reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

Katrina-no ino ciutkę przeterminowany ten bilans;)))))))
AsieńkoM-jaki śliczny kwiatuszek z tej Twojej niuni,a jakie torcicho:))))Super!!!!
nic mi o tych smoczkach nie mówcie...tak samo dzieci w wózkach-po4,5letnie wózki ujeżdżaja-masakra:/

reklama
lubiczanka - czekałam na jakiś list, żeby sie w określonym terminie zgłosić na ten bilans a tu nic... w końcu sama poszłam, bo to nie ma na co czekać.

No właśnie,Barmanka w Polsce wie raczej czasu na neta nie ma:sorry:
AsienkoM ale pannica śliczna już z Zuzi:-)Cudna myszeczka z niej:-)
Lubiczanko o masz,jak nie urok to ...przemarsz wojsk napoleońskich:confused2:,oby to jednak nic poważnego.Jak Dawid to zrobił?Skakał,źle stanął czy co?
MartaF:baffled:Nie zazdroszczę:no:Zdrówka dla Szymka i najlepiej wszystkich bo kto wie na kogo jeszcze padnie:sorry:
Aniaa ja z teściową lepiej jak z mamą się dogaduję:tak:A ona mnie jak córkę kocha i pewnie się cieszy,że jej łobuza ujarzmiłam i poślubiłam:-D
A nam się żelazko w weekend spaliło:confused2:No i wynalazłam w Argosie super żelazko Philipsa,promocja-połowa ceny:-)poczytałam o nim opinie i są ekstra:tak:...Oczywiście w Swords-out of stock:confused2:Ale wynalazłam niedaleko od nas(tylko 2 sztuki:szok:) i zarezerwowałam przez neta więc już mi go chyba nikt sprzed nosa nie sprzątnie:-pP skończy pracę i podjedzie po niego,jak go nie odłożą to ich rozstrzelam:wściekła/y:No taka okazja,że szok:sorry:

Tichonek-no taka teściowa to Skarb:)A Dawid-bawili się na przerwie w ichnią wersję berka i pośliznął się na trawie-no i nóżka(stopa)niefortunnie mu się do tyłu wygięła:/Ale chłopcy ze starszych klas go do szkoły zanieśli,więc poraz kolejny chwalę sobie jego szkołę:tak:
Gosiu,Marta-zdróweczka w Waszych domkach!!!
Katrina-mój Danielek też na bilansie 2latka nie był-bo nic nie przyszło...a,że u nas ciągle zmieniają miejsce bilansu to nawet nie wiem gdzie bym miała uderzyć:/
Dawid z płaczem do sypialni doszedł...ciekawe jak sobie jutro w szkole poradzi:confused2:jestem zadowolona,że przed tą całą akcją zaliczyłam sklep i pocztę-bo dziadkom wysłaliśmy kalendarze z naszymi pociechami,a i mojej babuni kartkę wysłałam

Tichonku sprawdz w Carlow,jesli bedzieto mogla bym podejsc i kupic go dla Ciebie:)
Lubiczanko ale pech...a czemu wam kazali dopiero w poniedzialek do Waterfordu jechac?skoro jest takie podejrzenie(przemieszczenie kosci)to chyba lepiej jak sie zabiora za to od razu?mogliby jutro np.
Marta zdrowka dal Szymka zycze:)
Katrina mnie przeraza dziecko 3,5roczne ze smoczkiem,ale u Iroli to normalne....jak raz mnie kobitka zobaczyla na miescie jak Szymka wysadzalam siku to sie spojrzala na mnie jak na wariatke...a Szym nie sika w pampy od kad skonczyl 2latka i 2miesiace....a wtedy jakos mial 2,5r...

edit'
Lubiczanko to Dawid jutro musi do szkoly isc?nie ma zadnego zwolnienia?

reklama
Do góry