reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka:-)
jest tu ktos z Athlon i okolic??powiedzcie jaka jest u Was pogoda?pada bo niewiem czy wybierac sie na pokazy samochodow bo jak pada to kiszka bedzie:baffled:
My wlasnie po sniadanku:tak:
Milego dzionka;-)

reklama
Hej
.Ale dzis wietrznie na dworzu,co za pogoda.Dziś troche pozno z łożka wstaliśmy,zaraz trzeba sniadanko wciągnąć.
Wczoraj ogladaliśmy walke,była u Nas Aniaa z rodzinka.Wiec wieczorek miło minął.
Marcysia z tego co wiem to Aniaa83 wybrała sie na pokazy aut.
Miłego Dzionka.

witam :-)

bossssz jakie nudy:confused2: na dworze wieje ani na spacer isc :crazy:
w kazdy weekend mam ochote sie spakowac i do pl wrocic :eek: normalnie nie ma tu co robic:zawstydzona/y:
nawet na szoping nie ma z czym isc :-p

maly dzis podloge buzia zaliczyl, warga napuchnieta, nos czerwony i guz na czole :confused2:
no i zostaw go na chwile :baffled:

wracam na podloge do mlodego ;-)
milego popoludnia :tak:

Gliwa-no widzisz, mysmy jednak zostali w domku (niedawno wrocilismy od Larci;-)) bo u nas leje i wieje. Szkoda, ze pogoda wszystko popsula, jak zwykle:-(Jednak troszke za daleko,zeby po godzinie wrocic mokrzy :no:. No nic trzeba sie ponudzic w domu :(
aurelia-no mnie tez ta pogoda dobija, dzieci w domu czuba dostaja od tego nadmiaru skumulowanej energi :rofl2:

My zaliczyliśmy krótki spacerek z Igorkiem.Teraz gotuje na jutro obiad,zupke warzywną.Jutro jedziemy z małym do GP na wizyte kontrolna,jestem ciekawa ile waży nasz Skarbek Wieczorkiem będziemy oglądać żużel z Gorzowa,:tak:.
Mnie też pogoda dobija,dziś troszke nerwowa jestem.
Aurelia aby synusiowi sie szybko zagoiła buzia.

Witam niedzielnie

hejka:-)
jest tu ktos z Athlon i okolic??powiedzcie jaka jest u Was pogoda?pada bo niewiem czy wybierac sie na pokazy samochodow bo jak pada to kiszka bedzie:baffled:
My wlasnie po sniadanku:tak:
Milego dzionka;-)

My bylismy na pokazach niedawno wrocilismy pogoda jaka jest kazdy widzi,wietrzenie a do tego przelotnie padalo ale wycieczka sie udala ;-)
Napatrzylam sie na te samochy ze do domu chora wrocilam marzy mi sie mustang :-D

Aurelia buziak dla synka oby sie zagoilo szybko

A moj J wczoraj mi zrobil niespodzianke i kupil mi bilet do Polski ciesze sie az z radosci sie poplakalam takze czeka mnie i dziewczynki nieplanowany lot do kraju ani Mama ani rodzenstwo nie wiedza ze przylatuje takze bedzie niespodzianka:-)

Milego wieczorku zycze

witajcie wieczorem ;-)
nudny dzien dobiega konca, wkoncu :-p
w takie dni moj G mnie do bialej goraczki doprowadza :confused2: zjadl obiad, potem golonko, za 5 min ciastka, potem pojechal po lody, a teraz jest w super valu bo mu sie zachcialo zapiekanek :wściekła/y::crazy: no szafki i lodowka sie nie zamykaja no :eek:

maly juz lepiej, warga wrocila do normalnych rozmiarow, zostal tylko maly guz :tak:
mezu jutro do pracy na caly dzien, a ja sama z malym, mam nadzieje ze zajrze tutaj :-D
Ania super niespodzianka, wez mnie ze soba :-Dtez mielismy na ten zlot jechac, ale ta pogoda :dry:
Marcysia no takie uroki pogody w ie :confused2:
Gliwa udanej wizyty :tak:

znikam zapiekanki robic :oo2::nerd:

reklama
helloł z wieczora

WolfiA no a u mnie w tesco( ze tak nawiąze do tych ekspressów jeszcze) są przecenione do 70 euro:tak: ale fakt jest faktem,ze do tego co gastone ma jest duzo więcej pysznosci:sorry: dolce gusto stara sie pomalu wprowadzać nowości jak zdązylam wyczytać :-D ale.. poki co moze se go zakupić? :eek: sama nie wiem

wczoraj pl szkoła pozniej cos na ząb i do Tichonków wybyliśmy.Baardzo fajne popołudnie. Mateuszek jaki klocuszek boski:-D a Radzio jak sie fajnie z Nikolą bawił,az Nikola zwracała się do niego "Radusiu"- polane mialam:-D dzięki za otwarcie drzwi nam;-):-D

a dziś mała zamułka,ale miałam jechac sama z Martysia na jakis szoping maly czy cos,ale suma sumarum pojechalismy wszyscy se pojezdzic gdzies:confused2::-D nareszcie koniec dnia:-D

spokojnego wieczoru laseczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry