reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry:-)
Ale wieje:szok::szok:Nawet na pasku (mam tam prognozę pogody) pokazał mi się jakiś znaczek,którego nigdy wcześniej nie widziałam:baffled:Jakieś takie drzewo przechylone czy cuś:baffled::-D
Miałam dziś umówioną wizytę u GP ale odpuściłam sobie:sorry:Przełożę na inny dzień bo bałam się z Mattem wybrać:sorry:P by nas zawiózł ale z powrotem musiałabym autobusem wracać:baffled:No i miałam pietra,że jak będę czekać na autobus albo iść z autobusu do domu to mi się wózek przewróci albo Matt będzie płakał przez ten wiatr:baffled:Do szkoły P Radka też zawiózł,siedzimy więc doma:tak:
MartaF
biedny ten Twój Karmelek,ciągle coś go dopada:sorry:Dobrze,że już lepiej i oby tak pozostało:tak:
aureliamarcel
a Twój syneczek dziś jak?
Aniaa
a my koniec końców na pokaz nie pojechaliśmy:no:Raz,że P się nie chciało,dwa,że pogoda nie teges a trzy chciałam sobie jakieś buty na jesień kupić i pojechaliśmy na łowy,które i tak się fiaskiem zakończyły:confused2:
A kiedy do tej Polszy lecisz?...Ja nie lubię:no:I wcale mi się nie chce:sorry:
Margaritta
dzięki za sobotnie popołudnie i wieczór też;-):-DI za prezenty rzecz jasna:-)Ty wiesz,że w tym sweterku Matt śmiało może już "chodzić":eek:Boszsz...a rozmiar 6-9mcy:eek:Ja nie wiem co z tego bambaryły wyrośnie:baffled::-D
A świeczuszkę sobie kupiłaś?Mój P już ma dość jak się jaram tą świeczką:baffled::-D:-DKupiłam sobie z AirWicka świeczkę zapachową w Dunnesie (promocja-3,49E).Zapaliłam sobie wieczorem a ona zaczęła zmieniać kolory:szok::-D:-DRobi się niebieski,zielona,żółta,pomarańczowa,czerwona,różowa i tak w kółko:szok:No świetna jest i do tego pachnie truflami:-p:-D:-D
A ja się pochwalę,że w piątek się z dyszką na wadze rozstałam:-):-):-)
I teraz trochę gorsza wiadomość...jeszcze jakieś 15 trza pożegnać:baffled::confused2::cool:
O kurdę,sąsiadowi na przeciw jeden krzaczek wyrwało i ma przerwę w żywopłocie jakby ktoś zęba komuś wybił:szok::-D:-D

reklama
Tichonek to gratulacje i zycze dalszej wytrwalosci w zrzucaniu wagi.

A co do fotelika to dzwonili i powiedzieli ze nie ma tej czesci i bardzo przepraszaja i mozemy zwrocic fotelik:wściekła/y:. Tak mi sie podobal:-(. Na allegro sa te foteliki i wypisane jest ze jest ta wkladka w zestawie ale raczej nie ma sensu, zeby kupowac fotelik w Polsce i go podawac:baffled:.

Dzień dobry:-)

Jejku jaka pogoda:sorry: Niby coś się przejaśnia u nas, ale chmury i wiatr okropne:sorry: Wczoraj po południu byliśmy z dzieciakami na basenie, więc przynajmniej nie zamulaliśmy się w domu, a i dzieciaki poszalały;-) No i oczywiście mąż mi wykupił półroczną wejściówkę na basen i Aqua Classes... tak więc dzisiaj zaczynam i ciekawe czy wytrwam w codziennym chodzeniu na basen;-) Trzymajcie kciuki, bo muszę się wziąć za siebie:tak: Najgorzej, że dzisiaj ta Aqua Class zaczyna się dopiero o 21:sorry: Dam radę jakoś:rofl2: Victor chodzi chętnie do szkoły i od dzisiaj będzie kończyć o 13, więc zawsze to godzinę dłużej zanim zacznie z Oliverem psotować w domu:-p

Margarett mi też podoba się ten ekspres gastone Tassimo, dlatego jeszcze nie kupiłam tego Dolce Gusto, a przymierzam się do niego już z pół roku;-) I jeszcze ostatecznie nie wiem, który wybrać, bo jeszcze są Senseo;-)

gastone miałam już wcześniej Ciebie zapytać, jaką masz tą kartę prepaid z AIB? Nie miałam pojęcia, że w AIB istnieje taka możliwość, od dawna to jest? Bo jak wcześniej szukałam takiej opcji, to nie mogłam nic takiego znaleźć:confused2:

Tichonku gratuluję -10kg na koncie:tak::tak: Zobaczysz te kolejne 15kg też dasz radę! A co stosujesz, zn. jaką diete? Dukana? Ja się jakoś nie mogę przekonać do niej, ale może warto spróbować;-)
Mówisz, że z tą śiweczką takie atrakcje, to może i ja sobie kupię taką:-p A jak ten zapach trufli?;-) Z kupnem fajnych butów w IE to i ja mam problem:sorry: A gdzie głównie szukacie? Bo ja to chyba najczęściej znajduję coś w tkmaxie;-)

Marta dobrze, że z Szymciem już lepiej dzisiaj:tak: Dużo zdrówka dla niego:tak::tak:

Gliwa spokojnej drogi do GP:happy:

Asienka szkoda że musicie zwrócić ten fotelik, skoro tak Wam się podobał:sorry: Ale może uda się kupić jeszcze jakiś fajny:tak: Sprowadzać z PL się czasem opłaca, więc warto sobie skalkulować, zwłaszcza że tam pewnie i wybór większy:sorry:

Didi i dla Ciebie zdrówka!

Aureliamarcel u takich Maluchów, to wszystko szybko się goi;-)

Aniaa ale super niespodziankę zrobił Ci mąż:-) Kiedy lecicie?

Anineczko, Ewelcia a u Was jak? Lepiej czy nadal chorobowo?

Asienka_r gratuluję pracy, bo chyba nie miałam jeszcze okazji i cieszę się, że wszyscy zadowoleni:tak:

Miłego dnia Dziewczyny:-)

edit:
Asieńko zapodaj no linka,jak ten fotelik wygląda:tak:

my kupilismy ten Graco Nautilus 3 in 1 Car Seat | eBay ale musimy oddac bo jest bez tej wkladki dla niemowlakow, a tak nam sie podoba. Kupilismy go w halfordsie, wszedzie na instrukcjach i na pudelku sa narysowane te wkladki a w pudelku brak wkladki.

Ostatnia edycja:
helloł

Tichonku - po świeczkę zaraz bryknę- bo se wymyślilam,ze one w tesco są :-D mam narąbane na to tesco:confused2: i nie dziękuj, bo nie ma za co :sorry:

dziewczynki

6168_6a5d-png.jpg

dziś nawet moją pszczółką targało- znaczy autkiem mym:-D

Dzięki dziewczyny za linka,wiedziałam,że Asieńka gdzieś wrzucała ale nie chciało mi się szukać:-p
WolfiA tak,dukam sobie już 7 tygodni:tak:I nie narzekam póki co:-)
A buty wczoraj to w Clarksie,Barrattsie szukałam,muszę sie też do Korkysa wybrać(czy jak tam się zwie:-D)a TKMaxx mam u siebie ale muszę tam bez dzieci wejsć bo Matt mruczy,że się wózek nie rusza a Radek spiernicza zaraz na zabawki:baffled::-D
Świeczkę polecam:tak::-DJa mam zapach trufli czekoladowych,są jeszcze:kwiatowa i czekolada z karmelem,którą wczoraj też sobie dokupiłam:-p:-DJak dla mnie pachną świetnie na takie długie,zimne,wietrzne wieczory:-)

witam :-)

EDIT
tez myslimy juz dla malego ale musze sie rozejrzec jeszcze, ale ja chyba kupie w sklepie w Ratchcool :tak:

My tez wlasnie prawdopodobnie w Ratchcool dla Naci bedziemy brali fotelik ale poki co narazie sie rozgladamy

Aniaa
a my koniec końców na pokaz nie pojechaliśmy:no:Raz,że P się nie chciało,dwa,że pogoda nie teges a trzy chciałam sobie jakieś buty na jesień kupić i pojechaliśmy na łowy,które i tak się fiaskiem zakończyły:confused2:
A kiedy do tej Polszy lecisz?...Ja nie lubię:no:I wcale mi się nie chce:sorry:

A ja się pochwalę,że w piątek się z dyszką na wadze rozstałam:-):-):-)
I teraz trochę gorsza wiadomość...jeszcze jakieś 15 trza pożegnać:baffled::confused2::cool:

Gratuluje i zycze dalszych sukcesow :-)

Lecimy 24 pazdziernika wracamy 7 listopada,lece sama z dziewczynkami pewnie tez bym nie leciala ale do J mowilam ze chcialabym byc na 1 listopada w kraju,isc i zapalic znicza u Taty osobiscie patrzyl bilety i kupil :tak:
A dwa musze z Nacia do dentysty
Mielismy leciec do Anglii do mojego brata ale czy teraz polecimy,zobaczymy

A co do Twojego Matta to wiesz mi ze ja tez musze zaczac kupywac ubrania dla Lenki na 6-9 miesiecy ostatnio jej kupilam kurteczke 3-6 i musze przyznac ze dlugo w niej nie pochodzi

Za butami w jakich sklepac sieh rozgladalas?

Dzień dobry:-)

Aniaa ale super niespodziankę zrobił Ci mąż:-) Kiedy lecicie?

24 pazdziernika wracamy 7 listopada :tak:

Gliwa powodzenia u GP

Marta dobrze ze synek lepiej?
Aninieczka,Ewelcia jak zdrowko?
Didi lepszego samopoczucia zycze ...a i musze przyznac ze ten przepis na rybe po grecku ktory zapodalas to pierwsza klasa :tak: ja robie troche inaczej ale sporbowalam z Twojego przepisu i rowniez wyszla pysznie

Lubiczanko co u Ciebie?

Uciekam ogarnac troszke i Lenke nakarmic bo sie obudzila wlasnie

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry