reklama

Mamy z Irlandii!!

a my wylądowaliśmy na pogotowiu z Szymem:-( bardzo silne chest infection!!!miał inhalacje robioną,podwójną,sterydy,antybiotyk i jutro do GP rano po maszyne ciężko oddycha:-(

reklama
siemanko

MartaF ..zdrówka dla Szymka...biedny maluszek niech szybko siły odzyskuje

miłego poniedziałku laseczki... chociaż pogoda daje wiele do życzenia i nawet pies nie chce wyjść z domu ale cóż zrobić , jakby tego wszystkiego było mało dopadł mnie jakiś paskudny katar ..wrr..oby na tym sie skończyło a do tego ból głowy ..ech..
idę robić śniadanko dziecku do szkoły

Witam

aureliamarcel oj bidulek z Marcela, buziaczki i oby wszystko szybko sie wygoilo
Marta F zdrowka dla Szymka i dobrze, ze juz jest lepiej
Didi zdrowka dla Ciebie
Aniaa super niespodzianke J Ci zrobil

U nas weekend minal spokojnie i leniwie. Pojechalismy do sklepu z tym fotelikiem i okazalo sie ze we wszystkich pudelkach i we wszystkich sklepach halfords nie maja tej wkladki dla niemowlakow. Pracownik byl zdziwiony bo nikt inny kto kupil ten fotelik to nie zglaszal tego. Ale pracownik powiedzial, ze zadzwoni do producenta i sie wszystkiego dowie i jak sie da to moze dosla te wkladki a jak nie to mozemy zwrocic fotelik.

Ale wieje, Milego dnia zycze.

Hej.
Kurcze co dziś za pogoda,masakra.:wściekła/y:Dzis jeszcze mam wizyte z Igorkiem u GP.w Dublinie.
Śniadanko juz zjadłam,pranie wstawiłam małego.Zaraz ide sie ogarnąć dopoki mały śpi.
Wszystkim chorowitka dużo zdróweczka.
Miłego Dzionka.

reklama
witam :-)
Ale wieje :wściekła/y: wsio mi po ogrodzie furga :growl:
ale spacer zaliczylam juz :-p
Marta zdrowka dla SZymka :tak:
Didi i dla Ciebie zdrowka :tak:
Ewelcia a jak Wy sie czujecie?? mam nadzieje ze lepiej.;-)
Ania dobra z Ciebie kobieta :-D
Barmanka nie pomoge, ja bylam raz w medicusie z ospa a stwierdzili ze to wysypka alergiczno grzybiczna :eek: i wiecej tam nie bylam ;-)
na razie tyle bo mlody buczy:-D

EDIT
AsienkaM dobrze ze wam wymienia jakby co:tak: tez myslimy juz dla malego ale musze sie rozejrzec jeszcze, ale ja chyba kupie w sklepie w Ratchcool :tak:

mlodemy zeby ida kolejne, ale nie ma tragedii na razie :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry