reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Tichonkowa,ale na opakowaniu jest napisane, ze świeczka bedzie zmieniala kolory :-p
A kto czytał co jest napisane na opakowaniu?:-D:-DPromocja była,ładnie pachniało więc wzięłam,w domu opakowanie rozerwałam,wywaliłam do śmieci i dopiero jak zapaliłam to wiedziałam co kupiłam:-D
Na drugiej już widziałam,że jest napisane iż candle zmienia kolory:-D
Idę pizzę zapychać:-p

Tichonku dzieki za linka,troche za pozno ale mimo wszystko dzieki!
Bylam w diunsie i nie ma zadnych promocji na swieczki,a takich to juz w ogole nie bylo,nawet sie jednej pani pytalam i ta oczy jak 5zl...nie wiedziala o jakachodzi,mowi ze nie mieli,ale ze moze dopiero beda.
W tesco nie bylismy,byc moze tam sa!
Aniu czyli Ty tez do Wawy Aerlingusem?

Lubiczanko, u nas wsio ok. Przygotowuje się do jutrzejszego dnia pracy :szok::crazy: musiałam nowe spodnixy zakupić. Butów starych znaleźć nie mogę :eek: mam nadzieję że w pracy zostawiłam :sorry:
No i dla Marcelka upiekłam jakieś ciasteczka, bo pani w przedszkolu powiedziała że wszystkie dzieci na deser dostają coś słodkiego (muffinka zazwyczaj) a on biedny nic zjeść nie może i tylko się patrzy :-( Więc teraz mam zadanie bojowe - co dziennie trzeba zrobić jakieś własnoręczne ciuciu dla glucia :tak:

Reszte odpisze wieczorem jak młody pójdzie lulanki

reklama
Tichonku, gratuluje utraconych kg :tak::tak:

Lubiczanka, Ty najlepiej znasz swoje dziecie :tak:jeśli wiesz że nie "chodzi" głodna, to nie ma sensu przymusowe dokarmianie. Takie moje zdanie ;-)

Dzindusia, Marcel ma jeszcze opory jak ma sam zostać, mina w podkówkę... ale już nie płacze. Przy wyjściu nic się nie zmieniło - nadal nie ma ochoty wracać do domu, z Paniami mu dobrze :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry