reklama

Mamy z Irlandii!!

helloł

my juz / albo dopiro po pl szkole, I tak na szybko

madbebe czy mi się wydaję, czy TY napisalaś ze Exputex jest na kaszel suchy??? znaczy sa dwa rodzaje?? bo ja mam go i az musiałam się upewnic,ale on jest na mokry kaszel- własnie pomaga on "oderwac sie tej flegmie" :sorry: i teraz nie wiem o co kaman. Udanych Andrzejek;-)

lubiczanko fajnie,ze znalazłas ten link- nie wiem tylko czy Martyna dalej da się nabrac- chyba nie :confused2::-D ale Niki juz szybciej;-) i pogratuluj Dawidkowi za te babeczki - zuch chłopak

no dobra - ide zalegać - lubię weekend :cool2:

reklama
Lubiczanko przepraszam,pomyliłam sie z imieniem:-)
Vikamcia lepszego humorku życze.
Katrina to super ze dobrze zniosisz ciąze.
No i mamy wieczorek,M z niecala godzinke wrócił z pracy.To wiec żonka zadowolona.:-)
Miłego wieczorku.:-)

GLIWA - nie mogę narzekać , na prawdę - ale w każdej czułam się dobrze. Pytałam moja mamę - też bardzo dobrze znosiła ciąże, może to dziedziczne.

Nie mogę się już doczekać jak juz będę czuła małego KTOSIA.

Witam .Zła dziś jestem i bez humoru:wściekła/y:już od wczoraj z wieczorka.
Igorka dziś musze pochwalić, dopiero obudził się przed 8 pare min.ale pospał:-).Wypił buteleczke i zasnął mój skrabik.Wzielam sobie dziś kapiel z rana,poleżałam troche w wannie,Teraz siedze i kawke spijam.
Katrina to super oby tak dalej.:tak:
Miłej niedzieli.

Ostatnia edycja:
Rety spać nie mogę nad ranem:confused2: budzę się ok 5.30-6.00 i po spaniu. Z nudów czytam książkę. A jak już jestem na maxa zdesperowana to ide do Marcela, wtulę się w niego i tak zasypiam :nerd:
Dziś jedziemy do Ikea, cosik się odmieniło mojemu staremu :eek: pewnie coś chce w zamian :sorry::-D Kurcze patrzyłam na necie i nie ma foremek na ciasteczka świąteczne :wściekła/y: szlak by to....

Didi, Restore - Protexin

Lubiczanka, gratki dla Dawidka :tak: Pielęgnuj ten talent, być może to będzie jego przyszły zawód :tak:
Mój chrześniak piecze zarąbiaste mięska (16 lat), jest w tym mistrzem. Jak zrobi niby z pozoru zwykłe kotlety z cycków kurzych to niebo w gębie:happy: Chciał pójśc do gastronomika na kucharza, jak dla mnie dobrze trafiona decyzja i zawód jaki chciał obrać... Niestety rodzina zadecydowała inaczej, i Luki poszedł do Technikum.. cóż...

Znowu mam kaszel, pewnie od Marcela się zaraziłam. Czy orientujecie się jaki tutaj mogę sobie kupić syrop? Poprzednio miałam z Pl, ale w sumie i tak nic nie pomógł.

Ostatnia edycja:
hejooo!!!Lubiczanko swietny link...sama chcialam dla mlodego teraz zrobic,ale dooopa gdzies mi zdjecia wcielo,nie mam nawet jednego na kompie...mam nadzieje ze m je zgral na dysk przenosny!SZym wstal o 6 i od tej 6 do 8 sie krecil na lozku i spac nie mogl ...przysypial na 5min i sie budzil...a to dla tego ze ma katar:(...i czasem zakaszle...mam nadzieje ze szybko mu przejdzie..\Barmanko udanych lowow w Ikea!:)U nas wczoraj byla Aurelia z rodzinka jak wykle bylo extra....dzieki za odwiedzinki i nie tylko:)Nie moge pogrubic tekstu,ani emotek wstawic..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry