reklama

Mamy z Irlandii!!

Witajcie sobotnio,

anineczka - chyba po to, żeby dupka jędrniej wyglądała (cos mi sie kojarzy, że zawodnicy futbolu amerykańskiego takie "gatki" nakładają pod stroje),
i zmykaj do lekarza, bo to może być zapalenie oskrzeli, a kaszel jest niebezpieczny dla dzidzi!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
cos na wesolo :-)

Modlitwa wieczorna kobiety:

Ojcze nasz, który jesteś w niebie
Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie
Daj mi faceta i ma być bogaty
Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty
Duze mieszkanie, a najlepiej willę
Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez w chwilę
Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę
Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę
Oglądać romansy, biżuterię kupić
W życiu mym nie będzie mogł się nigdy upić
Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki
Ja wydaję kasę - on płaci podatki
On nie ma kolegów - ja mam koleżanki
Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki
Złotych kart bez liku, czeków co nie miara
Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara

milego dnia :-D

Margaritkajeszcze jedna roznica w kapsulkach..Dolce gusto go jedynie extrakt z kawy ( plyn lub kawa rozpuszczalna)a krazki do tassimo to w srodku prawdziwa kawa:-) No i sa inne nie pasuja do tassimo.
A zakup przez internet to zaden problem, kawa przychodzi szybko.Ja tam uwielbiam zakupy przez internet Sprzety kupuje, ciuszki a nawet 3 wozki kupilam.Mebelki itp.Wciskam, place i lazic nie musze bo zakupy z dzieeczynami teraz to zadna przyjemnosc:-(
Jesli brak karty kredytowej tez no problem bo teraz AIB ma karye kredytowa prepaidowa wydajeszz tyle ile chcesz.Mam od niedawna taka i swietna sprawa bo nie obciazam karty tylko wplacamhttp://www.tassimo.com/country_selector/ tyle ile chce i cos kupuje.A wplacac mozna w wielu punktach, sklepach, stacjach:-)

A tak wogole witam.Pozniej reszte pocztam bo musze moje kozy pilnowac bo sie leja.Hanka wczoraj przylala Zosce jakas zabawka az krew z nosa poleciala..

Ostatnia edycja:
witam!

Wietrznie strasznie,rzeczywiście:eek: Na poniedziałek zapowiadają wiatr 130km/h :shocked2:
My po zakupach,mala była w play centre pobrykać.. i nie śpi oczywiście:eek:Muliło ja w aucie,ale przeszło :cool:

kasiuleczka- zdrówka Olivce! Moja tez prychająca wstała,ale póki co z nosa nie leci. Moze to było coś alergicznego,oby:tak:
Mnie tez walki nie interesują.A.chce obejrzeć wiec pewnie się dosiądę.Dla chętnych - na tych stronkach ma być transmisja:
http://www.huckenbuschspace.eu/wordpress/
LiveTV / LiveStream, Broadcast Vitali Klitschko – Tomasz Adamek (Boxing)

anineczko- zdrówka Wam!

U nas,jak Wikta wstanie o 7mej to jest dobrze:sorry:Z reguły wcześniej wstaje, 6ta, po 6tej.Mogłoby jej się wydłużać to spanie z wiekiem,choć już się zdążyłam przyzwyczaić- nie mam wyjścia :blink:Przynajmniej dzień dłuższy :blink:

miłego weekendu!

Witam
Lubiczanko L miał urodziny 7 , ale dziś robi imprezke dla znajomych, i będą walke oglądać też:)
Słyszałam dziś w pracy że jutro pod wieczór zbliża sie huragan do Irlandii z Ameryki :/
Miłego weekendu - bezwietrznego:)

hejka:-)
ale smaka narobilyscie tymi kawusiami,ze az mojemu powiedzialam, ze chcialabym ekspres zakupic a ten cytuje" to juz jako prezent na urodziny,tak??":eek::errr: faceci:dry: no ale lepiej na urodziny niz wcale:-D
Wlasnie salatke z gyrosa koncze, winko juz sie chlodzi jeszcze sie tylko spakowac i wybywamy do Larci na walke:-) a jutro od niej na te pokazy o ile pogoda bedzie mozliwa, bo teraz wieje straszliwie:szok: Chyba musze zabawki z ogrodu posciagac,bo nie bedzie komu zbierac w nocy;-)
kamcia-niestrasz tym huraganem:szok:
chorowitkom zdrowka:tak: a reszcie spokojnego i milego weekendu:-)

no i pieknie jeszcze mi tu huraganu brakowalo:szok::szok:

Anineczko nie jestes sama,bo ja chyba do was dolacze...glowa mnie boli,z nosa lekko zaczyna leciec i jakos dziwnie sie czuje:baffled::baffled:

Marcysia udanej imprezki u Larci:)

a mnie glowa nadal boli,przestala na troche ale jak wrocilam z zakupow to znow mnie boli...masakra jakas...

Witam
Kilka godzin temu wróciłam, ale nie miałam jak do kompa zasiąść:cool2:. Szkoła i dzieciaki fajne:-):tak:, chętne do nauki i zdolne:):):-):-), udało mi się zrobić wszystko, co zaplanowałam. Tatuś odebrał Anulkę. Mam nadzieję, że nie dokuczyła Asi ani Zuzance przede wszystkim

Chorowitkom zdrówka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry