reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
choć o pogodzie wiele zostało napisane,to dodam od siebie-masakra jak wieje:(
Aaniu-dziękuje:)Generalnie wporządku...choć byłam dziś u GP na 6cio tygodniowe sprawdzenie-i Młoda waży za mało...tzn nie przekracza dolnej granicy,ale jest malutka(jak określił GP)-tzn waży i tak więcej niz myslałam,ale jak na 7tygodni mu za mało-3.850...I mam ją w nocy budzic na karmienie-niech sam dziecko budzi jak tak dobrze spi:/i za tydzień na kontrole:/Ależ Ci zazdroszczę wyprawy do Pl...Ja tez chcę-nawet z cała gromada mogę leciec,byleby ktos mnie puscił;)
Barmanka-a tok poza tym...?Bo z dr nie pomogę,ale co słychac u Cie;)?
Tichonek-wow...gratuluje:)I zazdroszczę samozaparcia:)kurka...wczoraj byłam w dunnesie,ale kupiłam zapachy do kontaktu...jakos nie zwróciłam uwagi na swieczki:(((
AsieńkoM-dobrze,że chociaż zwrócic mozesz...
Marta-i co,byłas po te maszynę???Mam nadzieję,że się nie przyda!!!!Buziak Młodemu:*
Wolfia-no trzymam kciuki obyś nie straciła zapału...jak chętnie bym Ci towarzyszyła w pływaniu...uwieeelbiam
Didi-zdróweczka-nie łam się!!!
Aureliamarcel-dobrze,że Młody tak szybko zapomniał o cierpieniu...choc może nie(???)...ale oby juz więcej nie fiknął;)i te 30e...szczęściara!!!
Młody spi,Młoda nie...idę...a Wam miłego dnia-mimo wszystko:)

reklama
Lubiczanko Dominisia się malutka urodziła to jak ma być? Ania też zawsze w dolnych granicach była, ale u nas nigdy problemu nie robili. W prawie dwa miesiące nie przybrało tak mało. Może nie najwięcej. Ale chyba się najada skoro przesypia noce, hmm

EDIT: aż sprawdziłam. Młoda urodziła się z wagą 2822, w dniu wypisu miała 2700. N apoczątku grudnia 4270. Też nie za wiele...

Ostatnia edycja:
lubiczanka byłam u lekarza i potrzebny tylko antybiotyk,oczywiście mały tak szalał ze lekarz był w szoku:eek:przytakiwał mu,odpowiadał ok:-Dna koniec pomachał i powiedział bye:-Di kto by powiedział ze on wczoraj nawet chodzic nie miał siły:confused2:

witam sie wietrznie:-D:-D:wściekła/y::wściekła/y:
do srody ma sie uspokoic Tymczasem porywy do 120km/h i fale do 9metrow heh jesien :confused2::confused2:

przepraszam ze nie ustosunkuje sie do postow ale nie mam kiedy nadrobic czytanie

asienko r mialas juz swoj pioerwszy dzien w szkole?? i jak??

barmanko, kasiuleczko jak Wasze pociechy?? zostaja juz w przedszkolu bez problemu??

mignelo mi tylko ze poruszylyscie temat ekspresow do kawy O matko mi tez sie marzy taki ale nie wiem na ktory sie zdecydowac Musze nadrobic i poczytac wasze opinie na ten temat

Asieńko-no własnie!!!Jak bedzie chciała jej przepisac jakies mlesio,to chromolę...nie ryczy z głodu,śpi ładnie...nie dam;)
ooo-własnie mi śmietnik odleciał:/

Ja panikowałam na początku, martwiłam się, że inne dzieci tak dużo ważą i przybierają, a moja w granicach, ale zdrowa jest, silna, teraz nadrabia z jedzeniem:-p. Już odpuściłam ganianie za nią, tak jej uroda widocznie:-). U Dominisi pewnie tak samo:tak:

No to całe szczęście:)))a mnie wiatr wyrwał smietnik z reki...:/

Ja poszłam do sklepu z Anią i wózkiem i myślałam, że nas zwieje, masakra, a pranie schnie na dworze, poprzypinane klamerkami z każdej możliwej strony:-D:rofl2:

Dzindusiu jestem bardzo zadowolona, wiadomo, wszystko musi się rozkręcić, bo na razie mam po troje dzieciaczków w grupie:rofl2:, ale jaki komfort, prawie jak korepetycje, indywidualnie z uczniami można. Zrealizowałam wszystko, co miałam przygotowane, dzieciaki zadowolone a to dla mnie najważniejsze:-)

asieńko super!najważniejsze zeby dzieciom sie podobało,przynajmniej od domowych obowiązków odpoczniesz:-)

lubiczanka potrzebujesz pomocy?? :-Dz koszem oczywiście

dziewczyny ostatnie 2 dni głosowania:-)narazie zajmują 17 miejsce,więc pomóżcie im troszke:-)wystarczy kliknąć "lubie to"
Myslovitz - Długość dźwięku samotności • aacovers • iSing.pl

codziennie można oddac 1 głos:-)

Ostatnia edycja:
Marta-postawiłam jakos;)DZIOŁCHY GŁOSOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asieńko-ja bym zaczęła się martwic gdyby Mikunia była jęcząco-marudząca,nie mogłaby zasnąc...a tak-dla mnie gra;)Dobrze,że dzieci zadowolone:)

reklama
hej!

Ja tez zaraz pranie wywiesze-2pralki czekają..Mam nadzieje ze uda mi się je przypiąć ;-)A ja czekam aż mala oko przymknie,co pewne nie jest.
Właśnie myłam sciane-1sze picasso zaliczone.Dobrze chociaż ze za drzwiami w jej pokoju,a nie gdzieś na widoku :eek: Farba lekko się zmyla tez oczywiście,ale chromole.I tak już 2razy tam malowałam.Poza tym zostawimy dom w 100razy lepszym stanie niż zastaliśmy :sorry:;-)

My się wczoraj obżarliśmy pizza nieziemsko.W ogóle jakiś żarłoczny ten weekend był :-pCzas się zabrać za ćwiczenia, bo póki co becol rośnie z tempie zastraszającym :eek: Po tej PL tak mam niestety :confused2:

MartaF- zdrówka Szymowi.Jak szybko go połamało,tak i szybko ozdrowiał ;-)
asienko- milo ze 1szy dzień w szkole udany!Oby tak dalej :tak:
lubiczanko-kilkoro dzieci wykarmiłaś,wiec chyba wiesz lepiej czy Twe dziewczę najedzone..:sorry:;-)
aania-fajny prezent Ci mężu sprawił:tak:

idę bo mi się ciasto przyjara zaraz :confused2: Milego dnia!Oby ten wiatr żadnych szkód Wam nie wyrządził :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry