie nie zgodze, bo mam 6-stkę na MC plombowana i mam białą ) i jedno tylko usunięcie :sorry2: także nie wiem jak to sie ma do tego co Tobie powiedziała. Ehh- co krok to inaczej:dry:

walka leci ... poki co hmmm- same wiecie:-D

Margaritta o widzisz...no to nie wiem jak to sie ma do siebie jak moj m we wtorek usunal dwa zeby za jednym zamachem na MC:sorry2:...a ja mam 5 robiona i mam ciemna plombe.
Ja nie wiem jak jest u was, ja napisalam jak jest w Newbridge:)bo ja tam tez do Polki jezdze....
aaano i mnie tez powiedziala ze 2 zeby mozna wyleczyc...a jak ja napisalam wczesniej?musze sie wrocic,ale chyba tez ze dwa.
5 robilam z lipcu a wczoraj jedynke i dwojke,gdzie jeden na MC a za drugiego placilam 100e

EDIT:
sprawdzilam.:-p:-p:-p..napisalam ze dwa na MC mozna wyleczyc;-)
MC mam do listopada,pewnie dostaniemy znow,papiery o przedluzenie juz mam.....wiec po listopadzie znow cos zrobie...siodemke trza naprawic

Ostatnia edycja:
ewelcia bardziej chodzilo mi o to ,ze napisałas ze na MC mozna se wszystkie nawet wyrwac :-D:-D zreszta- warto zapytac u swego dentysty widze:tak: buzka

Vikamcia to dobrze, ze już CIe ból zatok opuścił :tak: oby nie wrócił. A córcie zdolniachy :-p;-)

i po walce:confused2:

Aha,Margaritta ale sluszna uwaga....warto jednak dopytac,bo jak widac nie jest tak samo:)
Margaritta jak sie pytalam dentystki ile zebow moge usunac na MC a ile wyleczyc to oa mi wlasnie powiedziala ze usina to nawet wszystkie:-D:-D:-D:-D

no i po walce:sorry2::cool:

Szym mi sie przebudzil i chyba ma katar:no:

Witam
U nas wlasnie zaczelo padac

ViKamcia my kupilismy ten Graco Nautilus 3 in 1 Car Seat | eBay ale musimy oddac bo jest bez tej wkladki dla niemowlakow, a tak nam sie podoba. Kupilismy go w halfordsie, wszedzie na instrukcjach i na pudelku sa narysowane te wkladki a w pudelku brak wkladki.

Kurcze a moze w halfords sprzedaja bez wkladki bo wlasnie sprawdzilam i na stronie sklepu jest zdjecie produktu i jest bez tej wkladki

Ostatnia edycja:
Barmanko alez Cie naszlo;-)a ja sie wlasnie zastanawialam co sie z Toba dzieje?a Ty w kuchni bylas buzzy:)
Asienko jedzcie do innego sklepu i sprawdzcie w i9nnych czy tez sa be wkladki.

Pada znow od rana...wczoraj m przebakiwal ze moze mlodego na farme zabierze,ale co?lipa...mlody ma katar!:baffled::-(Kicha non-stop

reklama
ładny fotelik asienko:tak:
ja mam z wkładką i mam rozkładany na leżąco , no ale wiadom o ze jak jest zapiety to jedynie się rozłozy na półleżąco bo pasy go blokują..
ale w tym roku spodobał mi się inny:zawstydzona/y: i chciałabym 2 takie same
choć do tamtego nie mam zastrzeżeń:tak: jest super..
i dlatego albo sprzedam mój albo kupię taki sam jesli mój się nie zgodzi na sprzedaż :-p
wiadomo zawsze połowa kasy przepada co nie...:sorry:

no tak walka zakończyła się szybko..
ja zanim się rozkręciłam ( a nie znam się na tym całym boksie) mój mówi że przegrał.. ja mówię no jak to czekaj do końca a ten że to już koniec:szok::sorry: no to se pooglądałam :-p hehe

co do MC to ja narazie wyrwałam jednego zęba na MC ale muszę szybko iść zrobić moja 6 bo mam dziurę oi boli mnie na zimne i wam powiem czy mi założyli czarną czy białą :-p hehe
idę w poniedziałek;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry